Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 477
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 395
Вече са тук.
Later they will visit the Margalla Hills, in the foothills of the Himalayas, where they will help set up a Leopard camera trap

Нямат нужда от докосвания, за да се види любовта им.

# 1 396
  • София
Много ми харесва Кейт днес, даже и обувките Simple Smile

Роклята на Максима е хубава, даже на тези снимки не е лъскава, още по-добре. Тъкмо мислех да напиша, че не ми харесва как и е направена косата отпред, но отзад е страхотна. Отпред продължава да не ми харесва особено.

# 1 397
  • София
Кейт е много хубава в това синьо. И дребосъците и те в такъв цвят.

Максима много ми харесва.

# 1 398
Синьото май е символен мюсюлмански цвят, затова Кейт се придържа към него. Дано не реши до края на тура да е все в синьо от престараване на угоди на домакините Joy
На горната снимка с дечицата Уили е много нахилен, личи си, че искрено се забавлява. Докато усмивката на Кейт е малко насилена.

# 1 399
Хич не ми изглежда пресилена усмивката. Страшно лъчезарна е.

# 1 400
Страхотна е Кейт, винаги много стилно облечена и подходящо за събитието. Няма грешка тази жена. И как грее!

# 1 401
  • София
Няма логика да почнат да се обличат по европейски, защото те просто нямат свободата да избират как да се обличат. Ние можем да си позволим да се облечем в техни дрехи, те като нас не.

Е не е точно така винаги - ето пакистанската, снощи, беше с непокрита коса. Дали като отиде на гости на Бабет ще бъде облечена с европейски костюм с панаталон, покриващ глезена, примерно, или ще бъде традиционно облечена? Не че ми пречи как се обличат, напротив. Хубаво е уважението към традициите и културите да е двустранно.

# 1 402
Основната разлика, за съжаление, е, че в Европа на никого няма да му направи впечатление как си облечен, още повече, че ако дрехите не са по канона не представлява заплаха за носещия ги. Докато в Пакистан, особено извън големите градове, е точно така. Та къде уважение къде и в някаква степен сигурност е да се съобразиш.

# 1 403
  • София
Основната разлика, за съжаление, е, че в Европа на никого няма да му направи впечатление как си облечен, още повече, че ако дрехите не са по канона не представлява заплаха за носещия ги. Докато в Пакистан, особено извън големите градове, е точно така. Та къде уважение къде и в някаква степен сигурност е да се съобразиш.
Съгласна съм. Но именно в Европа не го правят - където няма да има проблем. Не за неспазване на изискванията на религията, а за лека поява на уважение, както Кейт (и други роял дами) правят, съобразявайки се с местната култура. Не вярвам, че ако се беше появила с панталон и сако, щеше да наруши някакви правила, но тя проявява уважение и дрехата ѝ е специално изработена за това събитие.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 10:28 от Lana

# 1 404
Интересно защо само жените се обличат с традиционни дрехи, когато са на такива посещения, гледам го Уилям си е с нормални дрехи.

Дрехата на Кейт е хубава.

# 1 405
  • Някъде там
Някогашното традиционно облекло на Пакистан не е включвало задължително кърпа. Ето един интересен разказ и  снимки  от пакистански писател
https://www.haskovo.net/news/399745/noman-ansari-zhenomrazko-obl … ata-kultura 

Кейт е толкова слаба че се чудя как не спряха с тези слухове за бременност..
Ако им вярваме тя вече трябваше да е в 5-6 месец. ..

# 1 406
Кокът и роклята на Максима са голямо Да,но гримът й съсипва всичко.
Тия черни черти около очите я състаряват и правят  уморена.Така начертана не е себе си,свежарката  с широка усмивка, и й добавят доста годинки над собствените.

Турското синьо(аз не виждам голяма разлика с кралското синьо)на Кейт е цвят,който отива на всеки тип жена.Много го харесвам,но ярък ми идва.Проблемът е в мен.
Много добре се съчетава сета й с ниска обувка,така е автентично.И удобно.Дали й е насилена усмивката-ами на жените винаги им е по-трудно да пътуват от мъжете.Ей го Уилям,синя ленена риза,памучен панталон,кеф.Що не надяне един кафтан,някаква чалма и да се заспъва в чехлите на малкия Мук?Ами може да е уморена жената,да е в цикъл,ако не е бременна и повръщаща,а не,че не обича деца,пък и те такива сладурчета в съответстващи на нейния цвят дрешки.
Кейт ако няма стил,за останалите роялки няма надежда...

Обличат се в традиционни облекла или в такива от местен дизайнер и не им пука дали има реципрочност.Важното е да получат това,за което са дошли.Време е за Брекзит.Ако трябва,и песни ще  пеят роялите.Спомням си как дъщерята на Иванка Тръмп рецитира в Китай на китайски стихотворение.

# 1 407
  • Разпиляна във въображението
Проблемът между Индия и Пакистан е от отделянето им от Британската империя. Индийците са индуси, а пакитата - мюсюлмани. Индийците считат, че Пакистан не трябва да съществува и че е изкуствено откъснат от Индия. В този ред на мисли, един етнос са.

Голяма трагедия е било. Четох книга за този период и си признавам, че изобщо не знаех корена на споровете им. Един народ разделен по религиозен признак. Британците са им разказали играта. Преселението е било от най-големите, милиони са изчезнали и над милион убити. Имало е и терористични актове по влакове... Ужас.

# 1 408
  • София
Ей го Уилям,синя ленена риза,памучен панталон,кеф.Що не надяне един кафтан,някаква чалма и да се заспъва в чехлите на малкия Мук?

JoyJoyJoy
Представих си го! На Уилям ще му отива чалма Simple Smile

# 1 409
Ходих пак да ги гледам обувките, но добре, че няма много снимки, на които да се виждат Smiley Токът ми е много груб, изобщо не му отива открита пета. Ако бяха затворени отзад сякаш щеше да е малко по-добре. Но като цяло ми идват груби.

Общи условия

Активация на акаунт