Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 398
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 470
# 1 471
Ох, не, Максима е облякла много странна рокля. Даже и тя не успява да я разхубави.
А кралят няма да казвам на кого ми заприлича тук Grinning

Баба и Камила накъде са поели?

Колкото до Джемайма предполагам, че няма как публично да се отрече от исляма по много причини, но след като си е в Англия няма нужда и да спазва религиозните предписания.

# 1 472
Баба и Камила към Уестминстърското абатство. 750 години от нещо си.

Джемайма предполагам по начало не е била много религиозна - Goldsmith stated that prior to her conversion to Islam she was technically Anglican but "was made familiar with Jewish traditions", since her paternal grandfather Frank Goldsmith was German Jewish.

# 1 473
  • Някъде там
Ужасна нощница в много грозен цвят.
Вчерашната рокля беше фантастична,обаче сега е кошмарна.
А пък тая шапка с глас се смея...🤣

За мен и двете дукеси си се държат, напълно нормално за ролите си. Ако търсиш гафчета и нещица не по правилата, винаги ще намериш дори и при съвършен макет на човек ,,направен по твой модел.

# 1 474
  • Mtl/Sf
Майката на Кейт е Голдсмит е по баща.

# 1 475
https://www.instagram.com/p/B3mY_WgFWmc/

Когато държиш да вдъхновяваш масите и не ти се получава по ред причини.

# 1 476
Максима е ужасна с тази рокля. То цвят, то модел... направо е за скрит текст снимката.

# 1 477
  • Чужбина

Точно така е, Смарайда, но не знам, дали са от същото коляно, от което е Джемима.

Имаш ли повече инфо?

# 1 478

За мен и двете дукеси си се държат, напълно нормално за ролите си. Ако търсиш гафчета и нещица не по правилата, винаги ще намериш дори и при съвършен макет на човек ,,направен по твой модел.

Именно! А и хората са казали "Прекален светец и Богу не е драг"! Имат си роли и протоколи, да махат, да пляскат, да се усмихват. Grinning Играят си ги хората!

# 1 479
И президент на Уницеф...

Лека-полека наместват техни хора, които въобще не разбират от кралските работи. После защо имало толкова гафове, ами има, щото има шуробаджанащина.

# 1 480
Много хубава снимка. Само дето пердето се влачи по земята.😁😁😁

Засега тоалетите от индийския тур ми харесват повече. Не само на Кейт, а изобщо. Ще видим по нататък как ще е. Очаквам вечерна рокля.💃

# 1 481
  • Чужбина
Тино, тоя на Сохото са го назначили за мениджър на фондацията им ли?

Тая дружка ли е на Андерсън?

Или нЕма нужда да питам. То е ясно.

Максима пак си е шармантна. Някак й прощавам прегрешенията. А Вилем ми прилича на Бойко Борисов на снимката.

Значи, момичета, по темата за Голдсмит:

Джамима е от немското коляно на Голдсмит, които са се прекръстили на Голдсмит, а иначе са Голдсмидт. ДЕдо й е роден във Франкфурт и е бил финансов магнат.

А на Карол Голдсмит, т.е. майката на Кейт, родата е от друго коляно. Ще го прегледам, отде точно идват. Но май са си местни британци и май са си християни.

Ако някой знае повече, моля, да пише.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 16:48 от Eleonora_27

# 1 482

Тоя дружка ли е на Андерсън?

Жена му

# 1 483
  • Чужбина

Тоя дружка ли е на Андерсън?

Жена му

ooooh! ooooh! ooooh! Падаааааам. Всичко, което пише по социалните мрежи, значи, е истина. Ужасон, пълен.

# 1 484
  • Mtl/Sf

Точно така е, Смарайда, но не знам, дали са от същото коляно, от което е Джемима.

Имаш ли повече инфо?
Не, не знам нищо повече, би ми било интересно да разбера. Никъде не съм попаднала на коментари за евентуалната еврейска жилка на Кейт, а това е типична фамилия или се лъжа?

Общи условия

Активация на акаунт