Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 368
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 145
Ще нощуват в Лахор
Royal couple will stay in #Lahore tonight... due to bad weather conditions Airplane depated back to Lahore Airport...
А кога ще се прибират в ОК?
Утре, май по обед заминават. Но сигурно имат някое събитие сутринта в Исламбад, което не знам дали ще се осъществи.

# 2 146
  • Чужбина
Тино, Уилям ли е пилотирал?

Че ме мързи да ровя ....

# 2 147
При положение, че са толкова изрядни в протокол, външен вид и пр. е много просташко, ако си разменят такива реплики щом всичко се записва. Колкото и да не ги долюбвам не искам да повярвам, че биха се държали така. Уилям ми изглежда свестен човек, не мисля, че би обидил брат си с такива демонстрации.
Стават грешки.
Чарлито се беше изцепил колко му е противен един журналист пред синовете си без да знае,че микрофоните са включени.
За тампоните да не говорим.
Изобщо не ги смятам за непростаци.Претенциозни-да,знаеши интересите си-да,но друго....
А и не става въпрос за обида,а само коментар на неподходящо поведение,което трябва и ще бъде коригирано.Няма нищо общо с любовта между братята,която ми изглежда силна.Също смятам,че Маркъл трудно я дишат.И макар да не я харесвам,веднага ми става мъчно за нея.
Изобщо не ми пречи големия й задник,както и влошените пропорции.Обаче нека има мъничко стил и да се облече спрямо тях,а не според както е била преди.Собствените си рокли от колекцията да беше сложила,щяха по-добре да й стоят.

# 2 148
  • Чужбина
Претенциозни-да,знаеши интересите си-да,но друго....
Според мен, помежду си, са абсолютно цапнати в устата. Т.е. навън са си британци, а м/у тях е супер пиперлив хумор. Даже съм 100% сигурна, че Камила и Чарлз водят класацията ..., разбира се, след дЕдо Филип, който такива ги ръси, че може да паднеш от смях.

Дори мисля, че Кейт е абсолютно най-сдържана от всички. Да, може и да се влияе от мъжа си, но изобщо не вярвам да инициира каквито и да е било нехаресвания към Маркъл.
Кейт се разбираха много добре с Челсито, може да й е гадно, че Маркъл не е Челси, но едва ли го показва.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 22:35 от Eleonora_27

# 2 149
Тино, Уилям ли е пилотирал?

Че ме мързи да ровя ....
Не, не е пилотирал той. Просто се е пошегувал с журналистите. Нали и те бяха в самолета, и остават в Лахор.
Предполагам, че е имало напрежение около това кой къде ще спи в Лахор. Кейт и Уилям, хората, с които пътуват, журналистите. Всичко е трябвало да се организира за минути.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 22:22 от TinoTino

# 2 150
Еее, Мегън е извор на мъжка радост в гръб. Да не завиждаме.

Изобщо не мисля, че на Кейт и дреме за жената на Хари, която и да е тя. Кейт е толкова напред с материала и нагоре в класацията, че срещу нея да тича, няма да я стигне.

# 2 151
Софи днес.Много красива рокля,много красив цвят и много и отива,но смятам,че не е подходящо деколтето точно за това събитие.
Събитие за жени оцелели след сексуално насилие, по време на войната.
Абсолютно си права, че не е подходяща за събитието. Малко нещата стоят като с дупката на роклята на Максима от вчера. Всичко уж наред, но по средата, бам, дупка и то по дизайн.Joy
За Брекзит не бързам да се радвам на сделката аз. Попрочетох днес параметрите й, ами тя същата като предишната сделка. Какво се пънА БоДжо толкова и се ежи, като пак клекна на предпазната клауза за Ирландия. И Тереза сключи такава сделка миналата година, но парламентът я отхвърли. Какво е по-различно сега, те даже вече заявяват, че ще гласуват против.
Максима от днес не ми харесва, тази рокля е като нарисувана с водни бои.
Визитата в Пакистан утре ли приключва?
Самият Уелски принц я съпроводи до олтара Мегънчето...Едва ли е било доброволно. Сто на сто го е заплашила как ще му завъди скунксове от Уайоминг насред кралския му бостан.
Не мога да спра да се смея, Тити..Animal Joy CatFlowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 22:56 от Анонимен

# 2 152
Изобщо не мисля, че на Кейт и дреме за жената на Хари, която и да е тя. Кейт е толкова напред с материала и нагоре в класацията, че срещу нея да тича, няма да я стигне.
Не е така Simple Smile При две млади, хубави и напрекъснато в устите на медиите жени няма как да мине без никаква ревност или съперничество помежду им. И искрици сигурно прехвърчат, и дебнене за какво ли не. Само дано остане в рамките на добрия тон и зад кулисите, че всички знаем докъде води прекалената заигравка с медии и публика Wink

# 2 153
  • Някъде там
След красивата рокля одеве,сега Летисия просто ме разби , стърчащи лентички по блузата.
Връзка някаква (уж колан)висящ до земята,още малко да се отпусне, ще го настъпи да се пребие.
Грима също е прекален и лъщи ужасно много.
Комплекта щеше да е красив без тези допълнителни неща, които само развалят визията му.

# 2 154
  • в сърцето на един мъж...
Морнинг, в сърцето на Бавария, при най-красивите замъци Simple Smile Аз го пропускам това изложение за 5-6та година поред и мисля тази година вече да го разгледам. А и ако бижутата са там, няма как да пропусна. Виждала съм звездите на Сиси във Виена, невероятни са!
На мен лично Летисия ми харесва Simple Smile

# 2 155
Момичета, искрено ме разсмивате с постоянните сравнения между Кейт и Меган, както и с това следване по стъпките на Даяна.

Друго обаче ми е все в главата - бежовката рокля на Максима в Индия. Не знам защо толкова се е наложил този цвят. Но особено в този му нюанс, освен за чорапи и евентуално сутиен, за друго не става. А блондинките буквално ги забива. И то в Индия, при тази игра от ярки цветове...

# 2 156
  • Down south
Кралица Летисия изглежда много добре в този екстравагантен тоалет. Отива и, носи го с финес.

Каквото и да се говори и пише, неоспорим факт е, че където и да е Принцеса Кейт, "с главно П", явно внася позитивна енергия,  прави добро впечатление и генерира позитивни емоции.

# 2 157
Летисия го раздава много модерно.😁 На мен ми харесва визията. Само перата малко ме дразнят, но аз по принцип не ги харесвам по дрехи.

# 2 158
  • София
Беатрис, снимката е стара, но ми хареса роклята:

Трябва да вземат на Беатрис тази приятна рокличка, ако ще я разваля с тия грозни обувки и куфарче в черно. Ей това вече е крещяща липса на вкус...

Geia, ако отидеш, ще чакаме репортаж Simple Smile

Харесва ми Летисия, без коланчето. Къде отиват?
А предходният тоалет със сиво-синята рокля и червените обувки много, много ми хареса.

# 2 159
Уау, Летито е много яка. И коланчето ми харесва.
Само дължината на топа не е съобразена според мен-с коланчето е оформила талията, а с ръба на топа оформя още една линия на край на паласките(доколкото ги има, но си личи). Може би няколко см по-дълго или по-късо щеше да е 🔝

Общи условия

Активация на акаунт