Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 890
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 375
Максима и на мен не ми хареса. Твърде обемна я прави тоалета.
Летисия обаче е чудесна. Панталона е широк, но и стои добре и е в неутрални цветове.

# 376
  • Чужбина
От на Максима аутфита ми се зави свят. Но в никакъв случай не мисля, че е някаква катастрофа. По-скоро е някаква нова мода. Цветовото съчетание е странно ... да.

Тия ръкави са явно тенденцията:

Уилям в университета в Оксфорд:

# 377
https://twitter.com/ClarenceHouse/status/1179747268544602122
По случай Националния ден на поезията, принцът на Уелс чете  "Шекспир" от Бърнард Левин.
Прави впечатление, че текста на листа е с нормално едър шрифт и Чарлс чете без очила. Освен ако не ги е махнал само за снимката.

Максима има повредена коса от непрекъснатото изрусяване. Когато си "прави" косата сама винаги изглежда така проскубана. Не мога да си обясня защо жена на нейната възраст и с нейното положение показва такова неуважение към себе си. С напредване на възрастта поддържането на косата в здрав и подреден вид става едно от най-големите предимства. Визуално дори "сваля" или "прибавя" години независимо от килограмите и бръчките.

# 378
А на мен ми хареса Максима Simple Smile единственият, немалък кусур на блузата обаче е, че стои много безформено на бюста. Там ако я бяха докарали, щеше са е супер.
Аз харесвам широките панталони, когато са с такава дължина, а не безумната до средата на прасеца.

На Кейт роклята ми харесва без Кейт в нея, което не е съвсем комплимент за роклята.

# 379
На мода са буфан ръкави и карета, а цветът за тази есен е като цветът от роклята на Кейт, както и всякакви нюанси на зеленото. Та за това се облекли двете дами така.
Според мен могат и по- добре, но не е нещо катастрофално.

# 380
  • Чужбина
Мегън Маркъл е изхарчила само 4 000 паунда за дрехи в Африка:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7494715/How-Meghan-Ma … our-wardrobe.html

# 381
Ще навакса като се прибере в ОК!

# 382
  • Чужбина
Носят се слухове, че са им отрязали финансите.

# 383
  • На топло
Носят се слухове, че са им отрязали финансите.
Е нали Мегън беше много богата и можеше да си купи всичко, което пожелае 😁.
Беше облечена ужасно на тура....🙄.
Дрехи, които не са подходящи за фигурата и. С тези смешни коланчета😁....

# 384
След изцепката на Хари и други неща може да им отрежат.

# 385
  • Countryside
Ами като ги резнат Мегиту ще запретне ръкави и ще ги храни. Макар че Харко има наследство от майка си и годишна издръжка от баба си. Гладни няма да останат, но ако искат привилегии ще трябва да си ги заслужат със служба във фирмата. А не с лапешки номера.

Четох, че Беатрис и Моцко ще живеят в Кенсингтън. Затова се чудя защо Харко го натириха на село? Или той сам се натири заради прайвасито?

# 386
  • Чужбина
Е нали Мегън беше много богата и можеше да си купи всичко, което пожелае 😁.
Е като е толкова богата, защо похарчиха милиони пари на данъкоплатеца за къщето, дето се нанесоха. Да им го бяха спестили, та да не пишат лоши работи за Маркъл, че тя много се разстройва.

Четох, че Беатрис и Моцко ще живеят в Кенсингтън. Затова се чудя защо Харко го натириха на село? Или той сам се натири заради прайвасито?
Хари не е прайвът личност, а публична личност.

Изселиха ги ... точно навреме.

Пък може Маркъл да си пести парите за съдебните процеси. Тези съдебни процеси са само нейни. Хари не участва.

# 387
  • София
Аз бих отрязала на всички парите. Да се хващат на работа, а не само да си разхождат роклите, да се усмихват, да помахват и да се правят, че им пука за бедните простосмъртни.

# 388
Аз бих отрязала на всички парите. Да се хващат на работа, а не само да си разхождат роклите, да се усмихват, да помахват и да се правят, че им пука за бедните простосмъртни.
И аз. Искам да ги видя да работят истинска работа, от 9 до 5 и да ги видя как ще са свежи, като репички с три деца Joy

# 389
Ето от кого Хари е наследил "любовта" към журналистите, Grinning Чарлз и той им е "фен" от години, Joy а BBC сигурно са били очаровани от случката.Grinning

Бъдещият крал на Великобритания принц Чарлз, който също е част от политическата каста, избухна в гневна тирада по адрес на журналистите като цяло, в частност на репортера от ВВС Никълъс Уитчъл. През март 2005-а на импровизирана пресконференция в планински курорт в Швейцария Уитчъл го измъчи с въпроси за предстоящата му сватба с Камила Паркър. Нетърпими хора... Не понасям този тип. Той е просто ужасен. Направо негодник . Думите му бяха предназначени за неговите синове принцовете Уилям и Хари, но благодарение на микрофоните бяха чути тъкмо от нетърпимите хора, журналистите.

https://www.banker.bg/sudbi/read/osem-skandala-zaradi-neizkliuchen-mikrofon

Общи условия

Активация на акаунт