Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 840
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 480
Извинявам се, обърках го този Джими Савил, аз имах предвид историята с Андрю и  Джефри Епстийн. Джими... Джефри, омешах ги.

# 481
Слуховете на Уили и маркизата бяха малоумни. Тя не е никаква приятелка на Кейт, а просто с мъжа си живеят близо до Кенсингтън, разменили са си по едно гости двете двойки и са се засекли тук-там на събитие. Според мен я бяха объркали с някаква приятелка на Кейт, с която имат известна прилика.
Този, който ги беше нарочил за любовници бил известен с това, че разпространявал слухове за известни личности, вероятно, за да припечелва и той от реклама...
Аз пък съм чела, че цялата история тръгва от някаква блогърка, която си е признала, че го е измислила. Даже беше споделен пост с извинението й, не е очаквала такъв отзвук в медиите.
И нека си припомним, че историята тръгна от Интернет, а не от медиите. Те се включиха доста по-късно.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 00:23 от TinoTino

# 482
  • Чужбина
Извинявам се, обърках го този Джими Савил, аз имах предвид историята с Андрю и  Джефри Епстийн. Джими... Джефри, омешах ги.

Лили, Джими Савил почина, и може би не си чувала за него.

Той бе приятел на Чарлз, но инфото за него излезе след смъртта му. Тоя Савил е много по-голямо чудовище от Епщайн / Епстийн, защото става въпрос за наистина малки деца, а не за тийнове.

# 483

Лили, Джими Савил почина, и може би не си чувала за него.

Сега погледнах за какво става дума и нямам думи. Rage

# 484
  • Sydney
За мен Чарли никога няма да бъде коронован за крал, да е жива и здрава баба, но когато се стигне до нов крал - Чарли благородно в кавички, ще отстъпи на Уили... Уили има къде-къде по-чисто име и имидж, яко е подготвян и жена му е харесвана...

Колкото до Хари и исковете - донякъде съм за, никой няма право да се рови в личния живот на друг без този друг да му е в прякото обкръжение и без да има повод за това... още повече, че аз не разбирам какво е това любопитсво и простотия да пишеш обиди за някой, който не ти е в къщата и не ти е никакъв... твърде много се занимават с тях, ако не обръщаш внимание на някой и те няма да се мислят за богопомазани... съвсем др въпрос е обаче, ако се натрапват и правят за коментар... но как се облякъл и колко струвало - ми имали пари дали...

# 485
  • Чужбина
Колкото до Хари и исковете - донякъде съм за, никой няма право да се рови в личния живот на друг без този друг да му е в прякото обкръжение и без да има повод за това... още повече, че аз не разбирам какво е това любопитсво и простотия да пишеш обиди за някой, който не ти е в къщата и не ти е никакъв... твърде много се занимават с тях, ако не обръщаш внимание на някой и те няма да се мислят за богопомазани... съвсем др въпрос е обаче, ако се натрапват и правят за коментар... но как се облякъл и колко струвало - ми имали пари дали...
Хари е публична личност, а не частна, както сме ти и аз. Докато има титла, той има съвсем друг статут.

Кой е писал обиди против Хари?

Докато данъкоплатецът плаща и 1 цент за Хари, може да изисква от пресата да го информира за харчовете на Хари. Данъкоплатецът има право да се възмущава от разходите на Хари, колкото си иска.

# 486
Nature Zap И млада и близо до 100, Елизабет винаги е величествена -
произхода си казва думата..

Скрит текст:

# 487
Най много някое домашно секс видео да има Мм. Чудо невидено за Холивуд, те така стават известни и сами си ги пускат. Не е като бъдещият крал да иска да бъде тампон, нали..... ама да си придадат важност Съсекс.

# 488
  • Чужбина

Уникална е!

Най много някое домашно секс видео да има Мм. Чудо невидено за Холивуд, те така стават известни и сами си ги пускат. Не е като бъдещият крал да иска да бъде тампон, нали..... ама да си придадат важност Съсекс.
Ох, това го бях забравила hahaha

# 489
Като се замислиш Чарли има най-много изцепки. Вкл.тампона и обидите по микрофона на журналисти.

А за Даяна,  не знам защо се възприема като "не е светица". Ако живее в днешно време ще бъде проста една объркана, разведена жена на 35+, която има много гаджета. Далеч съм от обожествяване, но не е правила нещо кой знае колко лошо, като например да е общувала/ била с педофили/некрофили и прочие измет.

# 490
Задава се още една сватба през 2020. Със сигурност ще видим децата, докато за сватбата на Беатрис не е сигурно. Само, ако са шаферчета.

# 491
  • Чужбина
Да, снощи някой бе писал за годежа.

Много ми харесват като двойка. А тя има страхотен цвят на косата:

# 492
Той ще е по-хубав ако се обръсне и подстриже. Ужасна ми е тази мода с дълги бради и коси  Triumph

# 493
Той ще е по-хубав ако се обръсне и подстриже. Ужасна ми е тази мода с дълги бради и коси  Triumph
Иначе е по-зле - невзрачен охлюв.

# 494
На мен ми е много изкуствен, актьорски седи на всички снимки. Един непристъпен и надменен го раздава..

Момето хипарка е симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт