Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 275
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 850
Проблемите на Меган са като проблемите на всяка нарцистична личност.
Нарцисът се храни от чуждото внимание.
Нормалните хора се занимават със себе си, не с другите.
Никой на никого не е длъжен да се възхищава. Но хората с нарцистичен тип личностно разстройство не могат да проумеят това.. Оттам в зависимост от средата и количеството публика, което могат да съберат, се държат по начина, който демонстрира Меган.
А че Хари я подкрепя - решил да блесне човека, че и на семейството си да покаже, че е независим.
Всъщност е независещ де, но и той толкова си може.
Ненапразно старите хора казват "Господ е събирач".

# 2 851
Мегън няма от какво да се срамува. Ако за всеки един от Роялите тръгна да им изброявам "достойнствата" и "големите" постижения в живота, тя няма да е по-лоша от тях. В кралското семейство са се събрали китка до китка, откъде да почнем не знам? 😂😂😂

# 2 852
  • София
Леле, какви бисери!Направо се задавих с кафето от смях! Аз, предлагам МегитУ да не заминава завинаги в Щатите, че темата направо ще посърне без нея!

"Многострадалната американска бръмчалка" на Ън ми е топ дефиниция на явлението ММ!

Кейт хич не е мила и добра, каквато ни я показват, а е кралска кобра най-добра порода.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 16:27 от kamelia741

# 2 853
И нали все отнася подигравки, че била треторазрядна актриса, ами може и десеторазрядна да е, но поне е работила. За разлика от онази сбирщина лентяи в кралското семейство, които цял живот само се подпират и почесват. 😁 И точно те ще й размахват пръст. 😄

# 2 854
  • в сърцето на един мъж...
И Кейт е работила. Вече почва да става смешно

# 2 855
И нали все отнася подигравки, че била треторазрядна актриса, ами може и десеторазрядна да е, но поне е работила. За разлика от онази сбирщина лентяи в кралското семейство, които цял живот само се подпират и почесват. 😁 И точно те ще й размахват пръст. 😄

Така е! Ама работещото Меги що се набута при тези лентяи, а не се омъжи за пореден път за някой работещ човечец!? Точно тези лентяи ѝ осигуриха частните самолети и роклите за 80 К.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 16:40 от Анонимен

# 2 856
И Южени и Беатрис работят. Чарлз и братята и сестра му са working royals, което пак си е работа, макар и нестандартна.

Това, че Меган е пуснала слуха, ми се вижда абсурдно. Съвсем трябва да е прещракала, а не ми изглежда така.

# 2 857
Дори да е направен гаф с протоколите им, това не е причина да се подиграваш на хората, особено при наличие на камери. Винаги може да се обърне внимание на грешката, която са направили, но на четири очи, а не да се побутват и подхилкват пред камерите. Това не е достойно.

Така е, но ако е веднъж.
Ама да правиш гаф след гаф е нормално да се подхилкват Wink

Възпитанието и това да не унижиш човек, дори и той да е сгрешил не зависи от бройката гафове. Или го имаш, или не. В такива моменти си личи какъв човек си.
Lilia*, по това може да се познае кой какъв човек е, според мен. Simple Smile
Елеонора, слухове или е доказано, че ММ е пуснала слуха?

# 2 858
  • Чужбина
Има ли някой инфо, кой точно ще присъства на Коронацията в Япония?

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:14 от Eleonora_27

# 2 859

Така е! Ама работещото Меги що се набута при тези лентяи, а не се омъжи за пореден път за някой работещ човечец!? Точно тези лентяи ѝ осигуриха частните самолети и роклите за 80 К.

Да, тя доброволно влезе в семейството, никой не я е карал насила. Ще ме извинят обаче онези хубосници, че са в правото си да размахват пръст. Като постигнат нещо значително, че и сами в живота, тогава може. 😄 Нахалници!

# 2 860
  • Бургас
Принц Хюсеин ще представлява Йордания на коронацията в Япония

# 2 861
Кога са и размахвали пръст? 😀Ако визираш случката от клипчето, няма ясно аудио, т.е не е доказано, че са обсъждали Меган.

# 2 862
  • Чужбина
На коронацията в Япония, за мен лично, най-интересни ще бъдат Драконите от Бутан.

# 2 863
Кога са и размахвали пръст? 😀Ако визираш случката от клипчето, няма ясно аудио, т.е не е доказано, че са обсъждали Меган.

Не, говоря по-принцип. Нали не им била на нивото. 😂 Егати наглите и нямащи реална представа за себе си хора. Да благодарят на Господ, че ги е пратил в РФ, за да се правят на много важни. 😁

# 2 864
Е, те не са казвали, че не им е на нивото. 😀😀😀 Вече какво си говорят по между си, не знаем.

И на мен са ми интересни бутанците. От британците ще ходи ли някой? Може би Чарлз и Камила?

Общи условия

Активация на акаунт