Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 781
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 675
  • София
The Economist: "The Duke and Duchess of Sussex have abandoned the royal tradition of "never complain, never explain".

https://www.economist.com/britain/2019/10/03/prince-harry-accuse … WJPc8HtKFlk2AHX44

По-сериозните издания също коментират грешните стъпки на Съсекс.

# 676
Най-скъпите тоалети на двете.
Кейт https://www.google.com/amp/s/amp.insider.com/kate-middleton-most … ve-outfits-2019-3
Меган https://www.google.com/amp/s/amp.insider.com/how-much-do-meghan- … tfits-cost-2018-7
Даже само от прочетеното в темата, всеки може да си направи сметка, че Меган харчи много повече за дрехи, защото не повтаря рокли, скъпи тоалети. Меган обича скъпите френски марки, Кейт има малко такива. Меган има много тоалети за над 10К, а Кейт три без сватбената рокля. Кейт носи предимно по-евтини дрехи. Да, и тя има много скъпи, но са например 10% от гардероба й.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 18:49 от Не се сърди, човече

# 677
Аз пък не мога да разбера тоя Клууни като какъв се изказва менторски, изобщо някакви артисти да поучават и да правят забелжки ми е много странно. И да се очаква, че ще повлияят на общественото мнение. На мен този не ми е никакъв авторитет, може в Америка да се мисли за такъв и да впечатлява младите момичета от фен клуба ама аз се съмнявам, че има такива. Аз лично не съм го гледала никога във филм.

# 678
Иванка и Кейт с еднакви рокли.

# 679
  • Чужбина
Аз пък не мога да разбера тоя Клууни като какъв се изказва менторски, изобщо някакви артисти да поучават и да правят забелжки ми е много странно.
И на мен ми е странно, но, виж, че функционира. Има цял списък с такива и, очевидно, някои им се връзват.

Странно ми е също, как един такъв като Хари, който не знае, какво е бедност, а от първия ден на живота си тъне в разкош, ходи на обяснява на бедните хора да се откажат от алчността и егоизма. Точно такъв човек. Това е възмутително.

# 680
Не харесвам никак Ванчето, но на нея роклята стои пъти по-добре - фигурата ѝ е женствена с форма на пясъчен часовник и има необходимите извивки където трябва, долато Кейт изглежда невзрачно в нея.
Някой спомена Клуни и що не приема бежанци у къщата си - сега нямам време за търсене, но точно клуни бяха дарили огромни суми и мисля имат фондация, която помага именно на бежанци. Много постно го разказвам, после ще се разтърся. Та тъй по въпроса като какъв се изказвал Клуни.  Дали някой от нас е направил повече за бежанците, че да има и претенции?

# 681
  • София
Тя и Кейт не е направила кошери в двора на Кенсингтън...

# 682
Аз имам предвид забележките му, че обществото трябва да е по-благосклонно към Меган.

# 683
Не харесвам никак Ванчето, но на нея роклята стои пъти по-добре - фигурата ѝ е женствена с форма на пясъчен часовник и има необходимите извивки където трябва, долато Кейт изглежда невзрачно в нея.
Някой спомена Клуни и що не приема бежанци у къщата си - сега нямам време за търсене, но точно клуни бяха дарили огромни суми и мисля имат фондация, която помага именно на бежанци. Много постно го разказвам, после ще се разтърся. Та тъй по въпроса като какъв се изказвал Клуни.  Дали някой от нас е направил повече за бежанците, че да има и претенции?
Това, което е дал Клуни, вероятно се равнява на 1 лв от моята скромна заплата. Обаче ако аз дам 1 лв и писна, че другите не искали да прибират и хрантутят със социалните си помощи, разни търтеи, ще има сигурно размахване на пръст. Гледай първо какво е дал спрямо собствените си възможности.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 19:22 от Не се сърди, човече

# 684
Ън, докато не стане кралица Кейт е абсолютно същата като Мегън.  А за харченето, ще прощаваш, но и Уилям и Хари са внуци на кралицата! И на двамата булките им не са с аристократично потекло, едни и същи са.

# 685
Не бива даже да се правят подобни сравнения. Stop Едната скоро ще бъде кралица, другата някаква херцогиня, една от още цяла кохорта знайни и незнайни хрантутници без никаква реална необходимост да присъстват в общественото пространство,още по-малко да висят на врата на данъкоплатците. Кралицата може да си позволява всичко, защото мъжът й ще замести най-богатата жена в света. Другата трябва да си свива малко претенциите, защото нейният мъж има наследена скромна сума от майка си съпоставена с апетитите й да се фръцка в скъпи парцалки. Други активи Харко няма. Е, жалко престолонаследникът беше зает и не може сега да се мисли за кралица, колкото й да й се иска.
То би трябвало Меган и Софи да са на едно ниво. Меган харчи за безумно скъпи тоалети, а за жената, която работи най-много в чужбина, няма осигурен даже един фризьор да пътува с нея. Хванала си е косата с една шнола, колкото може и това е. А ето, беше в Кения, скоро ще ходи в САЩ и Канада, но няма помощ за нея.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 18:49 от Не се сърди, човече

# 686
Ън, докато не стане кралица Кейт е абсолютно същата като Мегън.  А за харченето, ще прощаваш, но и Уилям и Хари са внуци на кралицата! И на двамата булките им не са с аристократично потекло, едни и същи са.

Laughing На теория, да, еднакви са.Обаче теорията е едно,а реалността е изкъкана от много условности. И една от тях е тази: Кейт ще е кралица, Меган не.
Пп А тоя чичо Чарли, откъде има толкова пари да плаща на снахите скъпите парцалки. Не съм чула да е работил дори един ден.... Rolling Eyes
Вероятно Уелският принц има някакви доходи, които му се падат по линия на това, че ще е крал.
В този ред на мисли, ако чичо Чарли замести бабчето, дали Уилям като нов Уелски принц ще придобие същите доходи като чичо Чарли? А Харко ще остане пак само с наследството на майка си? Rolling Eyes Ей такива въпроси са ми интересни и чакам с нетърпение времето, когато двамата братя рязко ще се различават по имане. Дали единият ще е направо крал и ли принца на Уелс, все тая.
Как ви се струва, ще бъде много интересно, а? Twisted Evil

Меган и Софи ЩЕ станат на едно ниво, когато Уилям замести баба си. Тогава изведнъж херцогиня Меган ще трябва да се събере малко....

# 687
Точно обратното е за мен. Кейт е подчертала талията, има бюст и бедрото ѝ (прозира) е някак младежко. Докато при Иванка всичко ми е в повечеко. То гърди, то ханш......Ако нямаше глава на снимката бих се заклела, че това е Мелания.

# 688

Пп А тоя чичо Чарли, откъде има толкова пари да плаща на снахите скъпите парцалки. Не съм чула да е работил дори един ден.... Rolling Eyes
Вероятно Уелският принц има някакви доходи, които му се падат по линия на това, че ще е крал.
В този ред на мисли, ако чичо Чарли замести бабчето, дали Уилям като нов Уелски принц ще придобие същите доходи като чичо Чарли?

Хиляда пъти съм го писала, ама май никой не чете. Laughing
Херцогство Корнуол, на стойност 1,25 милиарда долара, генерира годишен доход, които са лични пари на Чарли и са на негово разположение, за да плаща за претенциите на всички калинки на клона.
Създадено е през 1337-ма година, за да осигури частен доход на първородния син на действащия монарх.
Когато Чарли стане крал, Уилям ще го наследи и той ще разпредения парите на хрантутниците.

# 689
  • UK
Едуард ще бъде duke of Edinburgh след като принц Филип почине. На Хари принц Чарлз му бил планувал естейт някъде си ( който да генерира приходи както the Duchy of Cornwall), но Хари нямал интерес.
Интересно ще бъде да видим как ще го позиционират, така че да остане релевантен без да е всеки ден по вестниците.

Общи условия

Активация на акаунт