Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 551
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Бургас
В Япония ще ходят и Мери и Фредерик , Фелипе без Летисия , Виктория без Даниел

# 1 246
  • Истински се вижда само със сърцето.
Елеонора ако прочетеш само заглавието, наистина си оставаш с впечатление че е уволнена, доста по- надолу пише redundant.

И изобщо какво като се пошегува някой......

# 1 247
Аа, ясно, повече хора ще са в Япония. В статията пишеше само цитираните от мен и реших, че ще са само те.

Момичета, писали са за Беа, че не искала голяма сватба, а по-скромна.
Много силно се съмнявам Андрю да остави сватбата на дъщеря си без камери. Все пак той миналата година обикаляше телевизиите да търси на кой да продаде правата за сватбата на Южени. Ще гледа максимално да се възползва от позитивния ПиАр и този път.

# 1 248
  • Чужбина
Елеонора ако прочетеш само заглавието, наистина си оставаш с впечатление че е уволнена, доста по- надолу пише redundant.

И изобщо какво като се пошегува някой......

Да, така е, права си.

Но аз го четох някъде другаде, където в заглавието пишеше, че е съкращение заради разделянето на фондациите.

Hands V

Момичета, писали са за Беа, че не искала голяма сватба, а по-скромна.
Много силно се съмнявам Андрю да остави сватбата на дъщеря си без камери. Все пак той миналата година обикаляше телевизиите да търси на кой да продаде правата за сватбата на Южени. Ще гледа максимално да се възползва от позитивния ПиАр и този път.
Дано, дано, че да има какво да видим. Живи и здрави само.

# 1 249
  • Down south
Цитат

С тази разлика, че миналата година нямаше скандал с такива размери  Crazy

# 1 250
Да и аз мисля, че Андрю ще използва сватбата да насочи вниманието към себе си в друга посока. Може и да му се получи.
Много народ ще се изсипе в Япония, ще е интересно.

# 1 251
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз мисля точно обратно, че ще гледа да не се навира в очите на медиите и ще минат безшумно, уж че младите искат така.

# 1 252
Кейт е уволнила дългогодишната си асистентка, да вземе някой от нас да кандидатства за мястото, че да имаме вътрешна информация. Grinning Sunglasses

https://www.insider.com/kate-middleton-fired-personal-assistant- … han-harry-2019-10

И как ще кандидатстваш, като това не е уволнение, а съкращение.

Правиш ли разлика?

Да, съкращение е, написах уволнение, защото заглавието е такова. А иначе се пошегувах, то е ясно, че няма да хукнем да кандидатстваме. Grinning

# 1 253
  • Чужбина
В Пакистанските вестници на английски (нямам никаква идея, колко е благонадеждна информацията), пише, че HSY щял да има честта да облича Кейт в Пакистан.

Този HSY (Hassan Sheheryar Yasin) е пакистански дизайнер.

Направо ми става лошо, с какви ли одеяния ще я нагласят Кейт, ако са на тоя дизайнер:

https://www.google.com/search?q=Hassan+Sheheryar+Yasin+dresses&a … =1538&bih=829

# 1 254
Като му гледам дрехите Кейт ще блести в буквален смисъл, но по-забавното ще е, ако Уилям го стъкмят в нещо традиционно. Grinning

# 1 255
  • Чужбина
Като му гледам дрехите Кейт ще блести в буквален смисъл, но по-забавното ще е, ако Уилям го стъкмят в нещо традиционно. Grinning
hahaha hahaha hahaha

Уилям шА го направят като шейх:

Кейт, за да е в тон с първия тоалет на шейха:

Или:

УжасТ ме обзема. Има и някакви рокли този Хасан, дето горе-долу стават:

# 1 256
Кейт ще облече това, което и дадат, ако ще да е с ушички и опашка. Ще маха и ще се усмихва, че и с достойнство ще го прави. Херцогинята се справя с ролята си перфектно.
Аз съм любопитна как ще изглеждат.

# 1 257
  • Чужбина
Кейт ще облече това, което и дадат, ако ще да е с ушички и опашка. Ще маха и ще се усмихва, че и с достойнство ще го прави. Херцогинята се справя с ролята си перфектно.
Аз съм любопитна как ще изглеждат.

Така е. Квот дадат ще е. Дано този Хасан не й даде някакви потури, че направо не знам. Въпреки че Даяна имаше няколко добри попадения по време на посещения в мюсюлмански страни.

# 1 258
  • Някъде там
Аз съм за.Ще я видим в нещо различно.
Фантастична ще е в нещо такова

Но по скоро ще е от този род според мен

# 1 259
  • Чужбина
Да, и аз залагам, че ще се наложи да надене широк панталон и такова дълго до коляното нещо.

Общи условия

Активация на акаунт