Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 276
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 220
Летисия ме разби.😃😃😃 Този тоалет сякаш е на Максима:

# 2 221
  • София
Iris,
Извинявай, че с просташкото си чувство за хумор и анти-кулaшката си настройка развалих високо интелектуалната тема изпълнена с:
антропологични беседи (на коя колко и е  голям задника или талията и къси краката);
екологични и технологични (за джетовете);
изкуствоведско-модни такива - дали цвета на толета се слива с пейзажа или контрастира;
генеалогични (които все пак са доста интересни, ако и да не са подплатени със сериозни исторически доказателства);
теософски (също интересни, че има и някакъв интерес към православието в краслкия двор) и т.н.
Просто темата е в Клюларника и в заглавието и присъства думата "клюки". И  подчертвам, че с всички теми по-горе съм се забавлявала, т.е. според мен няма нищо лошо да се дискутират точно тук Simple Smile
Ели,
Ще ти пиша на лични и ще ти пратя линкове. Инфото, разбира се е съмнително, но за убиване на време става. А и za какво са конспиративните тероии, ако не за забавление на пораснали деца Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 14:11 от Vienna

# 2 222
И аз искам конспиративни теории. Давай линкове.😃😃😃

# 2 223
Не мога да харесам Максима и това е. В много малко цветове и силуети ми допада. Отделно, че има този тип черти на лицето, които добавят години.

# 2 224
Клип от самолетът и турболенцията на на Кейт и Уили:
https://www.instagram.com/p/B3wJGMAnFyM/?igshid=13lc191wln009
Леле, пише, че са били във въздуха около 2 часа, а иначе е трябвало да пристигнат за 25 минути.

# 2 225
  • Чужбина
Знаете ли, момичета, кое друго ми харесва на монархиите?

Има там едно семейство и всичко го знаят, и никой друг не се прави на крал / принцеса. Оставят кралското фемили да ги представя по света, а то се старае, колкото може ... Обличат се, гримират се, играят си ролята.

И ако се появи някакво ново фемили, дето се пени да си прави династия (à la Тръмпови, Буш-ови, Клинтън-ови, Клууни, Бекъм-ови), те всичките се натискат да ги направят Сир-мир и т.н.

У Щатите се изпотрепаха да крадат и да се компрометират новите династии. То не бЕха Буш, пък после Клинтън, пък после Тръмп-ови ... борбата е безмилостно жестока. А за крайния потребител, разбирайте обикновения човек, резултатът е съвсем същият. Всеки път уж гласува за нова династия, а те накрая се оказват съвсем същите идиоти.

И ако си мислите, че в ЕС е нещо по-различно, се лъжете. Само погледнете потеклото на фон дер Лайен и ще ви стане ясно, че се играе абсолютно същата игра, но зад кулисите. А обикновеният човек си мисли, че е нещо друго.

# 2 226
Клип от самолетът и турболенцията на на Кейт и Уили:
https://www.instagram.com/p/B3wJGMAnFyM/?igshid=13lc191wln009
Леле, пише, че са били във въздуха около 2 часа, а иначе е трябвало да пристигнат за 25 минути.
Кръжали са над час около Исламбад и са пробвали да кацнат на две летища.

# 2 227
  • Чужбина
Май през уикенда щели да ходят някъде с децата.

# 2 228
Обиците ми харесват.

# 2 229
Роклята щеше да бъде толкова хубава без тези ужасни апликации.

# 2 230
Да, и аз мисля така за роклята на Летисия. Нещо....материалите за апликация ми простеят.
София на есенната снимка ми изглежда с по- светла коса. Или това е от слънчевата светлина?

# 2 231
# 2 232
Не знам дали ще имат четвърто дете, но определено им трябва куче Imp

https://media.gettyimages.com/photos/king-willemalexander-of-the … 01956?s=2048x2048
https://media.gettyimages.com/photos/king-willemalexander-of-the … 01939?s=2048x2048
Програмата на Вилем и Максима изобщо не е изпипана.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 14:11 от The ant is...

# 2 233
Имат куче. Казва се Лупо.
Заминали са си от Пакистан. Имало е официално изпращане.
Има снимки, но са с лошо качество.

CNN са излъчили(ще излъчат) интервю с Кейт. Изключително рядко дава интервюта.

# 2 234
Запознайте се с Лупо, кучето на Кеймбридж

Роклята на Летисия никак не ми харесва, нито модела, нито цвета, нито апликацията.

Общи условия

Активация на акаунт