Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 316
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 965

Допада ми днес, като за игра на крикет по-добре с гуменки Simple Smile

Определено, но можеше да не обува тези скучни обувки
Скрит текст:
Ето нещо подобно смятам, че много би ѝ отивало и би изглеждала убийствено
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 13:03 от Meraviglia

# 1 966
# 1 967
  • Чужбина
Момичета, подписали са сделката.

Айде да им е честито на бритовете, и да ни е честито и на нас.

# 1 968
# 1 969
  • Чужбина

Така пише у вестниците. Ще потърся след малко още инфо.

Ох, много се радвам, че сделката съвпада с официалното посещение на Кейт&Уилям. Много готино се получи. Малко като нагласено.

Тия двамцата, обаче, верно са родени един за друг:

# 1 970
Рано е за радост, докато не одобри парламента им, нищо не е ясно. Тя и Мей колко пъти имаше уж сделка...

# 1 971
Скрит текст:

Разглеждайки тази графика, веднага мога да видя, че Abu al-Qasim Muhammad ibn Abbad (тоест син на Abbad), кралят на Севиля, няма пряка връзка с този преди него, който уж му е баща - Ismail ibn Qarais, иначе онзи след него щеше да е ibn Ismail, а не ibn Abbad. Тук връзката с пророка се губи.

Сигурна ли си?

Abbad I hajib de Sevilla Seville
Арабски: أبو القاسم. محمد بن عباد, الحاجب إشبيلية
Also Known As:   "Abu al-Qasim Muhammad ibn Abbad"
Birthdate:   circa 990
Birthplace:   Seville, Seville, Andalusia, Spain
Смърт:   1042 (48-56)
Seville, AL, Spain
Семейство:   
Son of Ismail bin Qarais bin 'Abbad и N.N. Zauja-e-Ismail bin Qarais
Husband of Unknown I Kadi Abu'l -Kasim ibn Ismail
Father of Ismail ibn Muhammad и Abbad II (Abu Amr Abbad) al-Mutadid hajib de Sevilla
Brother of Muhammad al-Motadid
Half brother of N.N. ben isma'il

https://www.geni.com/people/Abbad-I-Abu-al-Qasim-Muhammad-ibn-Ab … 00000003937199515

Ами освен ако не е бил син на прадядо си, няма как да е син на този Исмаил. Името му е Абу Ал-Казим Мухамед син на Аббад. А баща му не е Аббад, а уж Исмаил, син на Карас (или както там се произнася), син на Аббад. Арабите си изреждат след личното име имената на баща си и дядо си, както е в случая с този Исмаил. Двамата може да са някакви роднини, но не преки, тоест не са баща и син. Единия е наследник на другия, но дали ги свързва и кръвна връзка, кой може да ти докаже.

Ми освен да пишеш на онези в Дейли Мейли,и да вземеш да посъветваш историците,ровили 43 поколения назад и да им обясниш грешката.Защото според тях,а и според всяка генеалогия в нета,тези двама души са баща и син.
Но,предполагам историците изследвали родословието,както и всеки друг,твърдящ същото,просто си нямат понятие от фарси,та за туй са се объркали..

# 1 972

Ми освен да пишеш на онези в Дейли Мейли,и да вземеш да посъветваш историците,ровили 43 поколения назад и да им обясниш грешката.Защото според тях,а и според всяка генеалогия в нета,тези двама души са баща и син.
Но,предполагам историците изследвали родословието,както и всеки друг,твърдящ същото,просто си нямат понятие от фарси,та за туй са се объркали..

😂😂😂
Непременмо ще им пиша на Дейлито, точно след като пиша на кралицата да откажа поканата и за чай другата седмица.

# 1 973
  • Чужбина
Няма ли връзка с Давидовото коляно?

Това са слухове още от 17 в. Т.е. за цар Давид, имам предвид.

# 1 974
Речта на Катрин в Пакистан
https://twitter.com/RE_DailyMail/status/1184772712004292608

и тази на Мегън в Африка, която ми се струва, че се чувства доста по-комфортно в тази роля
https://www.youtube.com/watch?v=ZzIJN8WwLC4

# 1 975
Кейт има много приятен и успокояващ глас. Представям си я как чете приказки на децата....Heart Eyes

# 1 976
Пиколото знае по-добре протокола от Мегито и Харко Grin . Хари на снимките изглежда все по угрижен. Все по-рядко има снимки усмихнат и ако ги има, са отново с една угриженост.  Помня видеото и ясно се вижда, че не им е там работата на тези двамата. Вижда  се как всички са изумени и се обръщат. Баба очевидно също се посепна как да реагира и на няколко пъти се обърна назад. Мегито вече колко години станаха ако искаше можеше да намали поне малко издънките. Ама пусти пиар....

# 1 977
  • Чужбина
Мегито вече колко години станаха ако искаше можеше да намали поне малко издънките. Ама пусти пиар....
Маркъл искаше да е снимките, затова се навря напред и пренебрегна всякакви предупреждения, че не й е там мястото.

И Уилям казва, че искала да е на снимките. А Харко нарочно я пуска напред, че да дразни Баба си и брат си.

# 1 978
Кейт има много приятен и успокояващ глас. Представям си я как чете приказки на децата....Heart Eyes
Днес им е чела https://mobile.twitter.com/KensingtonRoyal/status/1184764825383178240

# 1 979
И двете херцогини можеше да се напънат да научат текстовете и да не четат, не са им толкова дълги речите. Мегито се опитва да не загърбва никого, в неудобна позиция е, защото има хора от всичките й страни.

Кейт ми хареса как чете приказки, дано децата разбират английски.

Общи условия

Активация на акаунт