Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 398
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Някъде там
Елеонора ти май смени, Карл Филип? 😉😀

На последните снимки всички изглеждат много свежи и усмихнати. Харесват ми и четиримата.

# 1 636
Днес Артър става на годинка.

# 1 637
Кой е Артър?

# 1 638
# 1 639
  • Чужбина
Неееее, в сърцето ми винаги е Карл Филип, но не намирам инфо за него. А и той е много назад в линията за наследяване. Аз се стрелям у високото, да знаете Wink

Те и двамата са се наредили за мене на опашка и питат "Къде е Елеонора?".

Иначе, в момента на сърцето ми е легнало ей това франсе:

Скрит текст:

Но много скоро пак ще се концентрирам в/у ей тоя брит, че му почва новия сезон на серЯла:

Скрит текст:

Айде, разчупихте темата, дайте сега нещо красиво да гледаме, че животът е кратък, и само красотЪ трябва да се гледа.

# 1 640
Ей, 142 нови коментара!
ММ е с много хубава коса и зеленото й отива. Роклята обаче й теснее в ханша и се бръчка грозно.
Роклята на Кейт също й отива. Май има червени отблясъци, в тон с лака 😃 Уилям е интересен с куртата.

# 1 641
  • Истински се вижда само със сърцето.
Елеонора много ме развесели и франсето си го бива Wink

# 1 642
Аз нали писах колко ми харесват роклите на Кейт от Джени Пакъм. Да си подкрепя мнението с малко материал.😀

# 1 643
Аз чак сега забелязах, че на Уилям очите са му сини, явно изпъкват с тази дреха Joy Трябваше да облече традиционна пакистанска носия за да ми направи впечатление...Joy

Много е красива роклята!

# 1 644
  • Чужбина
Даааааа, Уилям има очите на Даяна:

Но има нещо и от пра-дЕдо му Джордж.

А Харко се е метнАл на пра-баба му, Кралицата Майка:

# 1 645
Уилям също е съдил пресата, но за разлика от МиХ за реално нещо, а не постановката с писъмцето до татко Маркъл. А за другото с частните полети и изказванията на Хари по-добре да не се споменават от защитниците, че така се закопаха с глупостите си сами. Но щом сте рекли, че това да се возиш, а приятели да ти плащат частните ти полети, е бунтарство, хубаво нека, радвайте се....тя Меган ще промени монархията, даже баба я чака да ѝ даде трона, само още малко да почака....JoyJoy
И кой каза, че са отклонявали покани, просто не ги канят най-вероятно, затова не присъстват, ако баба наистина я покани на следобеден чай, Мегито ще си счупи краката да тича....Joy
Ще разберем, ако започнат да не слушкат, защото ще бъдат натирени моментално, тогава не знам дали и приятелите, които сега им плащат почивки и частни полети ще ги погледнат, затова по-добре там да си кротуват и Харко по-малко да говори за сложни неща, от които не разбира, като природата и нейното опазване.....

Ами то и други със сигурност ги канят на частни самолети, ама те не смеят да се качат, а не, че не им се иска. Wink Чак клипче се беше появило в нета, че пътуват в нормална класа, че сакън да не реши някой, че и те харчат "парите на данъкоплатците". Grinning А за поканата от Бабет и отказа това беше тиражирано от любимата ни медия..... Дейлито. Те така твърдяха, а нали са много авторитетни. Wink

И колкото Уилям има право да съди медиите, че са снимали жена му гола, толкова и Хари може да ги съди, че развяват писмото.

И да, за мен Хари и Мегън се съобразяват далеч по-малко с онези китки неземни, а именно Роял фемилито и медиите Grinning и добре правят, защото онези не го заслужават.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 22:32 от Lilia*

# 1 646
Не се съобразяват с Роял Фемилито? Те са част от него. 😀 В тяхна полза е да се съобразяват.
Историята с Балморал беше ли изяснена изобщо? Аз залагам на това, че са ги поканили, но Съсекс са отказали защото са искали уединение с Арчи. Но, това си е само мое предположение.😀

Тези са от 2014г.🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 22:43 от EsmeWeatherwax

# 1 647
  • София
Ей, тая Мегън, най-накрая облече годежната рокля. Още оттогава искам да я видя в цял ръст. Харесва ми, семпла, елегантна рокля в прекрасен цвят. Тесничка ѝ е, ама пък не харчи пари за нови дрехи Joy
Цветът на обувките и чантата изобщо не ми харесват.

Но и двете двойки днес са отличници!

ПП Максима също носи палтата, метнати на раменете.

# 1 648
  • Чужбина

hahaha hahaha hahaha Много са яки ... Тя се прави на удушена ...

# 1 649
  • София
Лелеее Уилката колко коса е загубил за 5 г. Sad

Понеже чета поред, беше коментирана вече връзката между въпросният - сохо хаус- Епщайн- Хари- Мегън - новата Пр и тнт.
Скрит текст:
Тино, тоя на Сохото са го назначили за мениджър на фондацията им ли?

Тоя дружка ли е на Андерсън?

Или нЕма нужда да питам. То е ясно.
Жена му

ooooh! ooooh! ooooh! Падаааааам. Всичко, което пише по социалните мрежи, значи, е истина. Ужасон, пълен.
И то е?
Скрит текст:
И аз чета...нищо подобно не беше коментирано....само някакви недомлъвки за грозни слухове в социалните мрежи...които продължават, недомлъвките де.

По повод назначението днес на въпросната госпожа - естествено е да предложат на хора, на които имат доверие, свързват ги общи цели и интереси. Не очаквам въпросната госпожа да е опряла до заплатата на директор на фондацията, ако така има.

"The Sussexes have focused on choosing directors who share their values and their vision of what they want to achieve through their charity work.

Philanthropist Professor Allesch-Taylor is a university professor and a coffee tycoon, who was awarded a CBE in 2014 for philanthropic and charitable services in the UK and Africa.

Former Barclays businessman Mr Cooper is the chief executive of the UK’s oldest privately-owned bank, C Hoare & Co, and and has lived in Botswana.

Influential media executive Ms Blackett is chairwoman of media agency MediaCom UK.

Young became president of Unicef UK, which works in 190 countries to help children in danger, in 2016.
She said at the time: “As a mother, I can think of nothing more important than keeping vulnerable children safe and healthy.”
Оттук https://jerseyeveningpost.com/news/uk-news/2019/10/15/broadcaste … -meghans-charity/

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 23:19 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт