Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 643
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 90
Пюр, благодаря за новата тема!
Какво е казал Хари? Отивам да чета.

# 91
Nature Zap Лично Хари преди 2 години разказваше пред медиите как с Мегън половин година
крили връзката си ,защото знаел какво следва когато излезе наяве,нали той от раждането си
е все пред очите на всички..и че Мегън е готова да застане до него и да приеме предизвикателството..
ама сигурно си го е представяла като разходка и приемане на овациите на червения килим..
но тя и до Оскар не стигна като Грейс Кели например..никой не му е виновен и длъжен за нищо
и да се съобразяват повече от необходимото,с тях и без тях все тая..

# 92
Сега медиите действат по много по-низък начин - с пускане на слухове (като ,,секс видеото,, на Меган, дето щяло да ги разведе), с оплюване (като Пиерс Морган, дето смъртно обиден, задето Меган го е пренебрегнала, превърна в смисъл на живота си оплюването, изкривяването на всяка нейна дума и абсурдните изисквания, че нямала право на лично пространство). Помията, дето изляха по време на раждането - ама що няма снимки, ама що така съобщиха, па не онака, па що в еди колко си минути и секунди, а не...да не продължавам. А това с писмото беше върха на сладоледа. После що с частен самолет, а ако е с commonflight е едно дебнене и призоваване на пътниците, ако са направили снимки да им ги продадат. Не, покрай Камила нямаше и една стотна от тая истерия, тя явно им беше по-скучна.

# 93
Ох, не мога Joy Някои вече от страниците на бгмама и лично се обръщат към членовете на английското кралско семейство umnikuu

# 94
Хахаха, ами, Птиче, звездите ни го говорят, кво да ти кажа Joy

# 95
  • Русе/София

Роклята на Мери с камъчетата ми харесва много. Ретро е, но по един красиво-носталгичен начин.

Малко ми прилича на Дж.Кенеди.

# 96
Здравейте! Чета темата от известно време и реших и аз да се включа.Blush

Според мен действията на Хари са продиктувани не от това, че някои хора не  харесват Мегън, а защото изписват тонове лъжи за нея. Между другото след публикуването на изявлението масово коментарите за предприетите действия са много положителни. За мен той постъпи правилно, защото някои медии наистина прекалиха. Добре прави, че им дава да разберат, че за помията, която изливат ще има последствия.

# 97
  • Чужбина
Но пък се оказа, че хората в ОК не били харесвали Мегън, както някои потребителки тука се опитват да внушават на аудиторията.
Дори тя толкова се била разстроила от това, че страдала неимоверно.

За мен той постъпи правилно, защото някои медии наистина прекалиха. Добре прави, че им дава да разберат, че за помията, която изливат ще има последствия.
Цензура ли ще се въвежда?

Да Земем да забраним пресата освен. Прекалили били. Борис Джонсън що не вземе и той да ги съди, че пишат всякакви глупости по негов адрес?
Или за Мегън не може, пък за Джонсън може. Що така? Това не е ли дискриминация.

Хари сега няма полезен ход.

Един от Канада е написал следното:

Цитат
I'm starting to think Harry - the half-wit - has got more serious mental issues than we realized.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 23:27 от Eleonora_27

# 98
,,Толкова се е разстроила,, от лъжите и умишлените мисинтерпретации на всяко нейно действие, както и незачитането на личното пространство. А че медиите не ѝ се кефели - ами всеки има хора, които го харесват и които не го, няма как да угодиш на всички. Не това е драмата. Просто иска да я оставят да живее спокойно и да се радва на бебето си и семейството си. Толкова ли е трудно?

# 99
Какво означава цензура? Не е нормално да се търпи цялата помия, която изля основно Дейли Мейл, само и само да не кажат, че Хари налагал цензура. Всичко в този живот си има граници, не може само защото си се добрал до някаква медия и се пишеш журналист да си оправдан, когато пишеш простотии.

# 100
  • UK
Блога Хари Маркъл няма ли да осъдят 😂
Там как ги нареждат...

# 101
  • Чужбина
Какво означава цензура? Не е нормално да се търпи цялата помия, която изля основно Дейли Мейл, само и само да не кажат, че Хари налагал цензура. Всичко в този живот си има граници, не може само защото си се добрал до някаква медия и се пишеш журналист да си оправдан, когато пишеш простотии.
Какви простотии?

Дай конкретен пример. Има свобода на словото, драга. Но май на теб този факт ти убягва.

Блога Хари Маркъл няма ли да осъдят 😂
Там как ги нареждат...
hahaha
Трябва да засекат IP-адресите на списващите ... и в съда. Всеки по реда си.

# 102
Ами великото секс видео на Меган, простотиите на Пиерс Морган, който превърна плюенето на Меган в цел на живота си.  На прима виста това, и за още ще се сетя. Пък как държала детето си, па дали не е отглеждано от бавачка, пък ,,фалшивата бременност,, пък бебето-кукла... Опс, тия последните бяха от вездесъщите коментари в Дейли.

# 103
  • Чужбина
Ами великото секс видео на Меган, простотиите на Пиерс Морган, който превърна плюенето на Меган в цел на живота си.  На прима виста това, и за още ще се сетя.
Искаш да кажеш, че заради такива неща Мегън реве у тях и Хари се страхува да не се повтори историята?

Пиерс Морган лъже ли? За какво лъже? Той просто си казва мнението. И свободата да си каже мнението му принадлежи. Все още не са му я отнели.

Всеки има право да излезе и да каже, че Мегън е дебела и грозна и тъпа. Това изобщо не нарушава никакъв закон.

# 104
Много добре знам, че има свобода на словото, но за мен не е нормално да се пишат всякакви измишльотини и после да се крием зад свободата на словото. Масово коментарите след изявлението са в подкрепа на Хари и Мегън, явно и на хората им е писнало от всекидневните умнотии на журналистите.

Общи условия

Активация на акаунт