Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 924
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 105
  • Чужбина
Кажи, какво са написали за тях, което те е възмутило. Не говори ей така наизуст.
Масово коментарите са били в подкрепа на Хари и Мегън? Сериознооо?

Ауу, британците изведнъж започнаха да ги обичат. Тц тц тц. Какъв обрат.

# 106
Всеки не може да разпространява сензационни измислици и да си позволява да публикува лични писма. И кой е казал, че реве в къщи, просто всичко си има граници. А за грозна и тъпа, това всеки има право да го каже, никога не е било проблем, но поне мен няма как да ме убедиш в това, защото имам очи и свобода на мисълта и словото Wink Лека нощ!

# 107
# 108
  • Чужбина
Всеки не може да разпространява сензационни измислици и да си позволява да публикува лични писма. И кой е казал, че реве в къщи, просто всичко си има граници.
Той казва, че реве вкъщи.

Да, има граници. Например, Хари прекали с преимуществата, които му дава Короната. Прекрачи границите и трябва да си понесе последствията.

# 109
Кажи, какво са написали за тях, което те е възмутило. Не говори ей така наизуст.
Масово коментарите са били в подкрепа на Хари и Мегън? Сериознооо?

Ауу, британците изведнъж започнаха да ги обичат. Тц тц тц. Какъв обрат.

Считай, че от злобните статии в Дейли Мейл всичко ме е възмутило, ок? Сега Дейлито Мейл като олекнат с нЕкой милион ще се кротнат малко.Grinning А и Хари за да направи такова изявление е получил разрешение от баба, никак не ми се вярва на своя глава да подпука медиите. Беше време да им скръцнат със зъби!

# 110
In response to Harry’s statement, Royal author and Prince Charles’ biographer Penny Junor said: “This is the most extraordinary statement and goes way beyond anything I have ever seen issued by a member of the royal family.

“I completely understand that Harry should feel protective about his wife and there have undoubtedly been some negative stories in the last nine months that must have hurt – but not exclusively in the Mail on Sunday – and they have not all been lies, nor I would suggest, part of a ruthless campaign.

“The positive coverage of this last week in Africa is richly deserved. This feels to me like an over-emotional and somewhat ill- advised outburst.”

# 111
На мен нещо не ми е ясно дали ще издържи искът в съда. Писмото е предоставено от бащата на Меган доброволно на медията, бащата на Меган е получател на писмото, т.е. писмото е негово. От медията твърдят, че не са променяли писмото и ако е така много лесно ще го докажат в съда. Та не разбирам какви претенции има Меган към медията, а не към баща си. Защо не съди него, че не ѝ е опазил личните данни? След като е получил писмото, той придобива авторски права върху писмото, което после е продал на медиите.

# 112
В Дейли Мейл ни вест и ни кост от изявлението на Хари. Joy Защо така се ослушват журналистите им, нали все истината пишат. Stuck Out Tongue Winking Eye Сега да извикат в съда т.нар. си "източници" и после те да им платят обезщетението, с което ще ги одрусат.Grinning

# 113
Джеймс Хюит продаде писмата на Даяна на Дейли Мейл,но не си спомням някой да го е съдил за това.

# 114
  • в сърцето на един мъж...
Мери изглежда страхотно, както и Виктория! На Мегън зелената рокля й стои добре. Не разбрах обаче как се е качила в колата, че се обясняват за това?
Мдааа, нещата станаха интересни и смешни... Хари трябваше да се научи от останалите членове на семейството, че трябва да се внимава с пресата. Големи заигравки бяха - то не бяха демонстрации как ще спасяват планетата, пък как пътуват с частни полети, пък после скъпите дрехи, демонстрациите на уел биинг и опитите да замажат всичко с пътуването до Африка. Жена му трябваше да е свикнала със славата - каква актриса е, ако обръща внимание на жълтите клюки? Които обаче се оказаха не съвсем клюки... Майка й в това отношение е бетон, да беше гледала от нея, че да се научи малко поне.
Камила преживя кошмарни моменти, обаче тази жена е благородничка, истинска при това. Научена как да държи главата си високо вдигната. И си заслужи обичта на хората. Мегън след всичкия тоя цирк просто няма как да я заобичат. И подозирам, че атаките ще станат още по-злостни. Хари просто им я поднесе на тепсия...

# 115
В Дейли Мейл ни вест и ни кост от изявлението на Хари. Joy Защо така се ослушват журналистите им, нали все истината пишат. Stuck Out Tongue Winking Eye Сега да извикат в съда т.нар. си "източници" и после те да им платят обезщетението, с което ще ги одрусат.Grinning

Ама какви източници да извикат в съда? Херцогинята ги съди заради писмото, а не за това каква рокля е облякла, с какъв самолет е пътувала, колко ѝ е струвал бейби шауър-а или ремонта на Фрогмор Котидж-а...

# 116
PURE, благодаря ти за темата!

Аз пък мисля, че по някакъв начин Харчо е бил принуден да го подпише това нещо и то да излезе от негово име.
Няма как да съм убедена, но мисля, че е възможно, защото преди време се изписаха много неща за Кейт и никой от роялите не се възмути официално и нямаше опровержения. Четох в един форум, че имало ограничения за писане в теми за сурогатството, но ограничения да пишат, че Кейт е мъж или травестит не съм прочела. Харчо е бил от тяхната страна и би трябвало да знае как се процедира в такива случаи. Някой тук много уместно отбеляза, че е странно как баба е одобрила такова нещо.
Не знам, просто понякога ми се струва, че е поел ролята на гръмоотвод. Сякаш се жертва за някого или заради нещо. Сякаш целта е да го изкарат от играта или го жертват. Защото още от  бракът му с Меган, нещата вървят натам. Все едно колко време ще отнеме.

# 117

Ама какви източници да извикат в съда? Херцогинята ги съди заради писмото, а не за това каква рокля е облякла, с какъв самолет е пътувала, колко ѝ е струвал бейби шауър-а или ремонта на Фрогмор Котидж-а...

Засега са ги подпукали само за писмото, за по-нататък не се знае. Баба нали е дала зелена светлина. Grinning

# 118
  • ENGLAND
Осем страници все Меган и Хари.

# 119
Засега са ги подпукали само за писмото, за по-нататък не се знае. Баба нали е дала зелена светлина. Grinning

Тя баба може и пембяна светлина да е дала, въпросът е тези искове да издържат в съда.

Общи условия

Активация на акаунт