Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 624
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 020
Малееее, ужасно е !! На манекена е в пъти по - ужасно!

# 1 021
  • в сърцето на един мъж...
Разкошна Мери, много ми харесва с последната рокля! А полата от снимката с Макрон е разкош. Много обичам такива поли.
Кейт много ми харесва с този тоалет, не ми пречат панталоните хич Simple Smile На последната снимка просто е страхотна!

Малко снимки на Южени

Кралицата с принцеса Ана и Питър

# 1 022
Невероятна роклята в гръб на Юджийн, много елегантно с тая панделка (да, зн че не е панделка, но не зн как се нарича тоя набор).

# 1 023
  • Някъде там
Като изключим отвратителния панталон днес всички ми харесват.
Тоалета на Рания също,без цвета на чантата.

# 1 024
Много хубави снимки на Юджийни.

Абе каква е тая мода, бе Weary това някой да ми беше казал, че ще доживея загащен пуловер и рибарски широки панталони да са на мода.... Ами такива неща се носеха осемдесетте - деветдесетте, като бях в 6ти клас. Имам снимки. Ужасна мода, уууужасна...

# 1 025
  • Down south
Момичета, сори, голям зор с тоя линк.
Слагам директно снимката на манекена:
Скрит текст:
Манекенката изглежда потрсаващо  ooooh! Ако някой купи панталона, то ще е, заради Кейт.

Дукесата ми харесва с този тоалет, ластика на панталона в гръб е минус. Обувките са много добре, а чантата, ах, чантата!

Рамия е красива, този "пояс" на роклята вероятно е етно мотив, но за мен, изглежда странно смъкнат.

# 1 026
  • Чужбина
УжасТна мода. Помня, че майка ми имаше някакви списания Бурда и си шиеше някакви такива смешни пола-панталони.

На Евгения тиарата прилича на руска тиара. Красива булка е.

# 1 027
Да, тиарата е руска - Emerald Kokoshnik.

На модела не седи добре. Обувките са неподходящи.

На Рания не ми харесва този "пояс" около ханша.

# 1 028
  • Някъде там
Хая на път за съда. Последното заседание е било на 8ми.
Какво се е случило на него не пише.
Ще има още 5 заседания за децата.

Струва ми се напълняла от последния път.

# 1 029
Шейхът пак не се появил на заседанието.

# 1 030
"Кралски наблюдатели" изказали мнение за вида на Максима, коментарите били от "рошава" до "неподдържана". Става дума за срещата от преди дни, където беше с червения костюм, ама то не е само от тогава...

# 1 031
  • Bristol
На Кейт тоалетът първоначално ми допадна, цветово, аксесоари, всичко! За първи път тази дължина ми се стори ок, докато не видях снимката в гръб... С ластика... А на манекенката наистина по-зле седи! Пълно е по магазините с тези панталони и масово са с ластици отзад! Почти няма нормални панталони 🤪 Разходете се до магазин на H&M и ще видите сами Sad

# 1 032
Да, пълно е с такива панталони. Загащено и с ластик в кръста в момента е модерно. Даже дъщеря ми има такива, но тя е на 13 все пак...Sweat Smile
Модерно не винаги значи хубаво.
Хая е красива жена, но и доста пищна. Точно според арабските стандарти. Дано делото се реши в неин интерес.
Рания с този пояс - мне.
Мери до Макроница е направо супер. Полата и на мен ми допада, бих носила такава. По принцип платът е леко ретро с това букле (или вълна може би), но в съчетание с млечния пуловер се е получило много добре.
Макронова остарява и става плашеща. People Eyes

# 1 033
ЧРД на принц Едуард, братовчед на кралицата: https://www.instagram.com/p/B3ZtEPmn0Qh/?igshid=ubdcc3ckpdyb
Милият е доста грозничък, Чарли в сравнение с него, е направо екстра

# 1 034
  • София
Какви красиви снимки на Юджийни. Харесаха ми много. Жалко, че Кейт и Уилям не споделиха някоя нова от тяхната, когато имаха годишнина.
Роклята на Кейт е огромният ми фаворит и обичам да я гледам на този ден.

Тези панталони са ужас. Не знам на кой стоят добре, според мен на никой!

Общи условия

Активация на акаунт