Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 638
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
И на мен изобщо не ми харесва Мери. Като някоя лелка, тръгнала на пазар, само пазарската чанта ѝ липсва.

# 1 006
Мерината пола е като черга, но ми харесва. И тя самата е много хубава.😀

Кейт определено ме впечатли. От новата прическа до токчетата всичко за мен е 6.😄 Само ластика отзад не ми стои добре. Блузата е много готина и цветовата комбинация е прекрасна.

Мисля си, че този тип панталони обикновено стоят добре на Кейт и Летисия.

# 1 007
О, не, Кейт въобще не ми хареса, особено цветовете, ужасни, грозни и повехнали. За мен това са два от най- грозните цветове! И наистина тези панталони не стоят добре дори на нейната фигура.

# 1 008
  • София
Убивам за Шанела на Кейт и полата на Мери. ♥️ Само че бих я съчетала с нещо по-крещящо. Тази пола би носила. ❤
Панталонът на Кейт е хубав, но не и върху нея. Отпред става, но отзад е трагичен!

# 1 009
Ластикът на панталона е потресаващ наистина. Не знам кой дизайнер си е плюл така на името с такова "селско" изпълнение.

# 1 010
  • Някъде там
А на мен ми стана интересно, те как избират и купуват дрехите си? Ходят в магазините,ровят се в интернет или им носят дрехи да си избират?

# 1 011
Предполагам имат стилисти, които се ровят, подбират няколко неща и им дават да избират.😀

# 1 012
  • Чужбина
Не знам, момичета, обаче, панталоните на Кейт на нея самата й стоят 100 пъти по-добре, отколкото на манекена ... и пак 130 паунда:

https://www.jigsaw-online.com/product/relaxed-gathered-waist-culotte/J39044_GN020

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 20:32 от Eleonora_27

# 1 013
Не се отваря линка.

В анфас е страхотна с панталона.😊

# 1 014
  • София
Много ми харесва полата на Мери _ и разръфания край), и пуловера и прекрасните обувки. Бих носила всичко, заедно и поотделно.
Въобще Мери ми е най-добре облечената от дамите. Има разбира се неща, които не ми харесват, но рядко са такива които са ми откровено грозни.

Забравих да кажа, че Кейт не ми харесва днес, без връзка с облеклото. Май пал се е почнала с черното около очите, цветът на косата изобщо не ми допада, бледа ми е една, поне малко червило да беше сложила.

# 1 015
  • Чужбина
Ох, оправих го линка, Есме.

# 1 016
  • ENGLAND
Мен много ми харесват тези панталони, скриват всичко около ханша, но стоят добре на високи, аз съм дребна иначе с удоволствие бих си купила такива.

# 1 017
  • Чужбина
Мен много ми харесват тези панталони, скриват всичко около ханша, но стоят добре на високи, аз съм дребна иначе с удоволствие бих си купила такива.
Дорет, тези панталони изобщо не скриват нищо около ханша. Аз съм много висока и нямам ханш, но не стоят добре. Трябва да си само кожа и кости, и пак не става.

Заблуда е, че нещо скриват. Даже, според мен, оширяват.

# 1 018
  • София
Линкът за панталона не работи все още, поне при мен.
Големият проблем на тези панталони за мен е "рибарската" дължина. Също така смятам, че на по-женствен тип тяло с тънка талия и по-широк ханш, но не прекален ще стоят добре. Но все пак да има дупе. И с нормална дължина!

# 1 019
  • Чужбина
Момичета, сори, голям зор с тоя линк.

Слагам директно снимката на манекена:

Иначе ето това е сайта:

[https://www.jigsaw-online.com]

Можете да потърсите с ключова дума 'khaki culottes'.

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 20:37 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт