Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 506
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 705
Скрит текст:
Не всички, които четем БГ Мамма можем да четем ругоезична преса. За това благодаря, когато освен линкове кратко резюмирате написаното. Сега се завихри интересна дискусия относно евентуален заговор за внедряване на Мегън в РФ. Ще се радвам, ако накратко обясните какво е събитието, на което Хари е до Мелания. Мегън наистина ли е била на същото без да се познават? До сега никой журналист ли не откри това съвпадение? Мегън защо сама не се похвали като разказваше историята на любовта им.
Аз лично по-голям конспиратор от живота не вярвам да има. Да наистина и двамата Съсекс казаха, че е било "уговорена среща".
Защо РФ позволи брака?
Много вероятно поредицата гаджета, които са отказали на Хари да са му образували сериозен комплекс. Годинките му си вървят, брат му има стабилна жена до себе си /знаем, че Хари я харесва/, народи си дечица.
Нормално е той да е започнал силно да иска същото. И се е лепнал на първата, оказала се на пътя му и съгласна.
От там нататък просто е извоювал от семейството това, което е искал.
Хари и Мегън по най-обикновен житейски начин са попаднали на едно и също място по едно и също време с едни и същи цели.
Напоследък не виждам блясък в очите му по разните събития. На последното - за правата на жените е някак разсеян, не гледа и слуша Мегън по начина, по който го правят помежду си Кейт и Уйлям. 
Хари и Мегън нямат вид на екип.
dariVale,
https://lifestyle.bg/international/prints-hari-i-megan-markal-za … o-na-sabitie.html
"Бpитанcкият пpинц Хаpи откри третите Invictus Games Тоpонто. Това са игри за ранени и инвадилизирани войници. Церемонията беше пищна, а в официалната ложа до принца седеше Мелания Тръмп, както и канадският премиер Джйстин Трюдо със съпругата си. Виждаме и Петро Порошенко пред Мелания,
вероятно заради това:
Скрит текст:
Това, което съм чела е, че те не са били заедно на това събитие, в смисъла, в който е написана статията. Той не е знаел, че тя ще се появи. Изненадали са ги и Хари, и Трюдо.
Поправете ме ако греша. Мисля, че преди това Меган сама обяви връзката си с Хари в някаква статия. Това е нещо, което се случва за първи път. Традиция е тези неща да се обявяват и да се организират от страна на роялите. На игрите Меган за втори път показва, че има свои виждания и че няма намерение да се съобразява с плановете/реда на роялите. Това нещо на нея или на някой друг, толкова обикновен като нея, няма кой да й го позволи. Но нямаме индикации, че е "плясната през ръцете".
На мен ми се струва, че им я натрапиха и то по доста безцеремонен начин.

Това е моето мнение. Не настоявам да виждате и да тълкувате така нещата. Уважавам вашите мнения и ги ценя. Те ми дават още посоки на разсъждение.
Нека се уважаваме, дори когато мислим различно и сме склонни да вярваме на различни източници.

# 3 706
Мерси,Lana сега ми стана ясно.

Доста конспирации около Меган и Хари. Аз съм с по - простичката теория, че ги е запознал някой познат и на двамата, харесали са се и хоп сватба.😁😁😁 Доста бързо се събраха. Предполагам, защото и двамата са в зряла възраст и са искали вече семейство и деца.

# 3 707
Няколко споменават - Андерсън, Миша Нуно, имаше още някаква жена, която спрягаха...

Точно. Достатъчно е да имаш и само 1 богат приятел, който се движи в техните среди и да те запознае. А Мегън има доста известни приятели, които да я канят на различни събития.

# 3 708
Е нали Дохото не беше от техните среди, или поне Мегините среди?

# 3 709
  • София
В тази статия се казва, че един от protection officers на Хари е стоял до нея, колко изненадващо да се е появила?https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/news/2017/09/24/thrilled-meghan-markle-joins-prince-harry-first-public-appearance/amp/
Знаеше се, че това ще им е първата проява заедно

# 3 710
Имаше статии, че Уилям още тогава се е ядосал на Меган, когато сама е пуснала (намекнала) на медиите за връзката си с Хари и от там е почнало голямото следене на папараци и естествено са ги хванали. Аз мисля, че Уилям и цялото им семейство си обичат Хари и ще търпят до последно. Даяна за малко да ги катурне, но тя имаше обичта и подкрепата на народа си.

# 3 711
Е нали Дохото не беше от техните среди, или поне Мегините среди?

Сохо-то си е клуб, като клуб. Какво му е на клубът, че да не го посещават хората?🙄

# 3 712
  • Sydney
За друго Сохо се говори...

# 3 713
  • Bristol
Вижте, много интересно нещо.

Отивате на ето този сайт:

https://www.theduchessofsussex.com

Пише, че го правят.

Създаден е на 28.11.2017

Ако се съмнявате в скрийншота горе, можете да отидете ето на този сайт и да проверите домейна безплатно:

https://who.is/

28.11.2017-та година е един ден, след като Хари и Маркъл обявиха годежа.

Тя веднага е побързала да си направи сайт, че е дукеса hahaha hahaha hahaha Половин година преди сватбата.
Аз се изненадвам, че е направен един ден след обявяването, а не преди. Обикновено за такива неща, в определени среди, бързат да ги направят, преди дори да са сигурни, че ще станат, за да не би някой друг да вземе името на домейна Simple Smile
Те и със сайтове на децата си правят така, преди да се родят, плащат за сайт с името. Мисля, че на този принцип спекулираха с имената на George, още докато Кейт беше бременна 🤔

# 3 714
За друго Сохо се говори...

Аз за същото говоря. Какво му е на въпросното "Сохо"?

# 3 715
  • София
И знаем, че го направила Мегън, откъде?

# 3 716
А Мегън що не съди ДМ за клевета, че Андерсън и е "fixer"?

Сигурна ли си, че си превела думата правилно, че онзи ден твърдеше, че Серина обидила Кейт, пък накрая се оказаха, че са "компоти вместо компютри". 😉

# 3 717
  • София
Дай да я видим тази статия, че така без контекст...

# 3 718
Ама хора, BBC и CNN не са кой да е махленски вестник. Има хора, които проучват етикети, изявления и протоколи на кралските фамилии с години. Хора, които това работят. Няколко думи са достатъчни да се извади контекстът и то точно. Ако очаквате някой да излезе официално да каже - с брат ми не си говорим или не мога да понасям Мегън - няма да стане. Съди се по действията, не по думите в тези среди.

# 3 719
😂😂😂

Същата физиономия като:

Общи условия

Активация на акаунт