Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 590
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
И аз съм фен на Баба!
Дай Боже всеки му такъв дух на тази възраст. А тоалетите в ярки тонове толкова да ги свързвам с нея, че ще ми е чудно, ако се облече с нещо друго.
И нещо по темата:
Цитат
Схващането за налагането на личния стил и вкус на Елизабет II в облеклото се затвърждава и чрез думите на следващия велик творец в началните години от царуването ѝ – Харди Еймис, отличен през 1955 г. като нейн кралски съветник. Той казва за нея: „Аз не обличам кралицата. Тя сама се облича. Това, което ние правим, е да я снабдяваме с нейните дрехи – там е разликата.”
Източник. На мен ми беше интересна статията.

# 1 111
  • Чужбина
Обсъждахме ли, че датските деца (на Мери и Фредерик) ще ходят в швейцарско училище-пансион.
Даа, някой назад бе пуснал инфо.

Имали ли сте тема за кралските одежди през вековете?

# 1 112
Елизабет винаги се облича без грешка. Чудесно. Това й работата. Да бъде консервативна, обрана. Има си причина за цветовете.

Просто има едно прехласване по нея като, че се явява нещо божествено, което ми е странно.
Може ли да имам мнение или пак ще ми размахвате пръст Rolling Eyes

# 1 113
Въобще не ми харесва роклята с принт на Елизвабет. Бялата с панделките от преди много страници също.

# 1 114
Не знам, понякога ми идват прекалено ярки цветовете на баба, почти като папагалски. Знам, че го прави, защото е дребна и да я забелязват, но често ми е too much. Не мога да отрека, обаче, че добре ѝ стоят, а шапките ѝ са един път, направо вълшебство Heart

# 1 115
Много малко тоалети от късната възраст на Баба ми допадат,помня едно тъмнозелено ме прехласна,но другите са цирк.За което си има причина,разбира се,но не са ми естетични.
От младата й възраст обаче са трепач-и нейните,и на сестра й,
И аз се чудя защо датските деца няма да учат в Дания.Май не сме ги оплюли.

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 17:09 от LilaC

# 1 116

Константин,брата на Вилем-Александър със семейството си. Днес става на 50.
Даже не знаех че има брат.
Освен Константин имаше и още един брат Фрисо, но той почина

За Фрисо прочетох ей-сега. Бил е затрупан от лавина и е прекарал година и нещо в кома. Беатрикс е преживяла огромна трагедия като майка Pensive. Как се събират и се държат тези монарси, въобще не им личи, че някога са били съсипани No Mouth Адмирации.
Семейството на Константин е много готино. Голямата дъщеря прилича на братовчедка си Амалия.

# 1 117
И от вчера в роклята на АСОС и плексигласовите обувки (явно си харесва този сет Rolling Eyes):

Ама защо пак криви краката? Weary

Няма само Меган да ги криви, ама Мегиното кривене не го коментираш...

# 1 118
  • София
Ми май за малко щели да бъдат в Швейцария. Баща им и Йоаким също са учили в чужбина като тийнове. Няма лошо,  испанските инфанти също бяха на езиков лагер в Щатите преди време. Имат възможност - пращат ги.

# 1 119
Много ми харесва роклята на Летисия от Асос. И аз бих си я купила, ако я имаше.

# 1 120
За съжаление още при предишната й поява с нея я нямаше налична. Аз също търсих.

# 1 121
Елизабет винаги се облича без грешка. Чудесно. Това й работата. Да бъде консервативна, обрана. Има си причина за цветовете.

Просто има едно прехласване по нея като, че се явява нещо божествено, което ми е странно.
Може ли да имам мнение или пак ще ми размахвате пръст Rolling Eyes

И аз се чудя на това прехласване по бабичката.
Хорицата изобщо не отчитат, че тази богопомазана бабка има на разположение това, което ние, простосмъртните, никога няма да имаме- най-доброто здравеопазване, най-чистата храна. Докато ние се тъпчем с боклуци, тя яде това, което наистина трябва. Не е ли подло -за един истинското, щото е богопомазан, за другите каквото и да е, те може да мрат и млади.

newsm57, толкова им стига ума, какво да правиш.... Twisted Evil

# 1 122
  • Някъде там
Южени и Сара заедно на събитие в чест на международния ден на момичетата.
Не ми прилича на бременна.

Ето и посланията в профила и
  https://www.instagram.com/p/B3ed5PylOXP/?igshid=1qp38bxx422nm

# 1 123
  • Чужбина
Хорицата изобщо не отчитат, че тази богопомазана бабка има на разположение това, което ние, простосмъртните, никога няма да имаме- най-доброто здравеопазване, най-чистата храна. Докато ние се тъпчем с боклуци, тя яде това, което наистина трябва. Не е ли подло -за един истинското, щото е богопомазан, за другите каквото и да е, те може да мрат и млади.

Ън, точно същото можем да кажем за абсолютно всички богати хора, не само за кралските фемилита.

# 1 124
  • София

Ън, точно същото можем да кажем за абсолютно всички богати хора, не само за кралските фемилита.

Защо? Хората, които са си изкарали парите, не могат ли да си ги харчат както си искат?
Пък за Баба - да почне и тя да се тъпче с боклуци ли, за да е като простосмъртните? Или е виновна, че се е родила в това семейство?
Цитирам отново Eleonora "животът не е честен"

Общи условия

Активация на акаунт