Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 425
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 770
Ели,какъв е шансът Андрю да се добере до престола?
И за коза да се беше оженил,все тая.
Но Уилям и Хари са съвсем друга бира
Хари нЕма никъв шанс, а на Хари децата - зеро.

И Хари и децата му могат да седнат на престола, но дано не се налага и Уилям и семейството му да са живи и здрави. Никой не знае на кой каква му е съдбата и не е хубаво да се заричаме за каквото и да било.

Никак не вярвам, че който и да е от роялите ще му позволят да се ожени за някоя от гетото. Wink

# 1 771
Taka e,да.
Но,не вярвам план Б,да се заключава само в пътуването на членовете на семейството,по отделно.
План Б е въпрос на сигурност и стабилност,като едновремешното раждане на амнайсе деца,с презумпцията,че каквото и да се случи,все някое ще  оживее.
Аз мисля,че план Б са именно Хари и Меган,и в качеството си на резерва,Меган също е подбрана много внимателно 

# 1 772
# 1 773
  • Чужбина
Аз мисля,че план Б са именно Хари и Меган,и в качеството си на резерва,Меган също е подбрана много внимателно 
На Хари му разрешиха да ожени за Мегън, защото Кейт забременя с третото.

И Хари и децата му могат да седнат на престола, но дано не се налага и Уилям и семейството му да са живи и здрави. Никой не знае на кой каква му е съдбата и не е хубаво да се заричаме за каквото и да било.

Никак не вярвам, че който и да е от роялите ще му позволят да се ожени за някоя от гетото. Wink
Ти мислиш, че ще има монархия, ако се стигне дотам ли? Канада, Австралия, Ирландия, Шотландия ще се съгласят на Хари плюс Мегън?

Това може да се случи у нЕкоя паралелна вселена, но не и в реалността. На Хари децата от Маркъл никога нЕма да бъдат рояли. Та то детето им дори титла няма. То това дете не е никакво. Прайвът пърсън е, както ти и аз.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:01 от Eleonora_27

# 1 774
  • София
Не си чела внимателно, явно защото се фокусираш върху информация от една потребителка. Някой друг беше писал по темата, после и аз писах, писа и Люксен.
Скрит текст:
Лелеее Уилката колко коса е загубил за 5 г. Sad

Понеже чета поред, беше коментирана вече връзката между въпросният - сохо хаус- Епщайн- Хари- Мегън - новата Пр и тнт.
Скрит текст:
Тино, тоя на Сохото са го назначили за мениджър на фондацията им ли?

Тоя дружка ли е на Андерсън?

Или нЕма нужда да питам. То е ясно.
Жена му

ooooh! ooooh! ooooh! Падаааааам. Всичко, което пише по социалните мрежи, значи, е истина. Ужасон, пълен.
И то е?
Скрит текст:
И аз чета...нищо подобно не беше коментирано....само някакви недомлъвки за грозни слухове в социалните мрежи...които продължават, недомлъвките де.

По повод назначението днес на въпросната госпожа - естествено е да предложат на хора, на които имат доверие, свързват ги общи цели и интереси. Не очаквам въпросната госпожа да е опряла до заплатата на директор на фондацията, ако така има.

"The Sussexes have focused on choosing directors who share their values and their vision of what they want to achieve through their charity work.

Philanthropist Professor Allesch-Taylor is a university professor and a coffee tycoon, who was awarded a CBE in 2014 for philanthropic and charitable services in the UK and Africa.

Former Barclays businessman Mr Cooper is the chief executive of the UK’s oldest privately-owned bank, C Hoare & Co, and and has lived in Botswana.

Influential media executive Ms Blackett is chairwoman of media agency MediaCom UK.

Young became president of Unicef UK, which works in 190 countries to help children in danger, in 2016.
She said at the time: “As a mother, I can think of nothing more important than keeping vulnerable children safe and healthy.”
Оттук https://jerseyeveningpost.com/news/uk-news/2019/10/15/broadcaste … -meghans-charity/

Скрит текст:
Понеже не съм чела внимателно  - моля, за кратко резюме на казаното от вас. Предварително благодаря за повторните усилия!

Лана,ръкавите са били много широки и разкроени,отворени в рамото,а понякога и лакътя,защото отдолу са носели дрехи,чийто ръкави изискват ръкава на връхната да е такъв.
Как се облича тесен прав ръкав,при това зашит на рамото,като отдолу имаш рокля или жакет с огромен буфан?
Е да де, повече са приличали на пелерина, затова е необходимо закопчването с нещо. Всъщност не споря с теб, само не съм съгласна, че било стара традиция, да се носят наметнати дрехите на рамене. Смятам, че е по-скоро въпрос на мода за съответното време и вида дрехи, както казваш възможността да се облече или не "ръкава".

Мисля, че беше ясно защо бяха коментарите за наметнатите ямурлуци на Кейт и Уилям...

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 14:46 от Lana

# 1 775
  • Чужбина
Децата са ужасно сладки и готини:

Как гледат отгоре, ще ги изям:

Ох, Уилям действително краде шоуто. hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 14:52 от Eleonora_27

# 1 776
Елеонора, според мен ще има монархия, колкото и да прозвучи грозно, но "Незаменими хора няма". Пу пу да са живи и здрави хората.

Кой колко е харесван или мразен абсолютно не може да се прецени от няколко хиляди коментара от социалните мрежи. Нали знаеш Великобритания колко МИЛИОНА граждани има? Wink

# 1 777
  • Чужбина
Кой колко е харесван или мразен абсолютно не може да се прецени от няколко хиляди коментара от социалните мрежи. Нали знаеш Великобритания колко МИЛИОНА граждани има? Wink
Монархия нЕма да има, ако се стигне до Хари. Хари не е кралски материал, тя и Даяна го е казала. Хари го не може, не става.

Харито е слабохактерен, малодушен и лабилен. Ще вземе да реве, да циври и да скимти, ако седне на тронЯ. Или ще получи инфаркт. Момчето за нищо не става, даже и за военен не става.

Едва ли някой иска да има психически нестабилен крал, постоянно на ръба на нервна криза.

Вижте, колко по-различно изглеждат хората в подножието на Хималаите. Много ме кефят:

# 1 778
Тъкмо чета за тях. Добре че ходят височествата тук-таме, кога иначе ще се сетя да чета за тях.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kalash_people

ПП Харко и вчера е циврил...

# 1 779
Ризата лилава ли е или само на моя монитор се вижда между лилаво и бордо?
Лилава шифонена риза, кафяви велурени ботуши, кожено елече квят каки и някакво друго кафяво пола - не Катрин, не се прави така Worried
Сигурно се е успала сутринта и в навлякла нещо просто, за да е облечена.
Само забрадката си е забравила и съвсем щеше да е като бабичка.
Ето затова ви казвам аз, че тази жена няма стил и вероятно поради тази причина тоалетите ѝ са все едноцветни.
В момента, в който реши да съчетае нещо и е трагедия направо.
И шалчето екрю пропуснах.... Не, просто е ужасна този път!

# 1 780
Монархия ще има, защото специално във Великобритания и Роялите и държавата имат интерес. И кинтите и властта си вървят и всичко е ок.

За да определиш характерът на човек то трябва да го познаваш лично, от гледане на снимки и четене на статии в жълтата преса няма как да стане. Wink А да, и вярвайки на слухове също не може. Wink

# 1 781
  • Чужбина
На мене ми се струва, че Кейт е много леко облечена. Там е много студено:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:14 от Не се сърди, човече

# 1 782
Боже, ама на Кейт наистина само забрадка и липсва и хептен ще заприлича на селянче 😂

# 1 783
На мене ми се струва, че Кейт е много леко облечена. Там е много студено:

Скрит текст:

Не е. И аз това си помислих сутринта, но температурите са били около 25 градуса.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:13 от Не се сърди, човече

# 1 784
  • В полите на Пирин планина
На мен пък ми харесва как изглежда Кейт. Цветът на ризата е като на ботушите.

Общи условия

Активация на акаунт