Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 663
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 900
  • Down south
Да, на МегитУ бившите не бяха поканени. А нямаше и никой от родата. Тя нали има племенници?
Има роднини и от двете страни на родителите си, но може би не са за показване, още повече на подобен род събитие.

Скоро четох, че брат или племенник бил арестуван отново по някакъв повод  Close  та, се опитвам да си ги представя тези роднини, редом с кралските особи, но не успявам.
Явно тя иска да се разграничи от тях.
За роднините на майката, май не се е писало много или аз не помня.

# 901
  • Чужбина
А някой знае ли, защо Маркъл е израсла с баща си?

Майка й друг съпруг ли си е имала?

# 902
Да, на МегитУ бившите не бяха поканени. А нямаше и никой от родата. Тя нали има племенници?
Има роднини и от двете страни на родителите си, но може би не са за показване, още повече на подобен род събитие.

Скоро четох, че брат или племенник бил арестуван отново по някакъв повод  Close  та, се опитвам да си ги представя тези роднини, редом с кралските особи, но не успявам.
Явно тя иска да се разграничи от тях.
За роднините на майката, май не се е писало много или аз не помня.

Да, и аз го четох. Чисто гол и надрусан се е разкарвал по улиците. Имаше и снимка с голия му задник. Брат й мисля че беше

# 903
А някой знае ли, защо Маркъл е израсла с баща си?

Майка й друг съпруг ли си е имала?

От 11-годишна е живяла с баща си през седмицата, защото е посещавала частно училище, което явно е било по-близо до неговия дом. Също така той е плащал таксата.

# 904
Хич не е случила с роднини жената.

# 905
...Има роднини и от двете страни на родителите си, но може би не са за показване, още повече на подобен род събитие...
Чичо й и е уредил стажа в американското посолство в Аржентина. Значи не ще да са всички за непоказване.

# 906
Е булката не кани бивши щото нали от кралската снаха се очаква да е честна Simple Smile А и булките са в бяло по традиция- чисти и неопетнени. Пък и как беше приказката за мъжа с много опит, пък жената с много опит....

# 907
Много интересно как от Беатрис пак стигнахме до вечната дъвка..

Иначе само пише че Сара рекла че сватбата ще е в ЮК, отрекла Италия. Но дата не се споменава още.

# 908
  • София
Това че майката на 2-3 год.малък Моци ще е там е ОК, особено ако детето ще има роля в церемонията...но кум. Е това вече е странно. Сигурно пак нещо размишляват журналистите.

# 909
Те имат по няколко best men, не е един като при нас. Предполагам, че ще е наредено и то там в някой от другите.

second, няма тема, от която да не може да се стигне до Мегън. Grinning

# 910
  • София
Best man е един, както и евентуалната Maid of honour. Останалото са шафери и шаферки, в кралските досега все са дечица.
Предполагам и малкият Моцко ще е шафер, но може с някаква по-специална роля да е, да върви с баща си и някой голям best man.
Кой знае колко още теории ще чуем Simple Smile

# 911
  • Някъде там
Понеже не ме вълнуват бившите на Моци,Хари и най-вече на Меган,споделям днешната рокля на Мери.

# 912
# 913
  • Чужбина
Гледахте ли видеото за психичното здраве?

Много е готина Джилиън. Ужасно красива жена.

М/у другото, Кейт и Уилям са махнали имената на Маркъл и Хари от сайта на Кралската фондация. Сега са само Кейт и Уилям.
Отсега нататък проектите на Съсекс няма да са под шапката на Кралската фондация.

# 914
Аз писах, че Хари си покани бившите по повод на чуденката защо ще канят Моцината бивша. Май от тука тръгна.

Прекрасна Мери. Нейния стил за мен е най - подходящ за роял.

Общи условия

Активация на акаунт