Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 518
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Чантичката и обеците на Кейт са много хубави!
Снимката в гръб от самолета, много готина!
Има ли други снимки на Максима? Хубава е розовата рокля, бая лъскава, обаче. Кралят ми харесва с брада.

Мъчеше ме въпросът на dariVale, за обличането на неевропейци, когато са на посещение в европейска държава - Рания и Абдула се сещам че го правят.

# 1 381
Роклята на Максима е страхотна. Прекрасен детайл е червеното.
С брада и на мен ми харесва повече мъжът й.

Обувките на Кейт продължават да ми изглеждат като да са й супер неудобни

Рания по принцип е много поевропейчена, та не е съвсем критерий за това как се обличат на визити в Европа от азиатските държави и религии.. Но като цяло не съм забелязала да спират да се обличат традиционно сменят ли континента.

# 1 382
Няма логика да почнат да се обличат по европейски, защото те просто нямат свободата да избират как да се обличат. Ние можем да си позволим да се облечем в техни дрехи, те като нас не.

# 1 383
  • София
Офтопик по въпроса с широките панталони - пътувам в момента с момиче, високо и слабо, дънки с широк крачол, не прекалено. Ми хубаво стоят, предполагам дънковият плат и това че в горната част, около чатала не висят, ги прави хубави.

# 1 384
Максима

Президентът на Индия и жена му в България

# 1 385
# 1 386
  • Някъде там

https://
Ето това вече за мен е стилна и добре направена  прическа с красив кок,не като на Мегитуу от сватбата и на Летисия от националния им празник.

# 1 387
# 1 388
  • Пловдив
Косата на Максима е раз-кош-нааааа Heart. Стои прекрасно, а заедно с роклята ефектът е УАУ. Simple Smile

# 1 389
Хубава е прическата на Максима, да, но вероятно има гъба (така ли се казваше) в кока, в което няма нищо лошо.

# 1 390
Този тоалет на Кейт е далеч по-добър от снощния. Туника върху панталон е далеч по-хубаво от рокля върху панталон. Дали ще е основно в синьо тези дни?
Обувките обаче са меко казано странни.

# 1 391
Да, днес е добре Кейт. Вече си личи, че е традиционно облечена, а и шевицата е много готина.
Снощи беше много зле: подплънки, драперии, панталони, преливащ цвят на роклята Astonished

Кокът на Максима е много хубав и не е задължително да е с гъба. И аз имам като нейната коса: тънка, никаква и хвърчаща, обаче фризьорката ми прави идеален дебел кок, когато е необходимо.

# 1 392
Този тоалет на Кейт е далеч по-добър от снощния. Туника върху панталон е далеч по-хубаво от рокля върху панталон. Дали ще е основно в синьо тези дни?
Обувките обаче са меко казано странни.
Жена без въображение и стил.
Нюд обувки и това е, мисли си, че няма как да сбърка.
Да нюд обувките са подходящи в съчетание с останалите цветове, но са пълна скука.

# 1 393
Днешната програма

Интересно, че за пръв път пътуват с доктор. Разбира се, пак почнаха слуховете, че е бременна

Карол и Майкъл са в Кенсингтън и помагат с децата.

Преди да заминат са искали да заведат децата на училище, както правят всяка сутрин. Това посещение е съобразено с децата. Направено е така, че уикенда да са си вкъщи.

# 1 394
  • Някъде там
Определено днешния е по добър от снощния.По красиво стои курт и панталон. Отново в синьо. Някакъв традиционен цвят ли е в Пакистан?

Общи условия

Активация на акаунт