Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 386
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 830
Морнинг, интелигентна ми се чиниш, що не потърсиш снимка, гугъл беше пълен с тях Simple Smile Заметнато на дукеската на главата. Пък ти разправяй, че са легенди.

Да, снимките ги видях, много ясно. Въпроса е тълкуванието им. Как става ясно, от тези снимки, че Мегън се крие? Те това  ми е голямата загадка и отговор нямам! Тълкуванията, че се крие, ги намирам само и единствено в хейтърските туитъри, а и тук, разбира се.  Както и само тук открих “бисера“, че Мегън се избелва. Е, поне стана ясно, че народа няма понятие от фотография, осветеност, настройки на апарата и прочие.
За мен са абсурди такива тълкувания по картинка. Интелигентните хора избягват да правят такива, а търсят факти. 
Абсурдно е също и меренето на IQ на човек по снимка или определяне на характера му. Как стават тези работи, нямам обяснение.

# 1 831
Nature Zap Нямам време да чета назад,затова да попитам,зелената рокля на Мегън не е ли същата от годежа
тогава беше с бяло палто отгоре,много ми прилича на нея,същия цвят и кройка..между другото
двамата с Хари къде са били?

# 1 832
  • Някъде там
Наметната с палто, ама не й виси на главата Simple Smile Като гледам има и някакво сако, явно е трудно да се облече палтото върху сакото. На мен не ми харесва така. От това какво следва? Че е по-грозна и некадърна от Мегън?
Не не следва,следва че много от  дамите в кралските семейства са си намятали палтата, както снощи беше го наметнала Меган,но коментари каква била като носела наметнато палто прочетохме само за нея...

# 1 833
Оф, как не ви омръзна! Хубави са снимките от последните 2 дни. На мен най-много ми харесаха розовата рокля на скандинавката (която е всъщност южноамериканка, Максима ли беше?), турскосиния тоалет на Кейт и Меги в зелено. В този ред. А от днешния ден само на мен ли ми хареса полата на Кейт? Не е най-добрият й аутфит, но пък добре се вписваше в мястото. Само елекът бих сменила с нещо по-късо, и може би цялата гама щеше да е по-добре да е по-светла. А цветовете на местните носии са уникални!

# 1 834
  • Чужбина
Явно тази жена от селото е много духовита и Кейт се пукясва от смях:

# 1 835
Nature Zap Нямам време да чета назад,затова да попитам,зелената рокля на Мегън не е ли същата от годежа
тогава беше с бяло палто отгоре,много ми прилича на нея,същия цвят и кройка..между другото
двамата с Хари къде са били?
Да, роклята е същата. Посещението им беше свързано с фондация за децата. Ето линк:
https://dariknews.bg/v-snimki/emocionalna-vecher-za-megan-i-hari … im-v-afrika-22981

# 1 836
С роклята от годежа е Мегън, да.
Снимката с палтото на летището е от момент, в който го премята, за да го облече. Не се е крила под палтото никога. И това още тогава се изясни. Но вие си пишете, де.

# 1 837
Не, бе, нарочно се хили.

# 1 838
  • в сърцето на един мъж...
Не схванах каква е връзката на начина на снимане, осветеност, и т.н. с начина, по който модела изглежда на снимката? И не знаех, че обличането на едно палто става като се заметне през главата. Благодарение на вас научих нови начини да си обличам палтата, ще се пробвам следващия път, малко класа да прилепя.

Giada на мен също ми хареса много полата, но аз обичам такъв тип

# 1 839
# 1 840
Беатрис, като пищна жена, трябва да ги избягва тези намятания на палта и пр. Изглежда по - едра с тях, че е и черно палто върху черно сако върху рокля. Многокатието също не и прави услуга.😅😅😅

# 1 841
Я, неграмотният пост в инстаграм вече е изтрит:
Скрит текст:

Видях го това вчера и чаках да видя кога ще изчезне. Имаше много "любов" в коментарите.
За незнаещите английски може ли да направите превод и да посочите къде е грешката в текста. Благодаря предварително.

# 1 842
Виждали сме я, когато се обличаше сама на какво приличаше.
Предполагам, че и сега сама си е съчетала дрехите и се е получил този ужасон.
Тук съм много съгласна с теб! Гледала съм много нейни снимки от младежките ѝ години. Рядко безвкусен стил на обличане! И това при толкова пари и възможности. Не го разбирам. Хубавите ѝ тоалети сега, са без съмнение резултат от намесата на стилисти. В повечето случаи добре я обличат, само дето стилът ѝ стана много скучен и лелински.
Тези дни пък четах една статия, в която се казваше, че и кралицата имала намеса относно тоалетите на Кейт. Била вбесена от онези снимки, дето вятъра вдига роклите на Кейт и се показвали доста заголени части. Та имало промяна в тоалетите по тази причина.

Гея, осветеността и настройките на апарата има връзка с цвета на кожата. Има много фактори които определят дали ще си жълтеникав, уморен, тъмен, или много бял. Оттук идват и спекулацийте за избелването.
Аз самата имам палта, които замятам точно по този начин, за да ги облека. Не всички, но някои, явно зависи от дължината, кройката и удобството. Определено го правя с дългите и широки палта, но не и с тесните  якета например.

Допълвам се. Намерих статийте.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/snimkite-na-kejt-midyltyn-koito- … kralicata-6087221

https://www.zajenata.bg/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8%D1% … )-news117525.html

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 20:45 от Morning Star ✩

# 1 843
Ама не си херцогиня, май.

# 1 844
  • в сърцето на един мъж...

Гея, осветеността и настройките на апарата има връзка с цвета на кожата. Има много фактори които определят дали ще си жълтеникав, уморен, тъмен, или много бял. Оттук идват и спекулацийте за избелването.
Аз самата имам палта, които замятам точно по този начин, за да ги облека. Не всички, но някои, явно зависи от дължината, кройката и удобството. Определено го правя с дългите и широки палта, но не и с тесните  якета например.

Аз къде говоря за избелване? Напълно съм наясно с начина на снимане и поради тази причина нищо не съм казала за цвета на кожата й. Даже ми стана интересно от вчерашните снимки какъв точно е цвета на роклята на Кейт, зелената, защото на 4 снимки изглеждаше различна. Така че си объркала адресата. А за палтото - ами сори, ама още не съм виждала да се надява палто на главата, все още стоят по ръцете тия работи и даже Харко нагледно е показал как се облича Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт