Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 828
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 570

Те били ли са поканени в Балтимор изобщо?
Не са ги канили в Балтимор, доколкото знам...виж за Балморал е интересно да разберем Simple Smile
(извинявай, не се сдържах...не е с лошо!)
Е как, и за Балморал се писа. ММ и Х не отишли заради сериозният лов, които се провеждал там. ММ не обичала да гледа гръмнати пилци и подобни.
Как може, ако беше балканска снаха поне на една гудева кът (смъртта на свинка Пепа) щеше да й се наложи да присъства.  И ухо щеше да си куса...

# 571
  • София

Те били ли са поканени в Балтимор изобщо?
Не са ги канили в Балтимор, доколкото знам...виж за Балморал е интересно да разберем Simple Smile
(извинявай, не се сдържах...не е с лошо!)
Лана, аз не съм ги написала нещата с лошо.

Аз също нямам идея, дали са били поканени. Може някой от вас да знае.

Не ме разбра - Балтимор и Балморал са две различни места Simple Smile

# 572
Някои пишат тук само, за да спамят и обиждат ли?
Приятелче на Харчо казва, че било депресиращо, че медиите не приемали Съсекс за герои.  https://www.thesun.co.uk/fabulous/10065449/prince-harry-meghan-markle-heroes-polo-friend-nacho-figueras/
Разбира се, при Елън.
Nacho continued: "The most depressing (thing) is that the media and even some people are not seeing that these two (Meghan and Harry) are heroes, we should be treating them as heroes.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 14:34 от TinoTino

# 573
Едните при Елън, другите при онзи Пиърс, който, бай дъ уей, си е пълен охльов.
Аз предпочитам Елън.

# 574
  • Чужбина
Сори, не знам, как е станало на Балтимор ... тряваше да е Балморал hahaha

Дори не съм го прочела, че така е написано. Ей сега ще го оправя.

Пускам ви статия, която може да и да ви подскаже, къде да търсите:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-4916724/Markus-Anders … Meghan-Harry.html

Но повече нищо няма да кажа. Темата е прекалено дълга и прекалено много лица са намесени.

# 575
Едните при Елън, другите при онзи Пиърс, който, бай дъ уей, си е пълен охльов.
Аз предпочитам Елън.
Кога пък някой е давал интервюта пред Пиърс?

# 576
  • София
Не е нужно някой да дава пред Пиърс, той е достатъчен...

Пускам ви статия, която може да и да ви подскаже, къде да търсите:
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-4916724/Markus-Anders … Meghan-Harry.html

Но повече нищо няма да кажа. Темата е прекалено дълга и прекалено много лица са намесени.

Не си приличат с Арчи...загубих интерес. Ако има нещо ще излезе наяве Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 14:40 от Lana

# 577
Няма нужда да си приличат с Арчи. Не там е заровено кучето.

# 578
Нееее, той Пиърс всичко, що му е на сърце, си казва. Последният бастион на роялският морал, по-жълт и от зъбите на англичанин и по-избирателен от демократични избори в Русия. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 579
  • София
Няма нужда да си приличат с Арчи. Не там е заровено кучето.

Разбира се, че не е...не съм очаквала да е толкова прозаично - все пак е гадно и гнусно (не помня точните определения).

# 580
И какво се оказа накрая - великият, гнусен слух, е че няма никакъв слух, а само нескопосани фитили, пускани от някои съфорумки. Ама има го в гугъл, ама няма да ви кажа повече, щото са намесени много лица, ама ето ви да решите тая шарада, белким стигнете до отговора, който не съществува. То такива задръжки да се пусне директно тоя слух не знам с какво се обясняват, при положение, че тук са се пускали всякакви безумни слухове. И накрая си говорим със загадки.Да не стане работата като измислените от helloj  намеци за Дория, за които като я попитаха по-настоятелно се оказа, че хъката-мъката нямало такива всъщност, щото жената не се бутала в публичното пространство. Смях в залата.

# 581
  • Чужбина
В тая тема не се обсъждат сериозни неща. Обсъждат се тоалети.

Вижте, че нито Епстийн, нито Джими Савил бяха познати имена. Има хора, които следят и други новини, не само, с какво са облечени роялите. Там може да научи човек повече.

Вижте, че тоя Маркъс Андерсън дори не знаете, кой е. Как да ви обясни човек, при положение че повечето имена не са ви известни.

Вярвайте си, че няма слухове. Нетът е пълен. Дори в Дейлито в коментарите се пише за това.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 15:54 от Eleonora_27

# 582
Дори в Дейлито в коментарите се пише за това.

То каквато медията и коментиращите и те същите. Дъното! Sunglasses

# 583
  • Чужбина
hahaha И в инстаграм, и в тубата, и в туитър.

Там също са дъното, нали?

# 584
hahaha И в инстаграм, и в тубата, и в туитър.

Там също са дъното, нали?

Ами то "феновете" на Мегън шетат навсякъде, те не стоят на едно място. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт