Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 421
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 800
Полата на Кейт на всяка снимка различен цвят ми изглежда. Не мога да реша дължината й дали ми харесва обаче. На първо четене, сякаш не, но пък добре се връзва с ботушите. Шалът тук ми е излишен покрай елека, ама явно са решили, че няма как без такъв.

Толкова уж-конспиративни теории, ама една интересна няма сред тях.
Злите сили инфилтрират монархията чрез Меган, за да я разрушат отвътре? Номер 1 по мои съчинения Simple Smile
Монархията обаче е предвидлива и разрешава женитбата едва след сигурни 5 наследника преди Харчо. Част от номер 1 или номер 2 и аз не знам вече Simple Smile
Какво пропуснах? Помагайте, че някои мнения не ги чета много, ама тия конспиративни теории са пълна скука, толкова ли не можаха нещо по-интересно и засукано да измислят.

Елеонора, може да прочетеш на Хилъри Мантел "Вълци"  и "Доведете труповете", ако не си ги чела. Ето това са добре проучени и почти достоверни книги за времето на Хенри 8.

П.П. Дженифър Анистън май е подобрила рекорда на Хари и Мегън за най-много последователи в инстрагам за най-малко време Grinning

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:50 от Ули

# 1 801

Какво пропуснах? Помагайте, ...
Монархията е "злите сили".
Четох дадения по-горе линк за рептили,илюминати и сега навсякъде виждам сатанисти.
Макар че не знам с каква друга дума мога да нарека срещите у Епщейн и приятели...

# 1 802

Утре, най-вероятно, ще има посещение на джамия в Лахор.

# 1 803
Кой колко е харесван или мразен абсолютно не може да се прецени от няколко хиляди коментара от социалните мрежи. Нали знаеш Великобритания колко МИЛИОНА граждани има? Wink
Монархия нЕма да има, ако се стигне до Хари. Хари не е кралски материал, тя и Даяна го е казала. Хари го не може, не става.

Харито е слабохактерен, малодушен и лабилен. Ще вземе да реве, да циври и да скимти, ако седне на тронЯ. Или ще получи инфаркт. Момчето за нищо не става, даже и за военен не става.

Едва ли някой иска да има психически нестабилен крал, постоянно на ръба на нервна криза.

Вижте, колко по-различно изглеждат хората в подножието на Хималаите. Много ме кефят:

E и?
Колкото Филип е монарх,толкова и Хари може да бъде.Въздух под налягане.Да живее кралицата!:)
То щото Уилям мислиш ще дърпа конците,когато седне на престола..

Скрит текст:
п.п.Нали знаеш,градската легенда,че Уилям е син на Филип...С тези ритуали,не бих се учудила..

На мен Кейт не ми изглежда селянка,бих казала,една рафинира и елегантна кобра.

А шапките на главите им къртят миФките..О,велика Изида/Ищар..Joy

Откъде са снимките,че не ми се връща назад?

# 1 804

Утре, най-вероятно, ще има посещение на джамия в Лахор.
Ще ходят и в Националния крикет център.

Цял ден с един тоалет....

# 1 805
  • Чужбина
Колкото Филип е монарх,толкова и Хари може да бъде.Въздух под налягане.Да живее кралицата!:)
Филип е само принц-консорт. А и той е много стабилен.

Хари е наистина въздух под налягане и не се знае, в кой момент ще изгърми и ще се съблече чисто гол да тича по улиците.

Забравих да кажа, и да циври ... и да изпада в истерии.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:24 от Eleonora_27

# 1 806
...
Ако съдя от публикациите в Туитър са летяли с един или  два хеликоптера. Няма много условия за смяна на тоалети. И въпреки това й се получи добре - и на трите места не изглеждаше не на място.

# 1 807
...
Ако съдя от публикациите в Туитър са летяли с един или  два хеликоптера. Няма много условия за смяна на тоалети. И въпреки това й се получи добре - и на трите места не изглеждаше не на място.
Да, журналистите имаха и проблем със снимките. Пуснаха ги доста по-късно. Нямаха възможност да ги пускат, докато са на събитията.
“Kate brought her beloved camera with her today as she and William visited the glacier and the Bumburet village.
There, she took pictures of locals, especially children, dressed in brightly coloured traditional clothing.”
Дано Кенсингтън пуснат някоя снимка.

# 1 808
И двете са красиви по  различен начин защо е тоя спор?.Въпрос на вкус е, много са различни и  това е хубаво. Англичаните никога няма да приемат Мегън за кралица, това, че пускат много черни, жълти, араби и т.н в страната си не означава, че са ОК да ги управлява някой от тях. Те Камила още не я приемат пък си е тяхна, представям с Мегън какво ще е. Пък Хари си го влече Холивуд явно, щом и други актриси е свалял, що да не се направят на много либерални ( само привидно обаче) и да му разрешат брак с Мегън .

# 1 809
  • Някъде там
Колкото Меган прилича на травестит, толкова и Кейт на селянка..

Физиономийките на принцесата.😊

# 1 810

Принца - джентълмен Hands Ok Hand

# 1 811
Ще ходят и в Националния крикет център.

Голяма е сладурана Кейт. Много ми харесва факта, че не се притеснява от това как ще излезе на снимките смело си гримасничи, прави смешни физиономии, смее се широко, непринудена е, не позира, дори забравя, че около нея има фотоапарати.
А облеклото ѝ е много подходящо за мястото на което са - високопланинска местност. Елекът е хубав, ботушите също.

Уилям как ѝ гледа розовите перца на "индианската шапка" на Кейт. Много сполучлив кадър!

# 1 812
И двете са красиви по  различен начин защо е тоя спор?.
Всъщност и двете не се красиви-от моята камбанария.
Преценявам ги по това,което виждам,т.е.как се държат на публично място,в нета,с хората и пресата.
Затова ми допада много повече Кейт по всички възможни причини.
Което не значи,че нещата не могат да се променят в бъдеще.

# 1 813
  • Чужбина
Вижте момичета, как изглеждат калашите и колко са им сладки децата:

Уилям кефи отвсякъде:

Само дето тука пак му се очертават боксерките:

Калашите до последно отказват да приемат исляма. Накрая насилствено ги мохамеданчват, но религията така и не се успява да се наложи. Повечето изповядват старите си индо-арийски култове (така пише у Уикипедията).

На мене ми напомнят на индианци. А аз си имам слабост към индианците.

# 1 814
  • в сърцето на един мъж...
Мисля, че беше ясно защо бяха коментарите за наметнатите ямурлуци на Кейт и Уилям...

Има разлика от земята до небето - да се криеш от папараците с палтото на главата, да си наметната, че да си скриеш прищипаните сланинки и да ти наметнат традиционна дреха от оня край на света, защото те даряват с нея. Ама вие си вярвайте, че сте саркастични и като повторите нещо, това ще направи ММ уникална принцеса Simple Smile

Страхотни са тези цветни носии, много интересни! А Кейт и Уили изглеждат все едно се забавляват много. С тия шапки са много сладки Simple Smile
Кейт е облечена в различни тоналности на кафявото. И ако протокола или облеклата на жените го изискваха, щеше и забрадка да сложи. И вероятно нямаше да развява коси като Азучена в африканска джамия.

Много интересно след като Кейт е взела камерата си там, дали ще видим нейни снимки? Вероятно би било доста интересно, тя е много добър фотограф.

Това на главите на жените дали е правено с мъниста?

Абе Уилям има нещо в джоба бе Simple Smile стига и вие с тия боксерки

Общи условия

Активация на акаунт