Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 425
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 725
За мен нито Меган нито Кейт са красиви, но и двете по своему са ми симпатични. На Кейт, макар и понякога да прекалява с усмивката, много й отива да е усмихната. В редките случаи, когато има кадър, на който не е усмихната, чак ми е странно да я гледам Simple Smile Меган в Костюмари изобщо не я намирах за красива, но сега като дукеса се справя с това да изглежда мила и ми допада и тя.

За красива намирам Маделен и аз. София на някои кадри също, но ако не е широко усмихната.

Мери когато в началото на века започнаха сватбите на кралски наследници с неаристократки ми беше най-несимпатична. Някак на фона на Мете Марит (която в никакъв случай не смятам, че е красива, но ми е супер симпатична) и Максима тя ми беше най-безлична. Но сега мога да кажа, че и за мен е една от най-добре облечените и адекватни кралски особи.

# 1 726
Хари ми прилича малко на дядо си Филип.

При Кейт мисля, че е главно ЕГН-то. 😀😀😀Човек като остарява и лицето му отслабва. Грима също променя. Има спекулации, че си е пипала носа. Гледала съм снимки преди и след. На някои виждам разлика, на други - не. Трудно ми е да преценя.

По принцип бузите намаляват ли се хирургично?😂 Сигурно, то какво ли няма, та може и това да е.

# 1 727
Мноого далеч ми е от понятието женственост.
Е значи жените от цялата кавказка раса ти са далеч от женственост.

Гръцките пропорции за нищо ги нямате.
Жените от цялата кавказка раса не са вадени по калъп - Даутсен Краус, доколкото помня е също от кавказката раса, но си е синонимн на женственост Wink

# 1 728
Няма холивудка без пластична операция, влязат ли в бранша, почват да се тунинговат. Мега има операции и според мен така, както е сега, е по-хубава от преди. Няма го камбестия нос и малките очички.

# 1 729
Даутцен е една от най - красивите жени, които съм виждала. Роялките не са и в лигата.😁

Morning, на Кейтините снимки преди и след, Кейт ми изглежда с по - голям нос след.😅😅😅 А уж си го е смалявала. Не знам. При нея не мога да кажа.

Меган сега е по - хубава, но и преди е била симпатична:

# 1 730
Да, вярно е, че младежката пухкавост си заминава в един момент. Но при Кейт не стана постепено, а буквално се измени за отрицателно време. От пухкаво гадже на Уилям, стана изтънчена дама за сватбата си. Не вярвам едното отслабване да прави чак такива чудеса. Защото и аз съм сваляла 12 килограма за месец, ама уви, лицето ми не стана фино като на Кейт. Smile  Нито носа ми стана по-изящен.

Мери и Максима не са ми красавици,  но са жени със силно излъчване и присъствие. Най-грубовата ми е Виктория, горката, има мъжко излъчване и хич не ми е фина и женствена. Само на младини хубавее. Най-неприятна като визия и излъчване ми е Летиция. Остри черти, напрегната, нервозна, много изкуствена. да не говорим за снимките ѝ преди пластиките - кошмар.  Сега е горе-долу добре, на моменти даже е симпатична.

# 1 731
  • Чужбина
Но всеки си има различен вкус все пак.

За мен, ето това са красиви жени (момичета по-скоро в случая):

Скрит текст:

А най-красива ми е ето тази:

Скрит текст:

И Холидей:
Скрит текст:

От роялите, най-много харесвам Софка.

# 1 732
Няма холивудка без пластична операция, влязат ли в бранша, почват да се тунинговат. Мега има операции и според мен така, както е сега, е по-хубава от преди. Няма го камбестия нос и малките очички.
Мдам, то нейните ,,корекции,, с лупа да ги търсиш обаче - май пластичният хирург само я е излъгал, че е правил нещо, а през това време си е пиел кафето Joy Сигурно съм късогледа, но камбест нос не виждам. А доколкото помня и носа на Даяна изглеждаше различен на няколко снимки, дали пък не го е пипала? Същата работа като цвета на кожата на Арчи - тук се счупиха да казват на бялото черно, като стана ясно, че е снежинка, сега ще го чакаме да почернее 😂

# 1 733
  • Чужбина
Даутцен е невероятно божествено красива.

Маргото Роби също ме кефи. Харко я задяваше преди Маркъл, но Маргото не му върза.

Какъв скок само ... от Маргото на Маркъл.

# 1 734
О, Марго е недостижима, Меган не може да се мери с нея, а за Кейт  да не говорим - даже ме напушва смях да ги слагам в едно изречение.

# 1 735
На тези снимки вече носа и изглежда
по - тънък.😀 Остава да разгадаем кога си я е направила. Трябва да е било преди сватбата, но възстановяването отнема май седмици(?), така че не би трябвало да се е показвала доста дълго време. Известен ли ни е такъв период?😀

Хари кога се е задявал с Маргото? Тя нали е омъжена.

# 1 736
Стига с носовете...Дайте да слезем малко по- ниско.
Има ли шанс с някакво определено мъжко бельо да се прикрие това- онова? Опредлено не ми харесва тоя ефект.

# 1 737
Ето го грозното елече, което е облякла Катрин
https://www.reallywildclothing.com/womenswear/clothing/waistcoat … k-waistcoat-green
Ако някоя иска да си го купи...

# 1 738
  • Чужбина
Хари кога се е задявал с Маргото? Тя нали е омъжена.
Точно преди Маркъл.

Харко си търсеше жена. Но Маргото нещо го не харесА.

Тя после се омъжи.

Има ли шанс с някакво определено мъжко бельо да се прикрие това- онова? Опредлено не ми харесва тоя ефект.
Щото носи боксерки, затова.

И Хари носи боксерки. В Африка още повече си личеше, че не е със слип.

А ти къде гледаш, а? hahaha

# 1 739
Ха - ха, Уилям. Е, и той трябва да направи някакъв гаф все пак.😀

Общи условия

Активация на акаунт