Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 912
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 405
Но тук много ми харесва. Нещо неповторимо има в нея.
Има много Даяни,всичките различни, в едно тяло.Променлива,непредсказуема,ексцентрична,трагична,затова пък интересна.Завинаги в историята.
О,на Харко ще му измислят по една диагноза като оправдание на всяка простотия,която направи.Ън добре го формулира.
Ако Чарли бой се кани да хвърли един бой на ненужните рояли след Бабет,която ги кърмеше всичките,то предполагам Уилям ще окастри броя им до собственото си семейство.Щото и там няма да са малко парчета след някоя и друга година.

# 406
Как точно се стигна до извода, че Хари е с измислена дислексия? Rolling Eyes

# 407
  • Sydney
Благодаря за темата, хубава е Simple Smile

Не съм дочела старата, както и тази...

Мегън с тъмно синята рокля мн ми хареса, зелената да, също: https://www.instagram.com/p/B3FL2MSHBUr/?igshid=1vs27nfic5cyl
Бежовата беше подобна на резидавата (зелената) и бяла също - добре й бяха... според мен този път добре й беше всичко подбрано...

Снимките на Южени, сестра + годеник и майка им - Южени беше Ок, но нито Сара нито Беатрис бяха Уау...

Кейт - много ми хареса, много ефирна и приятна рокля, стои й чудесно, тя е висока, ето го целия:

https://www.instagram.com/p/B3H4onzJj56/?igshid=ont60ncfa17h

Отивам да чета...

# 408
Ако Чарлс знае що за "човек" е брат му, то има повече причини от парите да не иска да има нищо общо с него. Теоретично, ако му пука, но не може публично нищо да направи. Ама това са мои предположения, в които дори не съм сигурна колко изобщо вярвам.

# 409
Беа и Йожени са си принцеси и след като Бети си отиде, пак ще са си такива. Знам, че и двете работят нещо, но иначе получават ли издръжка от баща си?
Чарлз не знам кого смята да орязва от кралската хранилка. Съмнявам се това да са сестра му и братята му. По - скоро разните там братовчеди.

# 410
Моля ви, стига с тази дислексия.
Едно време нямаше, защото всички бяха облепяни с етикета за мързел и бавноразвитие. Без да се работи с тях и без да се потърси проблема. Ефект на унификацията на обществото.
Само че състоянието го има, и не от днес, за да ни изненадва.
Не знам учителя какво участие има в това, но знам като родител как се чувства човек ако детето има дислексия. Как плаче, че не може да запомни два реда наизуст, а в нашите училища това продължава да се изисква. Как прочита грешно условията на задачите на класно, и въпреки че е безгрешно по математика, не получава нужния резултат, как учителки на родителска среща казват “да не ми се извинява с тая глупост, тва си е само мързел”. И не е за ресурсен учител, защото ако работиш с такъв-всички те сочат с пръст.

Всеки се справя както може с това състояние, досега не знаех че Хари го има.

Максима не ми харесва- в комбинация тия две части за мен са тотално невъзможни за комбиниране.

Виктория от вчера, с пенюар

# 411
E, как отношението към дислекцията и изобщо всякакви различности през комунизма, разбира се, е най-правилният критерий за отношение към тях...

София от тези дни

# 412
Комунизмът не свърши ли преди 30 години?

# 413
Много ми харесва София.

# 414
Ако Чарлс знае що за "човек" е брат му, то има повече причини от парите да не иска да има нищо общо с него. Теоретично, ако му пука, но не може публично нищо да направи. Ама това са мои предположения, в които дори не съм сигурна колко изобщо вярвам.
Ули, и аз вярвам в доброто и си мисля, че хората ако грешат, то е защото не го знаят и че когато дойде моментът да осъзнаят, че вредят на някого, веднага ще спрат. Така разсъждаваме ние, обикновените хора. Възпитавани сме да бъдем добри от родителите си, които също са добри хора. Никога не подлагаме под съмнение общочовешките ценности и си мислим, че най-правилното нещо е да спим спокойно, без да ни гложди за нещо съвестта.
Това е морал, създаден през вековете за нас, за хора от "нашата черга". Дали обаче този морал важи и за роялите?
Чарлз е бил приятел с Джими Савил. Британците никога няма да му го простят това.
В по-късен период излезе приятелството му с онзи епископ Питър Бол.
(Ха! И той бил умрЕл на 21.06.2019 г.! https://www.theguardian.com/uk-news/2019/jun/23/peter-ball-bisho … -abuse-dead-at-87)
Да е различен Чарлз от Андрю, да е различен...., колко да е различен?...

# 415
Всеки се справя както може с това състояние, досега не знаех че Хари го има.
Именно,едва ли някой е знаел.Дете,следено под лупа,завършило гимназия,Итън и академия и никой не разбрал,че има дислексия.
Но пък се знае,че баща му принц Чарлз,страда от това.Е,и?

Всъщност,забравих вече защо заговорихме за това-май беше свързано с изявлението му,че ще съди.
Писатели с дислексия са Агата Кристи, Ф. Скот Фицджералд,Ханс Андерсен, Жул Верн....Как ли са писали!
От политиците са Чърчил,Рокфелер,куп Кенеди и Буш....
Но разбира се,единствено Хари страда и е оправдан(за всичко).Айде,моля ви се.При следващ гаф следва друга диагноза,защото баща му го бил искал момиче вместо момче.А Даяна вече се изтърка.

# 416
  • Чужбина
Но разбира се,единствено Хари страда и е оправдан(за всичко).Айде,моля ви се.При следващ гаф следва друга диагноза,защото баща му го бил искал момиче вместо момче.А Даяна вече се изтърка.

Не, не ... ох, то малко развален телефон стана, LilaC.

Ставаше въпрос за това, дали Хари е написал изявлението, или някой друг го е написал. И имаше предположения в социалните мрежи, че не е той, защото той имал това нещо и едва ли може да напише толкова дълъг текст, при това смислен.

Но след това, така или иначе, стана ясно, че изявлението има доста ..., как да кажа "американски" акцент, заради структурата на изреченията.

Плюс това, тоя сайт, на който е публикувано изказването, е някакъв хвърчащ с домейн в Аризона.

И още ... Не Хари съди, а Мегън Маркъл съди пресата. Делото си е лично нейно. Шилинг май е адвокатът й.

# 417
Ясно е как е завършил Итън...

https://www.theguardian.com/uk/2005/may/10/schools.alevels2004
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1489700/Teacher-did-Prin … am-paintings.html
https://www.theguardian.com/uk/2006/feb/14/schools.publicschools

In his 21st birthday message to the country in September, Harry commented on the accusations: "Maybe it's just part of who I am. I have to deal with it. There's lots of things people get accused of. Unfortunately mine are made public."

# 418
  • Чужбина
Добре де, вижте го само тоя сайт:

https://sussexofficial.uk/

То, дето се казва, всеки би могъл да го направи това чудо.

И подпис няма дори.

Някой има ли представа, как изявлението е попаднало в пресата? Кой им го е дал?

# 419
От целия тур се влюбих в зелената престилка на Меган, мн небрежна и шик; пеньоарът на Вики всъщност е някаква размъкната блуза и ѝ стои ужасно, а и тя самата изглежда зле и естествено с вързана коса. Слава богу косата на София е с някаква прическа и не прелизана като Вики, но за палтото съм мало раздвоена.

Общи условия

Активация на акаунт