Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 795
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 645
Не ги е срам, разсъблекли са детето, що го разболеят Joy
(това по аналогия с босите крачета на Хариевото на поло мача Wink)

# 646
  • Истински се вижда само със сърцето.
Около 16 градуса Simple Smile, не се учудвам обаче, оня ден взех дъщеря ми от градината, бяха на двора, те по тениски н а12 градуса, аз бях с яке 😂

# 647
Няма нищо лошо и обидно в това на едно дете са му стане скучно за някакво време по време на 105+ минути. Нито е критика към родителите му още по-малко към детето. Най-нормалното нещо на света. Пуснаха се снимки, коментирах. Виж да се скача да се оборва нещо такова вече е необяснимо за мен. Все едно да пускаме клипчето на отегчения Джордж, за да оборваме, че в никакъв случай не се е радвал на головете Grinning
Това са отделни моменти и едният не неутрализира другия.
Но пък поне видяхме повече клипчета от мача Simple Smile

# 648
  • Bristol
Този Маркъс за първи път го чувам, но само като го видях и заподозрях, че не е стрейт. Обаче явно държи лоу профайл с медиите, защото от гугъл сърча само статиите за Мегън и него и излизат. Нали уж Миша Нуну ги била запознала, преди време май в Дейлито го писаха 🤔

Съдебното дело срещу медиите е доста рисковано, но спечелят ли го, най-вероятно ще натиснат за споразумение някакво, така че по-рядко да пишат за тях Wink А парите да отидат за bullying кампании е много тематично. Това което правят жълтурките си е точно такъв тормоз. Все едно на вас всеки ден някой да ви казва, ако нещо не му хареса от облеклото, държанието или идеите Ви. Въпреки, че е истина, не е приятно и влияе на настроението и самочувствието Ви. Трябва да сме по-толерантни и да обръщаме внимание на наистина важните неща. Примерно, противоречието в думите на Хари и действията му за околната среда, а не смачканото ленено сако и късата пола на жена му.

# 649
  • Down south
Трябва да сме по-толерантни и да обръщаме внимание на наистина важните неща. Примерно, противоречието в думите на Хари и действията му за околната среда, а не смачканото ленено сако и късата пола на жена му.
За мен, това е основно дразнещо нещо, силното противоречие между думи и действия.
Какво облякла или съблякла ММ, е нещо, което мимолетно бива отбелязвано, минава и заминава.

# 650
# 651
  • София
Статия за ролите на великата актриса.В два от филмите е се е появявала само за 30 секунди!!!Голяма кариера, нЕма що!

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7692123

https://www.vbox7.com/play:6e1dd0f894

# 652
  • Чужбина
Евгения май е бременна.

# 653
  • Sydney
Евгения май е бременна.

Ми дано!

Чичо Андрей бил в Оз, доста мистериозно и не анонсирано:

https://apple.news/AzxiiRAUMQuaDxmwiXnc0Eg

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 08:55 от benitabeni

# 654
  • На топло
Мегън дали ще съди и тези 5 приятелки, които без нейното съгласие (или точно обратното 😂) са предоставили информация на People за приятелката им?
Защо не съди баща си, който е дал писмото на пресата...?

# 655
  • Sydney
Доколкото четох, тя ги съди не заради писмото като писмо, а защото пресата мина преправила текста на писмото... дали е така, не знам...

Пък баща й, че троши простомера от как се загаджи с Хари е съвсем отделен въпрос...

# 656
  • Чужбина
Маркъл превърна Роял фемилито в Шит шоу.

# 657
  • Истински се вижда само със сърцето.

Само тя ли Simple Smile то си е шоу по принцип. Добре че гледат нейните неща, че ако се фокусират върху Андрю ще е по зле.

# 658
Аз определено мисля че баща и не е такава гад каквато всички го изкарват   и доста от снимките на ММ от детството и като афродете са продадени от нейните братовчеди по майчина линия .
Не знам каква е истината но ММ определено го превърна в холивудски филм.

# 659

Медиите я създадоха тази истерия. Била харчела много пари, всички членове на кралското семейство харчат като разпрани, Уилям и Кейт да не би да харчат по-малко, но медиите тях не ги пипат.
А за панаирите с шантавото й семейство тя няма вина, яд ги е, че не им търпи изцепките и ги отсвири и затова я плюят. Защо не е отсвирила майка си? Защото жената не дава информация за детето си на медиите, и то за пари. Angry Първо си продаваш детето на пресата, а после ревеш, че те е отсвирила.

Общи условия

Активация на акаунт