Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 883
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 450
Ехаа, баба е толкова cool Sunglasses
Първоначелно помислих, че тия нещица са кончета, пък те били панделки 😁

# 451
Ехаа, баба е толкова cool Sunglasses
Първоначелно помислих, че тия нещица са кончета, пък те били панделки 😁

Снахите могат да й дишат прахта. Sunglasses

# 452
  • Някъде там
Баба 🥺
Това ми заприлича на сатенена нощница,но май не е зле ☺️.

# 453
Ужасен тоалет!

# 454
Съди Нюз Груп за хакване на гласовата поща. Не знам дали се е коментирало тук, но преди няколко години гръмна много голям скандал във Великобритания, защото се оказа, че от вестник "News of the world" са подслушвали много известни личности и са  публикували наученото. Сред подслушваните са били Хари, Уилям и Кейт.
Освен това, срещу Дейли Мирър е имало дело 2011-2012 за хакване на лични мобилни телефони и вадене на информация за статии от тях.
Познайте кой е бил негов редактор тогава? Пиърс Морган. Свидетелствал е в полза на вестника, а единият от изслушващите съдии го е нарекъл безочлив и лишен от морал, защото се шегувал с това и намирал за нормално да се рови в личната кореспонденция на хората с цел сензация.
Мхм...Dizzy Face
Подробна информация за това има в Уикипедия профила му.

И аз харесах баба с панделките, много е свежа. Имаше такава серия на Marella миналата година - всичко на дребни черни панделки. Ама се съмнявам тя да носи италиански бранд.

# 455
Мда, 9-те пъти са много повече от 155. Въобще не му пука, че въвлича и  другите двама и че ще излязат личните им разговори.

# 456
Лееелеее, дукесите пасти да ядат. Това истина ли е?

Не мога да пропусна. Баба ще е последната истинска ЖЕНА на човечеството!
Не катедрала, а Катедралище направо!!!

# 457
Съди Нюз Груп за хакване на гласовата поща. Не знам дали се е коментирало тук, но преди няколко години гръмна много голям скандал във Великобритания, защото се оказа, че от вестник "News of the world" са подслушвали много известни личности и са  публикували наученото. Сред подслушваните са били Хари, Уилям и Кейт.
Освен това, срещу Дейли Мирър е имало дело 2011-2012 за хакване на лични мобилни телефони и вадене на информация за статии от тях.
Познайте кой е бил негов редактор тогава? Пиърс Морган. Свидетелствал е в полза на вестника, а единия от изслушващите съдии го е нарекъл безочлив и лишен от морал, защото се шегувал с това и намирал за нормално да се рови в личната кореспонденция на хората с цел сензация.
Мхм...Dizzy Face

Този мога да го определя с една дума.....помияр.

# 458
Какво ще излезе наяве от разговорите? Кейти и Уил са перфектни. Най-много да ги заобичат повече.
Щом не са се съдили до момента няма какво да ги притеснява. Искът на Харко е за неговата кореспонденция, как точно ги въвлича? Май и други извесни личности са жертви, не само синята кръв.
Друг е въпросът защо е чакал. Балдъзата му като цъфна с ръката на бъдещия крал в долнището на банския ги съдиха веднага.
Мда, 9-те пъти са много повече от 155. Въобще не му пука, че въвлича и  другите двама и че ще излязат личните им разговори.

# 459
Закъде се е докарала така Баба? Доста смело, но и много свежо и подмладяващо. Харесва ми!

# 460
Вървят слухове, че чрез тези искове искат да стопират излизането на някакви компромати. Цензура.
Има снимки как Кейт бърка в гащите на Уилям или обратното? Нали беше, заради топлес снимки.
Има информация за визитата в Пакистан. Мерките за сигурност са толкова високи, че ще се разбира за събитията в самия ден. Медиите са информирани за графика, но нямат право да споделят.
https://www.royal.uk/statement-communications-secretary-duke-and … duchess-cambridge

# 461
Снимката с баба може би е стара, отзад се вижда Филип, а той отдавна не се повява на събития.

# 462
А аз се зачудих що изглежда толкова млада за 93 годишна Grinning Тя не, че по принцип не младее.

# 463
  • Чужбина
Вървят слухове, че чрез тези искове искат да стопират излизането на някакви компромати. Цензура.

Проблемът е, че настоящите действия потвърждават слуховете, които вървят упорито.

Сега хората си мислят, че наистина има компометиращи клипове на Мегън, и Хари се опитва да спре пресата да ги публикува.

Слуховете за клиповете с Мегън вървят от месеци.

# 464
Тино, май и ти имаш нужда от очила, както ми беше препоръчала. Пак прочети какво съм писала.
На една от снимките Кейтито е малко над*пена, със смъкнато долнище, а Уили я маже. Лошо няма, млади хора на почивка. Добре ги осъдиха, но и снимките са един път.

Общи условия

Активация на акаунт