Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 625
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 320
  • Чужбина
А тези жени от лейбъристите, от кого са избрани? Не ги ли избират хора с леви убеждения, клонящи към социализъм и дори комунизъм? Дали избирателите им ще са доволни, че представителките им подкрепят ММ, привилигирована представителка на висшата класа? Или ще я припознаят като своя заради левия virtue signaling, който упражнява?
Ааааа, ти търсиш логика при когнитивния дисонанс.

Тц ... След като Клинтън каза, че в UK има расизъм с/у Маркъл, значи има. След като Клинтън подкрепя Маркъл, значи трябва да подкрепим Маркъл.

# 4 321
Учудва ме намесата на депутатките в ситуацията с Меган. Според мен стане ли дума за политика, то има някакъв скрит интерес.

# 4 322
  • Чужбина
Малко снимки:

Тази ми е любима:

Ето това е наистина хубава снимка:

# 4 323
  • Bristol
Eleonora, мерси за линка! Разрових се и наистина има сформирано вътрешно движение в партията за република, но ако си лейбър или подкрепяш партията това не значи автиматично, че си срещу монархията или за република. Тоест, тази идея не е в основите на лейбъристката партия. Корбин наистина бил привърженик на републиката, но категорично бил заявил, че това няма да е негова битка, ако го изберат за лидер. Но явно си е типичен политик 😂 Ето от тук четох за движението Labour for a Republic:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Labour_for_a_Republic

# 4 324
  • Чужбина
Eleonora, мерси за линка! Разрових се и наистина има сформирано вътрешно движение в партията за република, но ако си лейбър или подкрепяш партията това не значи автиматично, че си срещу монархията или за република. Тоест, тази идея не е в основите на лейбъристката партия. Корбин наистина бил привърженик на републиката, но категорично бил заявил, че това няма да е негова битка, ако го изберат за лидер. Но явно си е типичен политик 😂 Ето от тук четох за движението Labour for a Republic:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Labour_for_a_Republic

Приемам, че не значи. Според мен, повечето хора, които подкрепят партията, я подкрепят поради съвсем други причини.

Аз не съм с/у идеята и концепцията на Лейбъристите по принцип.

Но ме притеснява политическия наклон, с което се свързва името на Маркъл. Откакто стана жена на Хари, извендъж Клинтън, Сара Латъм и жената на Обама я подкрепят (все социалисти), и изведнъж Маркъл стана woman of colour (цветнокожа).
Кралското семейство е аполитично. Това е принцип, който трябва да се спазва.

# 4 325
# 4 326
  • Чужбина
Дейлито са писали, че Маркъл лично се е обадила на депутатката на лейбъристите Холи Линч, за да й благодари за писмото, с което 72 депутатки я подкрепят заради „отвратителното“ й отразяване в медиите:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7630891/Meghan-Markle-p … gainst-media.html

# 4 327
Дейлито "газ пи***ят", заради подкрепата. 😂😂😂

# 4 328
  • Чужбина
О, да, Кейт също има гафове. Пресата яко я бе захапала - хиляди статии в стил "Кралски зад**к на показ" и т.е.

Скрит текст:

# 4 329
О, да, Кейт също има гафове. Пресата яко я бе захапала - хиляди статии в стил "Кралски зад**к на показ" и т.е.

Скрит текст:

Има какво да покаже.

# 4 330
  • София
Какво му е на кралският за---к? Много си е ок. Тук, по банският,след кое раждане е снимана?

# 4 331
Тука трябва да е още кралска кандидат снаха или младоженка.😀😀😀

# 4 332
На Кейт да и имаш гафовете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 333
  • Чужбина
Какво му е на кралският за---к? Много си е ок. Тук, по банският,след кое раждане е снимана?

Банските са преди ражданията. Но има и след ражданията:

Скрит текст:

Гаф си е. Трябва да слага тежести на роклите.

Дейлито "газ пи***ят", заради подкрепата. 😂😂😂
Дали?

Дали не подканят депутатките да прочетат ей това:
https://publications.parliament.uk/pa/cm201719/cmcode/1882/188201.htm

Или пък (ако човек чете м/у редовете) дават да се разбере за очевидната подкрепа на Маркъл за лявата политика и културата на снежинката?

Според теб, ОК ли е, свързването на Маркъл с политическите кръгове?

# 4 334
  • София
Свекърва и, ако беше жива само тя можеше да и е конкуренция.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт