Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 762
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 735
  • Down south
@ Lana,
стана по-ясно.
 По някаква причина, четейки диагонално, автоматично реших, че става дума за тукашното Сохо  Crazy

# 736
  • София
Ох, какъв разгар има в темата.

Първо - търсих как ли не в google пикантни неща за Мегън и нищо. Моля ви, дайте ги тези слухове, догадки или каквото е там, дори стряскащо, че да мирясам. Може и на лично. Любопитна съм, нямам слабо сърце. 😁
2. Хари ми е странен. Ще обясня защо. Измислици, жълти клюки, писаници и глупости има за всяка една известна личност. Счупиха я уейти кейти години наред. Такива неща се начетох тогава, снимки, истории, че не знам как го е понесла тя. Да четеш тези глупости, че дори прякор всеки ден. Гадно! Това, което пресата прави днес с Мегън е 1:1 с това на Кейт преди сватбата.
Считам за пресилено подобно писание на писмо, че дори съд. Всеки има право на свободно мнение. За коментарите под статиите ( дори положително написани статии) ще съди ли? Има брутални неща. Трябвало е да го очаква. Образът на Уоли Симпсън прозира. Британците са късопометни и според мен са я припознали Мегън. И сега пишат. Не мисля, че е редно да се пише, че някой плаче вкъщи от изказвания. Вярвам,че милиони известни са го правили. Има начин по който да го споделиш. Считам, че това няма да ги доведе до правилен ход и до по-добро отношение.
3. Кейт е родила бъдещ крал. До тук поставянето й на една позиция с Мегън. После бъдеща кралица и още един бъдещ крал. 3 деца наследници. Другото са празни приказки.
4. Кейт е дала 14К долара за роклята, с която беше на сватбата на сестра си. Припаднах като прочетох. Твърде висока сума за тази нощница.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 18:11 от Люксен

# 737
  • в сърцето на един мъж...
Ако това на снимката е годежния пръстен на снахата в дом Мидълтън, доста интересен изглежда, със синьо камиче Simple Smile

# 738
  • София
anie11, скоро бях пуснала статия, че титли по женска линия не се предават.
Голям спор се е завихрил тук. Жалко, че е включил и лични нападки.
А по какъв начин Чарлс може да се откаже от короната в полза на Уилям? Чрез абдикация или?
Е, това е дискриминация, ако питат мен Joy Че какво и е на женската линия? Шегичка (и не съвсем).

Нищо й няма...даже е по-сигурна, все пак майката (в случая да се разбира кралската кръв) винаги е ясна (макар че напоследък и това се променя).

# 739
Някой да ми напомни, кога смениха Сара Латам, т.е. бившата съветничка на Хилъри Клинтън?
Скоро ли беше?
Коя им е сега прес-секретарка на Съсекс?
Сара Латам е сменена като директор на фондацията, заедно с дамата, която са "отмъкнали" от фондацията на Кеймбриджови. Иначе май продължава да е с тях.
https://beta.companieshouse.gov.uk/company/12077679/officers
На мен ми се струва странно и двамата да са директори във фондация, но това съм само аз, какво ли му разбирам.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7415875/Prince-Harry-Me … lie-Campbell.html

Sunshine Sachs са наети в началото на септември за чистене на образа след самолетните истории.
Schillings са много повече от правна кантора...

# 740
# 741
Много е сладка малката Шарлът, сгънала крачета за реверанс. Кукличка.
Семейството изглежда, че се весели на мача.
И Кейт, и Иванка ми харесват със зелената рокля.

# 742
Как са му позволили да се селфи с Кеймбридж? 😂😂😂 Може да не е телефон, а нещо опасно.😅🤣✌

# 743
Виж как шм застрашава сигурността! Веднага да бъдат уволнени охранителите! Що за своеволия, селфи с принца и децата ....

# 744
  • София
Харесва ми, че са естествени Кеймбридж. С децата между хората и си гледат някак нормално мача. Ясно им е, че ще станат център на внимание, че хората ще ги гледат, снимат, но някак са свикнали с това и го приемат.
Няма отцепване на места, бодигард, който да спира тнимането или да си придават важност.
Уважавам ги за това държание.

# 745
Бодигардове има, виждаха се на снимките.
Вероятно е пълно и с такива, които не се виждат.
Ако Мегън я беше снимал някой селфър на мач, щеше да има само критики в мрежите и Дейлитата: вре се в на хората телефоните за внимание, навира си детето, не може да издържи без да е център, нарочно е седнала там, напъва се да е естествена и т. н.
Тя вече започна да копира Кейт (жалко, за което), скоро сигурно и такова селфи ще се появи и ще видим какво ще се коментира.

# 746
Естествено,  че има бодигардове, но не виждам някой да е отишъл да се кара за селфито. Това е разликата. Не виждам и да са сами в ложа/сектора. Втората разлика.

# 747
Да я снима няма шанс никой селфър Simple Smile С тия опразнени места. И да, напъва се да е естествена, ама не й се получава милата Simple Smile

# 748
Не става дума за разлики, а за аналогичен случай, т.е. за прилики.
Няма значение, не се разбираме явно. Оставете.

# 749
Няма прилики. Тя се напъва да стане херцогинята на сърцата, щото за принцеса няма как, ама няма да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт