Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 386
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 785
Аз пък не виждам нищо селско в облеклото, може да не е това, което вие ще облечете, но това не го прави неправилно, грозно и т.н. Никой тука не е еталон, изобщо няма еталон. Да не е тръгнала с ръчно плетен елек от  разплитана прежда, 3 цвята наставени. Кралицата редовно си ходи точно със забрадка, пък никой не я нарича селянка.

# 1 786
М-хъм, селянче, само забрадката липсвала.

# 1 787
Ще напиша и аз какво мисля по въпроса за крал Харко, защото ми е много по-интересно от това коя какъв парцал надянала. Laughing Laughing

Крал Хари е толкова възможен, колкото и крал Моци примерно. Момчето е имало някакви психически проблеми след смъртта на майка си, не случайно подкрепят кауза свързана с психическото здраве.
Мисля, че Меганката изобщо не е била избирана. Просто му позволиха, както и много други работи му позволяват, за да удържат налудничавостта му.Ако изпуснат контрола ще го скрият и ще продължат. Не е случайно, че се съгласиха едно нищо да му е жена. Нито е случайно, че онази южноафриканка отказа.
Пси, не търси никакви корени в назначената херцогиня. Корените й са в Африка, обаче трябва да  се търсят на някой кораб, превозвал роби към Америка.
Няма да допуснат да се стигне изобщо до крал Хари. Обзалагам се, че ще държат семейството на Уилям с всички средства, особено това от децата, което е подходящо за монарх.Без значение на реда за наследяване, че май имат проблеми с подходящите крале. И бабичката, на 93 години, продължава да се гърби с работа, която й идва свръх сили вече.

# 1 788
И аз искам да съм такава "селянка" като Кейт.

# 1 789
  • Чужбина
И аз искам да съм такава "селянка" като Кейт.

И аз искам така:

Момичета, у потеклото на Маркъл нЕма нищо. В на Кейт е по-вероятно да намерим. Но пак казвам, че е много трудно проследяването, защото ония са си сменяли фамилиите и трудно им се хващат спатиите. Принципно трябва да се следи линията Египет-Венеция-Амстердам-Лондон.

Аз на един немски историк следя нещата, той пропоръчва и много хубави книги. Но не съм срещнала нищо интересно за на Кейт родата. Като срещна, ще пиша.

# 1 790
Кейт е страхотна на горната снимка.
Такава селянка всяка да е.

# 1 791
Чичото на Бети е абдикирал заради женитба като тази на Хари. Така че и според мен Хари няма да стане крал никога. То и Чарлс не е много сигурно...
Не мисля, че има двоен стандарт към херцогините - едната беше чернокожа с чернокожите, другата селянка със селянките Smile

# 1 792
Joy Така се смея с крал и кралица Х&М Joy
Ама като се сетя какъв премиер им натресоха, няма да се впечатля..Лика прилика ще са си правителството с монархията.

# 1 793
  • Чужбина
Ми селянка, ми как ... то си личи отвсякъде:

# 1 794
Много уместно е облечена Кейт в планината(с елека).
Много на място бяха зелените рокли и на двете етърви.С уговорката,че на мястото на Мега бих си купила два размера по-голяма рокля.Не вярвам да няма пари за нещо бюджетно поне.Вече знаем,че е раждала наскоро..

Аз не виждам злоба.
Всяка потребителка си има симпатии и ги изразява според речника и нивото си.
Вече почти не се докладва,което е крачка напред.

Не желая злото на първородния в никакъв случай,но по- интересно ще ми е да видя Хари и Меги на престола.
Така де,ние сме само публика,а съвършената кралска двойка е съвършената скука.Съвършените им деца ще завършат елитни колежи,ще имат съвършени връзки.
Надеждата ми е в Луи,макар,че не го харесах визуално,а може би и заради това.В него виждам живителна глътка лудост,а дано.

Наметнатите връхни дрехи са небрежно-елегантни и успешно крият нещо попровиснало или уголемено.
Но са и неуважителни към пресата и зрителите.Що не вземат да изприпкат за снимка с подпетени чехли или ролки в косите.И въпреки,че ей сега ще изкарате  компромат за Кета с наметнато палто,направо й се възхищавам как студува или се поти в палтата-рокли,но всяко копче си е в илика.

# 1 795
  • Чужбина
Не желая злото на първородния в никакъв случай,но по- интересно ще ми е да видя Хари и Меги на престола.
Ми могат да снимат сериал Хари и Маркъл и да седят там на някакъв престол. Няма проблем.
Или пък да оженят Арчито за някое от потомчетата на Кардашиан или на Бионсето, и да си основат някъде монархия. Във виртуалното пространство. Може и с на Клуунито потомството, но Клуунито нЕма да се навият.

Един, дето воюва с пресата, има половин мозък, и другата, дето е трябвало да бъде empower-ната от голям брой богати мъже, да подписва банани по разни яхти и клубове ... едва ли могат да бъдат материал за престол.

# 1 796
# 1 797
Я, неграмотният пост в инстаграм вече е изтрит:
Скрит текст:

Ред. Има вече нов пост. Правилно написан. Ще ме уморят тез слънца.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 21:10 от The ant is...

# 1 798
Я, неграмотният пост в инстаграм вече е изтрит:
Скрит текст:

Видях го това вчера и чаках да видя кога ще изчезне. Имаше много "любов" в коментарите.

# 1 799
В неделя ще дават документален филм за тура на Съсекс в Африка и техния ‘world of pain behind brave faces’: https://www.express.co.uk/news/royal/1191410/meghan-markle-princ … radby-africa-tour

Общи условия

Активация на акаунт