Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 377
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 175
https://twitter.com/byEmilyAndrews/status/1185093508534886400

Ще посетят център за армейски кучета.

https://twitter.com/RoyalReporter/status/1185093511466622976

Отпаднало е посещение до проход на границата с Афганистан. И правилно.

# 2 176
  • в сърцето на един мъж...
Максима е разкошна, тази рокля е много оригинална. Даже и обувките не ме дразнят, в тон са с всичко цветно в Индия Simple Smile
Летисия изглежда много добре на последните снимки. Мисля, че тя връчва наградата на Принцесата на Астурия.

# 2 177
# 2 178
Днес ми харесва Кейти, пак без обувките. Добре че подноси малко панталони в тоя Пакистан-малко да разнообрази шинелите

# 2 179
Това от заминаването за ОК ли е?

За пръв път от години виждам Кейт с голяма чанта.😅😂😂

# 2 180
  • в сърцето на един мъж...
Ох, много ми харесва този тоалет! Такова и аз бих носила

# 2 181
И на мен ми харесва горното. Втори фаворит ми е след вчерашното.😁

# 2 182
  • София
Много хубава Максима, интересен дизайн, подходящ за мястото, цвят, който ѝ отива. Обувките, ако не бяха на толкова брутална платформа щяха да много хубави. От друга страна тази рокля има нужда от височина, макар че тя Максима не е ниска.

Нещо разбра ли се за вчерашната рокля на Летисия, много ми хареса?

Кейт е много добре, без обувките (които сами по себе си ми харесват) - дори аз дето не съм по черното и по черните обувки, бих препочела да са черни. Чантата изобщо не ми харесва.
Ризата бих я носила с удоволствие (какви са фигурките по нея?) Тази на Уилям също много ми харесва, имам подобна и ми една от любимите.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 11:22 от Lana

# 2 183
О, ето един поевропейчен тоалет. Харесва ми  и на мен.

Максима обра всички точки. Уау е. Към обувките имам резерви, но роклята е просто страхотна.

# 2 184
  • Някъде там
Всичко без неподходящите по цвят и вид обувки ми харесва на Кейт днес. Видяхме я в различен стил,който определено много и отива.
Всички панталони бяха прави и това беше чудесно,само и стилистите и тя самата видят, че така е много по стилна и добре изглеждаща и да не я виждаме повече в ония ужаяващи панталони.

# 2 185
  • София
Бижутата на Максима Heart
https://pbs.twimg.com/media/EHGUT3dXUAMGLNi?format=jpg&name=large

И днес - в ярко оранжево

Много ми е...и аз не знам...хем ми харесва цвета, хем ми е трърде много оранжевото. Може би в този случай бих препочета неутрални аксесоари, за да се омекоти малко този пожар.

# 2 186
  • София
Здравейте, момичета,
И аз да се разпиша в темата Simple Smile За протокола: противник съм на институцията и всичките и паразити и си хейтя и двете дукеси на воля Laughing Баба гущерче ми е зловеща някак си в лицето и направо ме е страх от нея, Чарли бой (тампона) е един голям клоун, но добре, че си имат БоДжо, та да отвлича вниманието от него. Неговата камила (нарочно с малка буква) от време оно не понасям, а на Анди пед..ила бих му извадила червата с вилица през носа Rage  Уили е истински кон, но не толкова полезен на човека. Уейтибота също ми е изкуствена, Степфордските съпруги пасти и макарони да ядат пред нея! Но не отричам, че излъчва класа. Другите са ми просто нелепи.
Както и да е, искам да попитам дали сте коментирали в темата, че Сватбата (нарочно с голяма буква) на Мега и Хари тъпото е била на датата на екзекуцията на Ан Болейн и че каляската е онази, с която Уолис Симпсън е сервирана в гробището, в близост до Фрогмор котидж? Дали е вярно? Ако е, аз хич не вярвам, че е случайност. Просто показва отношение. Четох го в един форум на афроамериканки, на които попаднах случайно, като търсех по намеците на Ели и други момичета за аферите на Маркъл (между другото, вярвам на слуховете). Ама, ако знаете там как я хранят нейните "систас"... Тук в бг-мамата врагините и направо с мед да ги намажеш, ако ще сравняваме Laughing Laughing Laughing
Надявам се никой да не засегна. Както казах по-горе, не съм фен. И си мисля, че англичаните трябва да им национализират ВСИЧКО - имоти,бижута, авоари и т.н. и да им дадат по едно-две-три ведомствени жилища в работническите квартали на Ливърпул или Манчестър и да се оправят. Нали са високо образовани и интелЕгентни всичките! Да поработят истински!

# 2 187
  • София
На мен Максима ми харесва, но аз много обичам оранжево.

# 2 188
Кейт е богиня. Heart Eyes

# 2 189
  • Някъде там
И аз като теб мисля,Лана.
Прекалено ми е оранжевото.
Роклята е разкошна . Аксесоарите в оранжево ми идват в повече..

Общи условия

Активация на акаунт