Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 924
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 315
ММ трябва да носи рокли без колани засега.

# 316
  • На топло
Тук в преста пишат, че Мегито пак е бременна. С тези коланчета....😅

# 317
  • София
Не знам каква е причината да се отвори, но не винаги е заради тясна блуза...и колко пъти я видяхме точно.
Макар че този разговор е също толкова безмислен, както и всички други по темата ММ.
Приемаме, че сама се разкопчава и всичко е точно Simple Smile

# 318
Голяма работа, че не винаги Мегън облича подходящи дрехи или се "клатушка" на обувките си, щом Хари винаги е до нея и я гледа с такава любов. Heart Eyes Няма да забравя как я гледаше на сватбата им, Heart тя определено е късметлийка с такова хубаво семейство, пък нека има хора, които да гледат равни ли са й тигелите и колко копчета е закопчала и колко не. Grinning Двамата с Хари нека винаги греят така един до друг, пък той нали си я обича, ще си я търпи с разкопчани дрехи.  Joy Joy Joy

# 319
Nature Zap Разлика няма, но не съм видяла снимка на Кейт в напреднала бременност/и не само/ седнала с кръстосани крака
и роклята и вдигната високо ,показвайки горната част на бедрата..ще ми е интересно ако има такава
да я видя как изглежда и тогава по-точно ще определя има ли и каква е разликата.

# 320
Nature Zap Разлика няма, но не съм видяла снимка на Кейт в напреднала бременност/и не само/ седнала с кръстосани крака
и роклята и вдигната високо ,показвайки горната част на бедрата..ще ми е интересно ако има такава
да я видя как изглежда и тогава по-точно ще определя има ли и каква е разликата.
Няма такива Кейт, то затова отново ще изкарат онази с прозрачната рокля от преди 20 години ... JoyJoy

Пък за ММ вече си знаем, че все някой друг е виновен, или служителите или лошите копчета, които се самооткопчават дни наред...Joy

# 321
  • Истински се вижда само със сърцето.
100 коментара да сравнявате, не свикнахте ли че за едните Кейтито е светица и ММ е отврат меко казано, за други друго. Във всяка тема едно и също се дъвче.
Сега е важно че Кейт готвила къри и се готви за Пакистан, много интересно, то англичаните основно индийско ядат и без това.
Явно те ще ходят да се грижат за другия таргет емигранти Wink

# 322
  • в сърцето на един мъж...
Много лицемерно нали, да кажеш на някой хейтър и супер интелигентно да го обидиш Simple Smile Разбира се, че ще му се доповдига на човек от такова лицемерие и хейтърство Simple Smile

# 323
  • На топло
Чакам да видя Кейт бременна и с рокля до сливиците. Не може да няма в архива 😆.

# 324
Чакам да видя Кейт бременна и с рокля до сливиците. Не може да няма в архива 😆.

Голяма си подстрекателка Simple Smile

Малко красота за разнообразие

И Мери има такива рокли явно Simple Smile

Маргарете наистина е интересна кралица

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 23:26 от Geia

# 325
Мери е перфектна.😍

Една смешна с Кейт:

# 326
Много приятни снимки.
Като казахте имигрантите от Пакистан, Хари не беше ли се провинил преди години да ги нарече пакита, бяха го обвинили в расизъм тогава.

# 327
Хубави снимки Simple Smile
...
... И Мери има такива рокли явно Simple Smile
Скрит текст:
Имам чувството, че всички кралски особи от едно място се обличат! Бива ли чак толкова пък! И го казвам съвсем сериозно, хич не се шегувам Simple Smile Нямат ли си лични шивачки тези смотани принцеси и кралици. Не ми прави добро впечатление да ги виждам с еднакви поли, рокли, блузи. Очаквам в най-скоро време и на някое официално съвместно събитие да цъфнат облечени еднакво No Mouth

# 328
Птиче, Мери нали беше скоро с еднаква рокля с някаква дама на събитие някакво. Така че е възможно това с еднаквите рокли Simple Smile Явно това е модата, тренда, кой да ти каже от един дизайнер ли се решават нещата Simple Smile или е таен заговор на дизайнерите

# 329
  • Някъде там
Ей така искам да ги видя двете дукеси 😉😃
Страшна е Маргарете

Общи условия

Активация на акаунт