Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 337
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Down south
Що за велика глупост, едните няма да имат право да минат през входа, а другите ще имат. За Бога кой умник го е писал тоя протокол? Joy
Традиции, протокол, ангажименти, задължения, са неща, които крепят монархията вече много години.
Който се е "хванал на хорото", все трябва да е имал някаква  представа, още повече, ако този някой има претенции да е актриса  Rolling Eyes

# 1 921
Доколкото си спомням, преди да се оженят Уилиям и Кейт са се разделяли, той искал да се съсредоточи върху военната си кариера, беше засичан с разни мацки по разни клубове на Лондон. Честно до ви кажа, ако бях на нейно място и някой да ме разиграва така, такъв шут в г*зеца щях да му бия. Обаче той е принц, уупс...Принцът!
По любов или не, Кейт е добра партия. И така погледнато си изглежда малко като сделка и за двете страни. Само те си знаят истината. На мен са ми симпатична двойка. Както и Хари и ММ. Но по различен начин. Абе, ако трябва да съм откровена и двете двойки не ме интересуват много, влязох темата да гледам стари снимки и чета разни факти, ама в каква мътна и кървава се набутах...

# 1 922
  • София
Лейди Амелия Уиндзор

# 1 923
И тва лейди, ако не беше лейди, надали някой щеше да го забележи..

Мъж ще съди Бъкингам за доказване че е наследник на Едуард 8 Simple Smile
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/britanec-shte-sydi-byking … -na-trona-2192310

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 08:53 от second

# 1 924
Лейдито типично по английски е със сандали и кожух, смешка!

# 1 925
Лейдито мяза на ескорт. 😶

# 1 926
Welt, честито Simple Smile

Предполагам, че Врабчо имаше предвид, че има съществена разлика между 9 години заедно, през които не сте живели никога заедно, някакво време връзката ви ако не прекратена е била най-малкото отворена и 9 години, от които, да речем поне половината, са в общо домакинство.

Елеонора, стига ни подценява, де Simple Smile. Дай линковете, пък като не знаем, ще се информираме. Интернет е голям и информация дебне отвсякъде. Нека поклюкарстваме качествено Simple Smile

Забравих вчера да отбележа Максима и прекрасната розова рокля, която беше облякла.

# 1 927
  • в сърцето на един мъж...
Welt честито!
Лейди Уиндзор има странен тоалет Simple Smile
Жалко че няма снимки на този кандидат за наследник.

# 1 928
  • Някъде там
Welt честито,да се обичате и преоткривате всеки ден и след пръстена!

Вчера Максима беше много хубава.
Лейдито :😀.

Елеонора звучиш най-малкото, като секретар на кралицата.😊😉

Аз си признавам, че мен само как са облечени,в какви замъци живеят,какви бижута носят и какви места посещават ме вълнува,нищо повече. Много рядко да се интересувам от такива подробности.

Вчерашните красиви места които показаха ми харесаха повече и от самите Уилям и Кейт.

# 1 929
Предполагам, че Врабчо имаше предвид, че има съществена разлика между 9 години заедно, през които не сте живели никога заедно, някакво време връзката ви ако не прекратена е била най-малкото отворена и 9 години, от които, да речем поне половината, са в общо домакинство.
Ули, и това го има, да. Но не говорех точно за това, а за факта, че 9 години ходене без развитие на връзката (брак, деца, съвместно съжителство, изобщо нещо повече от срещички) обикновено означава, че някой в нея не се чувства готов за окончателно обвързване. Особено пък както бяха те - on and off, събиране, разделяне.
Това заключение е базирано на опита ми - личен, приятелски, роднински, всякакъв. И съм срещала много други хора с такива наблюдения.
По-горе в поста го дообясних, че май не беше много ясно.
Но както казах, това е лично мнение. Напълно ОК съм, ако някой не мисли като мен.

Welt, честито и от мен, бъдете много щастливи. Flowers Rose

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 09:36 от Анонимен

# 1 930
Погледнах видеото, което обсъждате. В случая мисля, че Харко носи цялата вина за този гаф. Назначената херцогиня е американка все пак. Те са свикнали да се бутат напред, да командват мъжете си и да се пъчат пред всички. А факта, че в този момент е бременна със златното яйце, в нейни очи я прави по-важна и от кралицата.В Америка щеше да бъде така.
 Затова на нея изобщо не й е ясно, че няма място там, на мъжа й му е работа да й обясни къде трябва да бъдат те двамата. Обаче той, вместо да я изведе и да отидат където трябва, я бута да вървят заедно с другите от семейството.Улавия е виновен изцяло в тази ситуация.Негова е вината и че не разяснява на жена си, че има някакви изисквания в Англия, протокол, който са длъжни да спазват, без значение какво мислят.Струва ми се, че точно той се опитва да сложи жена си наравно с останалите, най-вече с Камила и Кейт. Подобен напън е глупав, защото няма да бъде допуснат.Но той си мисли, че ако нахалства, ще му простят, както и останалите му глупости.Всъщност семейството намразва американката вместо глуповатия си неуравновесен роднина.
Изобщо не харесвам Меган, но в случая вината е на рижавия муньо до нея.

# 1 931
Ами изгледах го това клипче, което толкова възмущава в темата. Никъде не виждам да се бутат Хари и Мегън.
Стоят най-отзад и чакат. По едно време някакъв иконом им посочи къде да отидат и те отидоха. Bowtie
Нито скандал виждам, нито несъобразено поведение.
Хари да не знае старшинството и протокола на събитията е напълно невъзможно. И се вижда, че знае и насочва жена си непрекъснато.

# 1 932
Кейтито поне 6 - 7 години го е усъвършенствала този протокол, ако не и повече. Всички погледи дали тя прави гафове се впериха в нея след годежа с Уилям, но тя вече се беше специализирала в протоколните им истории. Докато Мегън не разполагаше с Кейтиното време да се усъвършенства, но понеже с Хари се ожениха сравнително бързо и медиите веднага почнаха да я следят. След някой и друга годинка ще е и тя експерт в тази така "важна" материя. 😂

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 10:19 от Lilia*

# 1 933
Хора, този протокол не е учебник от милиард страници, не са нужни 6-7 години, за да го усъвършенстваш. Нужно е да наемеш 1 човек, който е запознат с техните практики и да го слушаш какво ти говори.

# 1 934
Хора, този протокол не е милиард страници, не са нужни 6-7 години, за да го усъвершенстваш. Нужно е да наемеш 1 човек, който е запознат с техните практики и да го слушаш какво ти говори.

Всичко иска усъвършенстване и Кейт разполагаше с тези години без медиите да я гледат под лупа и притесняват, а Мегън не, но и тя ще свикне, няма къде да отиде.

Общи условия

Активация на акаунт