Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 518
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 365
Максима повече ми харесва от Кейт.

# 1 366
Максима повече ми харесва от Кейт.

Максима определено обра точките.

# 1 367
# 1 368
Ето, че като й е направена косата на Максима, може и да не изглежда като опърпан патешки пух.
На Кейтиния тоалет само един елекриково розов сет - чанта с обувки липсва. Хем подходящо по стил, хем още по-голям реверанс към домакините. Обаче е зверски изпосталяла.
Абе да питам като една незнаеща - разните му източни люде обличат ли се по Авропейска мода като идват на държавно посещение по нашите географски ширини?
По повод много по-предишната дискусия относно титлата на Камила. Мисля, че едно от условията на брака й с Чарлз беше тя да не бъде титулувана кралица. Защото е разведена, а Чарлз е глава на Англиканската църква.
Точно, за да удовлетворят желанието на принца да я има законно до себе си доста юристи си блъскаха навремето главите докато измислят формулата "принцеса-консорт".

# 1 369
Абе да питам като една незнаеща - разните му източни люде обличат ли се по Авропейска мода като идват на държавно посещение по нашите географски ширини?
Не, точно обратното - жените им още повече се огащват и забулват, а саудитците гордо си носят белите нощници и кърпите с връзки на главите.
Е, тя формулата принцеса консорт не е чак толкова разтърсваща, близко е до акъла. Като не може кралица-консорт, става като дядо Фил - принцеса.

# 1 370
  • Чужбина
По повод много по-предишната дискусия относно титлата на Камила. Мисля, че едно от условията на брака й с Чарлз беше тя да не бъде титулувана кралица. Защото е разведена, а Чарлз е глава на Англиканската църква.
Точно, за да удовлетворят желанието на принца да я има законно до себе си доста юристи си блъскаха навремето главите докато измислят формулата "принцеса-консорт".
Май си права. Имаше нещо такова, защото е разведена.

Колкото до одеждите, зависи за коя държава става въпрос. Ако Бутанците дойдат в Европа, сигурно ще се облекат по европеискому. Или японците.

Но съпругата на Ердоан ... едва ли.

# 1 371
Разкошна Кейт.
Максима също.

# 1 372
И Кейт,и Максима са еднакво хубави по различен начин.
Защо не им облекат и мъжете по азиатска мода,че циркът да е пълен.Иначе нямам нищо против да ги гледам облечени като източни принцеси.Нищо циганско не виждам нито в моделите,нито в цветовете,напротив в "родината" си са съвсем уместни и греят.
Булята на Ердоган е тежък случай.И щерките му са бая зачулени.

# 1 373
  • Чужбина
Почти не мога да различа пакистанците от индийците. Като един народ са ми:

# 1 374
Аз общувам с индийци и явно съм свикнала с тази визия. Нито са ми цигански тоалетите, нито цветовете. Даже тоалета на министершата не е толкова лош.
И аз така. Даже на министершата ми харесва повече. От тоалета на Кейт съм разочарована, освен цвета.

# 1 375
  • Bristol
Ох, един шал обаче трябваше да има, да е омотан около нея и да виси отзад. Това най-много ми харесва на техните тоалети, но все пак нейният е правен от британски дизайнер.

И аз ги мешам тези нации, но това е груба грешка. Най-малкото, защото изповядват различни религии и имат разни търкания по между си, като гърците и турците Sad

# 1 376
  • Чужбина
И аз ги мешам тези нации, но това е груба грешка. Най-малкото, защото изповядват различни религии и имат разни търкания по между си, като гърците и турците Sad
Тъй е, но турците не са нация, те са сбирщайн. А пакистанците и индийците много си приличат на външен вид. Иначе да, културно са се отдалечили едни от други. В Индия не е проблем да си по-фриволно облечен.

# 1 377
  • Down south
Почти не мога да различа пакистанците от индийците. Като един народ са ми:

Кейт е изключително стилна и ефирна. Реверанс към домакините.

ПП Дори и да ти изглежда така, никога гласно не бива да се казва подобно нещо. Не знаеш какви уши/корени има около теб.

Не съм сигурна, кое би било еквивалент, но нещо близо до "българи и албанци са неразличими"

# 1 378
Nature Zap Много ми харесва как е облечена Кейт, панталон ли е ..шалвари ли са,
внасят особен шик,наистина изглежда кралски..хубава двойка са с Уилям
и с интерес ще следя с какви тоалети ще се представят.
Скрит текст:

# 1 379
Роклята на Максима е хубава и напомня леко сари, с едното голо рамо. Отново реверанс към домакините.
Проблемът между Индия и Пакистан е от отделянето им от Британската империя. Индийците са индуси, а пакитата - мюсюлмани. Индийците считат, че Пакистан не трябва да съществува и че е изкуствено откъснат от Индия. В този ред на мисли, един етнос са.

Общи условия

Активация на акаунт