Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 386
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 650
И аз се нареждам на опашка за красивия, снажен Уил с курта и шалвар. Мнооого е хубав, сериозно съм впечатлена.

Докато феновете водят пунически войни в социалните мрежи, двете дукеси са си дружки, гледат си децата и си живеят живота: https://www.google.com/amp/s/www.inquisitr.com/5104725/meghan-ma … duchess-wars/amp/
Пълно е със статии, че враждите са само фенски, а семействата са в прекрасни отношения.
Почитателите сами си пишат сценариите и се вкарват във филми, гадаейки по снимки, профили и дрехи...Joy
Все ми се струва, че тук имаме повече разум. Sunglasses

# 1 651
Не се съобразяват с Роял Фемилито? Те са част от него. 😀 В тяхна полза е да се съобразяват.
Историята с Балморал беше ли изяснена изобщо? Аз залагам на това, че са ги поканили, но Съсекс са отказали защото са искали уединение с Арчи. Но, това си е само мое предположение.😀

Тези са от 2014г.🤣🤣🤣

Уили тук май е фиркан Joy

# 1 652
Много ми харесва тъмнозелената рокля с пайети на Кейт от вечерния прием в Пакистан. Когато видях снимките, възкликнах "уау". Явно така си представям принцесите по приемите Grinning

# 1 653
  • Чужбина
Уили тук май е фиркан Joy
Абсолютно и категорично е Joy

# 1 654
# 1 655
Не мога да ви изчета, отказвам се, изписали сте света. Прегледах последните страници - ослепително красива Меган, сякаш сияе 😍 Много стилна и лъчезарна, разбирам, че целият ансамбъл е рециклиран. Кейт се е барнала с пайетки 😂 и тя в зелено. Ето на тези снимки си личи колко по-красива е Меган, жалко, че не мога да ги сложа една до друга, с тази усмивка изглежда много жизнена и лъчезарна.

# 1 656
  • Чужбина
Много са готини. Уилям колко е висок само.

# 1 657
  • в сърцето на един мъж...
Ох, напълниха ми се очите с красота! И Кейт, и Улиям изглеждат фантастично, но Уили облечен с традиционни одежди е просто като от приказка! Много интересен цвят има зеленото сако - на едни снимки е ментово, на други е лайм, интересно какъв цвят хамелеон е Simple Smile
Мегън изглежда добре със зелената рокля, ама още има милата да сваля, много я стяга Simple Smile

# 1 658
Мегън и Хари

https://www.express.co.uk/news/royal/1191169/meghan-markle-news- … test-prince-harry

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 01:12 от Не се сърди, човече

# 1 659
За мен най-голямата драма в английското кралско семейство е ненавременната загуба на косата на Уилям. Дано момчетата му не са наследили тоз ген.

# 1 660
  • Countryside
За мен най-голямата драма в английското кралско семейство е ненавременната загуба на косата на Уилям. Дано момчетата му не са наследили тоз ген.
Доколкото знам генът за плешивост се предва по майчина линия. Чарлито още си е с коса. А бащата на Кейт не е плешив, така че има надежда за Джорджи и Луис. Макар че, от друга страна и Джеймс Мидълтън ми се струва леко оплешивяващ...

# 1 661
И аз не мога да изчета всичко. Но от всички, най се впечатлих от Уили, мисля че ги бие по красота Joy Не съм очаквала такова нещо...
Vrabcho, благодаря за статията. Най- накрая разбрах хейта към ММ. Не е защото е отнела мечтания принц, нито защото е недостойна американка, а защото фенките им се вкарват във филми и се карат коя е по- добра, Кейт или ММ. Нещо като Левски-цска. Едното изключва другото Joy

# 1 662
Най- накрая разбрах хейта към ММ. Не е защото е отнела мечтания принц, нито защото е недостойна американка, а защото фенките им се вкарват във филми и се карат коя е по- добра, Кейт или ММ.
Демек като тук.

# 1 663
  • Някъде там
Кейт и Меган бяха красиви и двете снощи,но сега гледам тези снимки.
Тази дама много ми допадна. Има някаква различна красота в нея.Чара и излъчването на тази снимка ме впечатлиха от първото виждане и се върнах да я погледна втори път.
Мария Тереза

Изпъква ми пред Матилде и другата дама.

# 1 664
Дрехите на Кейт са фотогенични, ако мога така да се изразя. Съобразени са да излизат добре на снимки, освен на живо
Кейт е ужасно слаба, въпреки това ме потресоха крачката на Мегън. Нещо много са странни. Разбира се, едва ли има много какво да направи по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт