Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 477
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 410
Хубава Максима в роклята с едно рамо.

# 1 411
  • София
Кейт е чула и е сменила обувките...с ниски, приличащи малко на тези на Малкия Мук
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2019101579022/ … e-flats-pakistan/

# 1 412
Не мога да повярвам, но вторите равни обувки ми харесват повече.
На мен ми харесва това традиционно облекло.
Кейт определено не бих я нарекла жена без стил.

# 1 413
  • на последния етаж
Проблемът между Индия и Пакистан е от отделянето им от Британската империя. Индийците са индуси, а пакитата - мюсюлмани. Индийците считат, че Пакистан не трябва да съществува и че е изкуствено откъснат от Индия. В този ред на мисли, един етнос са.

Голяма трагедия е било. Четох книга за този период и си признавам, че изобщо не знаех корена на споровете им. Един народ разделен по религиозен признак. Британците са им разказали играта. Преселението е било от най-големите, милиони са изчезнали и над милион убити. Имало е и терористични актове по влакове... Ужас.
Коя е книгата? Blush

# 1 414
# 1 415
Кейт е чула и е сменила обувките...с ниски, приличащи малко на тези на Малкия Мук
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2019101579022/ … e-flats-pakistan/
И отново в нюд гамата - каква изненада!

# 1 416
И отново в нюд гамата - каква изненада!
С новия тоалет вече обувките не са в нюд гамата, споко.

# 1 417
  • Чужбина
Вече са тук.
Later they will visit the Margalla Hills, in the foothills of the Himalayas, where they will help set up a Leopard camera trap
Скрит текст:

Нямат нужда от докосвания, за да се види любовта им.

Наслада за окото са Уилям & Кейт.

# 1 418
Страхотна е! Много ми харесва прическата.

# 1 419
И така е добре. Запазената й марка палто-рокля се връзва добре и с панталон. И цветът на обувките и чантата е хубав.

# 1 420
  • София
Скрит текст:
Вече са тук.
Later they will visit the Margalla Hills, in the foothills of the Himalayas, where they will help set up a Leopard camera trap

Нямат нужда от докосвания, за да се види любовта им.

Ами нямат.Всичките демонстации с висенето на ръката като при другите херцози, просто няма да им прилягат. И двамата са класи над другите двама.Кейт е бижу. Уилям е голям късметлия.

# 1 421
  • Чужбина
Шалът е страхотен. И обувките. Невероятна е Кейт.

Да, Уилям да благодари на Бог всеки ден, че му е пратил Кейт.

# 1 422
  • Разпиляна във въображението
Проблемът между Индия и Пакистан е от отделянето им от Британската империя. Индийците са индуси, а пакитата - мюсюлмани. Индийците считат, че Пакистан не трябва да съществува и че е изкуствено откъснат от Индия. В този ред на мисли, един етнос са.

Голяма трагедия е било. Четох книга за този период и си признавам, че изобщо не знаех корена на споровете им. Един народ разделен по религиозен признак. Британците са им разказали играта. Преселението е било от най-големите, милиони са изчезнали и над милион убити. Имало е и терористични актове по влакове... Ужас.
Коя е книгата? Blush

Хавиер Моро - Индийската принцеса . По действителен случай е. Всъщност към края на книгата става разделението на Индия, как се стига до това. Последните страници са ме впечатлили най-много и затова ги асоциирам основно с нея. Останалото съм го обогатила от интернет. Книгата не мисля, че си заслужава.
Скрит текст:
Има я в Читанка

Кейт е прекрасна.

# 1 423
  • Чужбина
Децата са в същия цвят. Сладури:

Харесах си момченцето отляво, което двете момиченца са притиснали помежду си.

За мое огромно учудване, традиционният тоалет на Кейт много ми харесва:

Уилям има много класно излъчване:

# 1 424
Отворих Дейли-то да видя има ли плюене и по Кейбридж, както по Съсекс - има, но доста по-малко. В статията има много снимки: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7573891/Prince-William- … school-visit.html

Общи условия

Активация на акаунт