Аз лично по-голям конспиратор от живота не вярвам да има. Да наистина и двамата Съсекс казаха, че е било "уговорена среща".
Защо РФ позволи брака?
Много вероятно поредицата гаджета, които са отказали на Хари да са му образували сериозен комплекс. Годинките му си вървят, брат му има стабилна жена до себе си /знаем, че Хари я харесва/, народи си дечица.
Нормално е той да е започнал силно да иска същото. И се е лепнал на първата, оказала се на пътя му и съгласна.
От там нататък просто е извоювал от семейството това, което е искал.
Хари и Мегън по най-обикновен житейски начин са попаднали на едно и също място по едно и също време с едни и същи цели.
Напоследък не виждам блясък в очите му по разните събития. На последното - за правата на жените е някак разсеян, не гледа и слуша Мегън по начина, по който го правят помежду си Кейт и Уйлям.
Хари и Мегън нямат вид на екип.
https://lifestyle.bg/international/prints-hari-i-megan-markal-za … o-na-sabitie.html
"Бpитанcкият пpинц Хаpи откри третите Invictus Games Тоpонто. Това са игри за ранени и инвадилизирани войници. Церемонията беше пищна, а в официалната ложа до принца седеше Мелания Тръмп, както и канадският премиер Джйстин Трюдо със съпругата си. Виждаме и Петро Порошенко пред Мелания,
вероятно заради това:

Поправете ме ако греша. Мисля, че преди това Меган сама обяви връзката си с Хари в някаква статия. Това е нещо, което се случва за първи път. Традиция е тези неща да се обявяват и да се организират от страна на роялите. На игрите Меган за втори път показва, че има свои виждания и че няма намерение да се съобразява с плановете/реда на роялите. Това нещо на нея или на някой друг, толкова обикновен като нея, няма кой да й го позволи. Но нямаме индикации, че е "плясната през ръцете".
На мен ми се струва, че им я натрапиха и то по доста безцеремонен начин.
Това е моето мнение. Не настоявам да виждате и да тълкувате така нещата. Уважавам вашите мнения и ги ценя. Те ми дават още посоки на разсъждение.
Нека се уважаваме, дори когато мислим различно и сме склонни да вярваме на различни източници.