Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 454
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 455
Хи-хи, ще я видим довечера Маркъл, нали имат някакво мероприятие с Хенри.
И Катрин ще видим на приема...

Само два примера за отношението на Кеймбриджови към журналистите. И на журналистите към Кеймбриджови.

https://www.instagram.com/p/B3nLQjynuDu/

"I’ve just arrived in #Pakistan with the Duke and Duchess of Cambridge as they embark on their first official tour of the country. We all flew out on the British Government’s official Voyager aircraft, courtesy of the RAF (whose staff couldn’t be more lovely). William and Kate were on great form on the way over - chatty and fun. It’s clear they are hugely looking forward to #RoyalVisitPakistan It’s a tour with some massive logistical and security challenges but should be fascinating and is clearly hugely important to both the UK and Pakistan governments. Full coverage in the #DailyMail every day this week, on the fantastic #MailPlus app and #MailOnline 🇬🇧 🇵🇰"

https://twitter.com/ArthurJEdwards/status/1184041512881086465
Артър Едуардс е доайен на кралските фоторепортери...

# 1 456
Кейт е страхотна.
Но все пак малко ме дразни с облеклото - защо трябва с дрехите да се прави на пакистанка, каквато не е.
Всичко е ПиАр. Фирмата и нейните лица трябва да се популяризират. За целта ще носят шалвари, ще се забулват, ще правят всичко, което им се нареди.
И аз харесвам Кейт повече на кок. Носи косата си на букли в долната част, което на мен не ми допада, а и отдавна е демоде. Толкова отдавна, че сигурно пак му е време да дойде на мода...Joy Но не идва. Grin

# 1 457
  • София
Единствено цвета на зеленото перде ми харесва.

# 1 458
Цитат
Хаха, Мегз все е с поглед търсещ камерите и обективите и си премята косата зад ушите, хвърчат екстеншъните наляво-надясно, но при нея не ви прави впечатление...

На мен много неща ми правят впечатление. Мегън отдавна съм я отписала, че ще я видя с прилична прическа. Харесвам я само на кок. Но и той не е кой знае какво. Но при Кейт, която е с претенции за богиня, очаквам много повече. Най-малкото  са стилните, изискани прически. Но и те са рядкост, в повечето случаи вее кичури, които тика зад ухото. На Мег ѝ е простено, тя е от гетото, но Кейти? Къде са ѝ стилистите и съветниците?

А там на последната снимка къде гледа Кейтиту? Точно така - в камерите, а не към жената с която се ръкува! Голямо уважение, няма що! Жената я гледа в очите, а Кейт дори не ѝ обръща внимание, заета е да позира! Satisfied Жадна е за слава предполагам, а и суетата не прощава.

И други неща ми правят впечатление. Например как Кейтиту и тя сменя тоалет, след тоалет, но протести не виждам? Защо? А, да, да, тя е богиня нали, позволено е. Но само на нея! На треторазрядните актриси такова нещо намаля имиджда, на света Кейт обаче го вдига. Satisfied
Ааа, и заострените обувки ми направиха впечаление. На Мегън бяха отвратителни, за Кейтиту цари обаче мълчание. Satisfied И явно има одобрение!
Въобще за света Кейт или хубаво или нищо! Smile

# 1 459
  • Чужбина
Написали са, че тази младата жена е някаква рейджърка:

Т.е. не е съвсем като жените да стоят вкъщи, да раждат и да гледат деца само в Пакистан.

Засега, това ми е любимата снимка:

А после ето тази:

Ето още нещо на Даяна заедно с Голдсмит и бившия й съпруг:

# 1 460
Аз пък си казвам, че пакистанската мода е ужасна. Не само дрехите на Кейт не ми харесаха, а и тези на всички местни лица по снимките.

# 1 461
При протоколни ръкостискания обикновено гледат в камерите...
https://akm-img-a-in.tosshub.com/indiatoday/images/story/201604/ … _041216031214.jpg

https://media.gettyimages.com/photos/russian-president-vladimir- … 46270?s=2048x2048
Путин и Мути.

https://media.gettyimages.com/photos/gabonese-foreign-minister-e … 29388?s=2048x2048
Габонският външен министър и Бан Ки Мун.

# 1 462
  • Чужбина
Да, това с индийския президент:

# 1 463
Значи тук Уилям и президентшата не спазват протокола Simple Smile ако е протолколно ръкостискане Simple Smile

# 1 464
Така....Кейт къде и кога е заявявала, че има претенции да бъде богиня...та дори и с поведението си....това че някой смята, че тя има такива претенции, само защото не я харесва, то това си е негов проблем, не ѝ приписвайте тези грехове.

А една снимка е един миг, че и по-кратко от миг дори. Погеднала към камерата, за секунда, ами снимат ги, естествено е, после отмества погледа и така.... Но нея не съм я видяла да се върти търсейки камерите и фото обективите. Много естесвена и непринудена е.  Винаги усмихната и позитивна. Смее се от сърце, въобще не се притеснява как ще излезе на снимките, които улавят един миг, нито пък търси с поглед къде са камерите и фотоапаратите.
А когато е сред деца направо сияе, личи си че обича децата и ѝ е приятно да е сред тях.

При протоколни ръкостискания обикновено гледат в камерите...
https://akm-img-a-in.tosshub.com/indiatoday/images/story/201604/ … _041216031214.jpg
Точно. 👍

# 1 465
Значи тук Уилям и президентшата не спазват протокола Simple Smile ако е протолколно ръкостискане Simple Smile
Е не е сигурно, може снимката да е в по-ранен момент. Първо се поглеждат, после поглеждат към камерите. Но като правило гледат към камерите...

# 1 466
  • Чужбина
Момичета, как тъй Голдсмит се е оженила за мюсюлманин?

Или не си е сменила религията?

# 1 467
Приела е исляма, но не намирам информация след развода дали е приемала друга религия

# 1 468
Ама наистина фрапиращо е тук:

А тук направо е загърбила жената.

Явно Уили не е наясно, че прави протоколно ръкостискане. Joy

# 1 469
  • Чужбина
Приела е исляма, но не намирам информация след развода дали е приемала друга религия

Да, нищо не пише. Но пък тя после беше с Хю и с Ръсел. Т.е. доста връзки са си това, не е много по исляма, доколкото знам. Още повече, че е била във връзка с тях, без да имат брак.

Общи условия

Активация на акаунт