Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 454
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 425
О, на Даяна много ми харесва този тоалет. Дали е цвета или шарката на плата, или деколтето не мога да преценя, но за момента той ми е фаворит Smile
Само чантата ми боде очите, ама добре я е поскрила Simple Smile

# 1 426
  • Чужбина
Отворих Дейли-то да видя има ли плюене и по Кейбридж, както по Съсекс - има, но доста по-малко. В статията има много снимки: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7573891/Prince-William- … school-visit.html

Плюене по Кралицата и Уилям & Кейт почти няма. Ако срещнеш отрицателен коментар, обърни внимание на това, откъде е писан. Повечето са от United States. Има акаунти от Щатите, които пишат против Кралицата и Кейт, и са в агитката на Маркъл. Няколко акаунта са, но са много активни.

Куртата и шалът на Кейт са на известната пакистанска дизайнерка Maheen Khan.

Ето тук повече тоалети на тази дизайнерка:
https://www.google.com/search?q=Maheen+Khan&rlz=1C1GGRV_enDE … =1538&bih=829

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 13:13 от Eleonora_27

# 1 427
  • София
Най-накрая зелено! Страхотна Кейт, всичко от-до ми харесва, прекрасна!
Връщам се да видя Уилям, че изобщо не го забелязах там ли е Joy

# 1 428
  • Някъде там
С куртата ми харесваше повече, но и зеления е хубав. Обувките са чудесни.
И Кейт сменя тоалетите и прическите за всяка изява.

# 1 429
Синьото май е символен мюсюлмански цвят, затова Кейт се придържа към него. Дано не реши до края на тура да е все в синьо от престараване на угоди на домакините Joy

В грешка си! Зеленият цвят е традиционният цвят на исляма. Зеленият цвят има специално значение в ислямската религия. Този цвят е много използван във вътрешната украса на джамиите, на гробовете на ислямските учители, както и на много знамена на арабски държави. Вярва се, че е предпочитан от Мохамед цвят и той е носел само зелени чалми.

# 1 430
  • Чужбина
Кейт и Уилям са си просто родени един за друг:

Много ми харесва куртата:

А това са снимки на пакистански репортери:

Малчуганите са страхотни бонбони. Много обичам деца:

Малкият в средата застанал като на официално посещение. Ще го изям.

# 1 431
Не ми харесва как и стои силно вталената дреха върху панталона. Затова в първата тюркоазена одежда и в зеленото не ми изглежда добре. По-тъмносиньото с шевицата е екстра.

Обаче Даяна е направо супер, а и другата дама на снимката с нея също е много хубаво традиционно облечена. Шалварките малко се гънат, но сигурно така трябва.

# 1 432
  • Чужбина
Ето тук шалът се вижда по-отблизо:

# 1 433
  • Добрич
Като сравнявам снимките с тези при визитата на Даяна, сякаш това е същият министър председател, който е на срещата тогава и сега с Уилям, само че естествено поостарял. Хубав мъж. Особено като млад.

# 1 434
Уилям неглиже , ама всичко  му като излято.

# 1 435
  • София
По повод коментарите в Дейли-то "The comments below have been moderated in advance." Горкият човек/човеци, натоварен/и с тази работа.

# 1 436
  • Чужбина
Като сравнявам снимките с тези при визитата на Даяна, сякаш това е същият министър председател, който е на срещата тогава и сега с Уилям, само че естествено поостарял. Хубав мъж. Особено като млад.

Да, същият мъж е.

Жена му е много красива.

Значи, съпругата на Имран Кхан е дамата във виолетово с бебенцето. Жемима Кхан.

По повод коментарите в Дейли-то "The comments below have been moderated in advance." Горкият човек/човеци, натоварен/и с тази работа.
Те ползват изкуствен интелект за тая работа и много малко живи хора.

# 1 437
Имран Хан е бивш състезател по крикет. Сега министър-председател. Бившата му съпруга е Голдсмит. Нищо случайно няма при тях.
Уилям добре че облече костюм, че неглижето му хич не ми харесва.
Катрин е добре, скучна, нескучна - това е официално посещение, не цирк.

# 1 438
  • Чужбина
Имран Хан е бивш състезател по крикет. Сега министър-председател. Бившата му съпруга е Голдсмит. Нищо случайно няма при тях.
Голдсмит? Еврейка?

Джемима наистина е Голдсмит. Невероятно, но факт:

А тя след това е била с Хю Грант, както и с Ръсел Бранд.  Mr. Green ooooh!

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 13:19 от Eleonora_27

# 1 439
О не,не на Кейт в зелено.
Зелено шлиферче,бял прав панталон,само шапка под шал й липсва(едни продълговати назад такива,аз им казвам "допълнителен мозък" като на буля Ердоганица)и е пълна кадъна!
Иначе метнала шал на рамото да се разграничи,но дори и така не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт