Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 336
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 050
  • Чужбина
Сложно е проследяването - трябва да се мине през цялата Свещена Римска Империя.

# 4 051
Цитат
Да наречеш потомствена аристократка от нейната величина "златотърсачка",е меко казано нелепо.
Не разбрах коя е потомствената аристократка Simple Smile
Какво е неразбираемото?
В поста който съм цитирала и на който отговарям си пише за кого става дума..Simple Smile

Споко,и по-назад съм се забивала,в някои си занимания,проявявам биволско търпение, чак сама се учудвам,но това е именно едно от тези неща

# 4 052
Неразбираемо е, защото не е вярно. Кейт е толкова потомствена аристократка, колкото аз съм римска императрица.

# 4 053
  • Чужбина

Споко,и по-назад съм се забивала,в някои си занимания,проявявам биволско търпение, чак сама се учудвам,но това е именно едно от тези неща
Британското кралско семейство се явяват нещо като потомци на Романовите и на Сакс-Кобург-Гота.

Но трябва да се видят връзките на Сакс-Кобург-Гота преди това в рамките на Свещената Римска Империя.

Но реално, Британското Кралско семейство имат вече много повече британска кръв. Заради Кралицата Майка, която си е чиста британка.

И после вече заради Даяна, която си е пак британка, с много много малко отнякъде дошло арменско и нещо от Индия имаше.

Ето много хубав линк към родословието на принц Уилям:

http://www.wargs.com/essays/ethnic.html

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 16:20 от Eleonora_27

# 4 054
  • София
Евентуални супер далечни роднини, twice или колкото са там removed от благородническо потекло, преди 2-3 века, не те правят потомствен аристократ.
Не че има някакво значение, дали е, или не - децата ѝ са потомствени аристократи, така че всичко е чудесно.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 17:24 от Lana

# 4 055
А потомец на какъв трябва да си,за да такъв?

Аристокрация
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0% … D1%86%D0%B8%D1%8F

п.п.Ако нечия прабаба е била кралица,императрица и т.н.,автоматично ви приемам за принцеси и потомствени аристократки,заради генетичния ви басейн,не за нещо друго..

# 4 056
Наистина ли се връзваш на това! Те кралските гъзолизци може и потомка на Вилхелм Завоевателя да я изкарат...
Зарадвали я били преди раждането на Джордж с новото родословие, ха-ха! И тя приветствала новината, още 3 пъти ха-ха Simple Smile
Стюардесата и авиодиспечера, потомствени аристократи Joy

# 4 057
Ох, в каква злобна гримаса са я уловили тук, да ти изкара ангелите направо....😂 ... как само е свила устни и с този страховит поглед, все едно реди зловещи заклинания брррр....

# 4 058
Ох, в каква злобна гримаса са я уловили тук, да ти изкара ангелите направо....😂 ... как само е свила устни и с този страховит поглед, все едно реди зловещи заклинания брррр....
А може да е миг преди да кихне, или да прави нарочно муцуната като закачка към някого. Картинки извадени от контекста не са особено добър аргумент.

# 4 059
  • Чужбина
Това е, когато сервитьорът бе излял нещо, май чай ...

# 4 060
  • София
п.п.Ако нечия прабаба е била кралица,императрица и т.н.,автоматично ви приемам за принцеси и потомствени аристократки,заради генетичния ви басейн,не за нещо друго..

А, прабаба - аз съм си била, ама в друг живот Joy

Прочетох статия за Кейт, честно казано, изобщо не ми стана ясно кой какъв е, и как точно е свързан с нея.

Понеже преди време имаше разговор за Елизабет Уудвил дали била комънър или не, и достигнахме до заключение, че е, въпреки разни роднини с благородно потекло, за Кейт същите правила ли важат?

ПП Върнах се пак да погледна. Та някаква втора братовчедка на Кейт three times removed се жени за някакъв сър и става лейди, ама не по рождение, а по брак. Как оттук се появи благородната нишка, не разбрах.

# 4 061
Наистина ли се връзваш на това! Те кралските гъзолизци може и потомка на Вилхелм Завоевателя да я изкарат...
Зарадвали я били преди раждането на Джордж с новото родословие, ха-ха! И тя приветствала новината, още 3 пъти ха-ха Simple Smile
Стюардесата и авиодиспечера, потомствени аристократи Joy
Не.Не се връзвам на това,че е била изненадана..Мисля,че е се направила на ударена с мокър парцал:grinning:
Тая плоча,с "бедното,обикновено,момиче от народа",се е изтъркала още по времето на Пепляшка..

# 4 062
Това е, когато сервитьорът бе излял нещо, май чай ...

Леле какво отношение. Явно така си се държи с обслужващият персонал. Не случайно всички напуснаха. Направо ми е жaл за Хари. Изглежда да му е наудобно от поведението на Меган. Как я търпят тая.

# 4 063
По-назад бях намерила нещо,свързваха с Болейн,мисля.
Сега ще погледна.

Keйт е 14-та братовчедка на Уилям.

п.п.Моя грешка,и двете с Даяна ги проследяват до Едуард III и Филипа

Ето линка

Ancestry charts of Diana Spencer and Catherine Middleton
https://familypedia.wikia.org/wiki/Ancestry_charts_of_Diana_Spen … therine_Middleton

Линията на Даяна отива чак до Изабела Португалска,внучка на Филипа Ланкастър,правнучка на Бланш Ланкастър и пра-правнучка на Едурад III
При Кейт,нишката отива до Филип Медоуз син на Сара Феърфакс,т.е.потомци на Сър Феърфакс(1500 г.)от брака му с Ан Гаскон,а тя от своя страна е пра-пра внучка на Едуард и Филипа.

Вижте дедо
Скрит текст:
гущер
как мило се "усмихва"..Напомня ми на вълк в кошара

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 17:14 от Какво?

# 4 064
  • в морето до колене
А може да е миг преди да кихне, или да прави нарочно муцуната като закачка към някого. Картинки извадени от контекста не са особено добър аргумент.
Особено така направени картинки.

Общи условия

Активация на акаунт