Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 608
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 035
ЧРД на принц Едуард, братовчед на кралицата: https://www.instagram.com/p/B3ZtEPmn0Qh/?igshid=ubdcc3ckpdyb
Милият е доста грозничък, Чарли в сравнение с него, е направо екстра
Олеле, до това водят браковете между роднини поколения назад. Абсолютно наложително е било да спрат. Не ми се мисли какви поколения щяха да се появят, ако бяхя продължили традицията.

# 1 036
  • в сърцето на един мъж...
Ох, аз не им схванах връзката - по съребрена линия с единия първи, с другия втори братовчед...

# 1 037
  • Бургас
Ох, аз не им схванах връзката - по съребрена линия с единия първи, с другия втори братовчед...

Важното е да са в играта Simple Smile

Абдула назначил, сестра си Хая, на дипломатически пост -първи секретар  в посолството на Йордания и така и осигурява дипломатически имунитет

# 1 038
В своята автобиография сър Елтън Джон споделя, че е виждал как Елизабет II шамаросва леко своя племенник – виконт Линли, с думите „Не спори с мен. Аз съм кралицата!“, пише авторитетният вестник The Times.

Певецът допълва, че след това кралицата се обърнала към него и му намигнала.

Линли е син на принцеса Маргарет – сестра на Елизабет II. Случката се разиграла, след като Елизабет II помолила Линли да провери как е сестра му Сара. Малко по-рано тя се оттеглила от партито, защото се почувствала зле. Линли отказал и бързо разбрал какво е да не изпълняваш заръките на кралицата.

Веднага след това Линли изпълнил молбата, разказва Елтън Джон, който покрай близкото си приятелство с принцеса Даяна е бил чест гост в Бъкингам.

„Знам, че публичният образ на кралицата е сериозен, но в тесен кръг тя може да бъде много весела“ – пише музикантът в мемоарите си.

Официалната премиера на книгата с оригинално заглавие „Ме“ е на 15 октомври.

# 1 039
  • София
Максима

# 1 040
Не знам, момичета, обаче, панталоните на Кейт на нея самата й стоят 100 пъти по-добре, отколкото на манекена ... и пак 130 паунда:

https://www.jigsaw-online.com/product/relaxed-gathered-waist-culotte/J39044_GN020

Това ще да е пола-панталон, на мен много ми харесва. Съчетанието на цветовете също. Само тоя тъп ластик отзад не знам как са могли да го сложат...
За тия поли-панталон трябва да имаш дълъг крак и стоят съвсем добре. На модела са и прекалено дълги панталоните и затова не става, а на Кейт е добре.

Обувките са супер.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 10:01 от Iris04

# 1 041
# 1 042
  • Чужбина
Сега остава само Хари да съди Елтън Джон за нарушаване на "privacy" Joy

Хич не е лоша идеята на Хари с този популярен в ОК певец.

Евгения бременна ли е, пълна ли е:

Ботушите не стоят добре.

# 1 043
# 1 044
В същата книга, на Елтън Джон имало и история за Даяна и за това как Ричард Гиър и Силвестър Сталоун почти се сбили за нейното внимание на вечеря в дома на Елтън.
https://www.metro.co.uk/2019/10/06/elton-john-recalls-night-rich … ana-10872014/amp/

# 1 045
# 1 046
Гиър и Сталоун? За св. Диана?
Нищо чудно, че Харко хвърча до Ница...
Между другото, забелязала съм, че дъщеря ми има много точно интуитивно усещане за хората. Ще я питам за давамата палячовци.

# 1 047
Максима се облича като някоя ексцентрична писателка на криминални романи. Joy

# 1 048
Забелязала съм, че повечето се смеят с 32 зъба навън усмивка. Ето и Максима и Евгения, Беатриската също, Кейт, Уилям, Мегън. Така им идва ли, изкуствени ли са...знае ли човек?!

# 1 049
Сър Елтан Джон чисто е изперкал, щом такива ги плещи.

Общи условия

Активация на акаунт