Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 323
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 095
Ама какво му има на Нешънъл инкуайрър?
Таблоид като таблоид.
Мегън не знаела, че има такива.
Да пита Джеф Безос...
Ето какво му е

https://www.gossipcop.com/meghan-markle-secret-first-husband-annulment-not-true/

# 4 096
  • Чужбина
Как се нарича човек, който урежда срещи на една неуспешна актриса с богати и влиятелни хора в частните стаи на SoHo-то?

Това е човек, който е бил сервитьор и се е издигнал в SoHo-то по времето, когато Рон Бъркъл купи голяма част от компанията.

Рон Бъркъл...Лолита Експрес, здравей.

Не ми харесва средата, в която се е движела Маркъл. Това е средата на принц Андрю в Щатите. За мен, тази жена има прекалено много минало и прекалено е компрометирана за жена на Хари.

Всеки може да прочете статиите и да прецени, каква е Маркъл, какви са й приятелите и дали средата, в която се е движила, е ОК.

За мен, не е ОК.

Също така, не е ОК, че досега Маркъл не отрича наличието на анулиран брак. Т.е. тя не отрича, че бракът й с Хари всъщност е 3-ти, а не 2-ри.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 00:06 от Не се сърди, човече

# 4 097
Скрит текст:
Ама какво му има на Нешънъл инкуайрър?
Таблоид като таблоид.
Мегън не знаела, че има такива.
Да пита Джеф Безос...
Ето какво му е

https://www.gossipcop.com/meghan-markle-secret-first-husband-annulment-not-true/
Я, нещо, което се казва Госип коп, казва, че НИ било парцал  и не пишело верни неща.
Обаче, цитира Андрю Мортън - нали нещо не го харесвахте Мортън. Не бил достоверен.

"In fact, Andrew Morton’s new book about Markle delves deeply into her marriage to Engelson, but makes no mention of an annulment before that. Morton is famously known as Princess Diana’s biographer. It should go without saying that he is generally viewed more credibly than untraceable and unidentifiable “palace insiders” quoted by the Enquirer."

# 4 098
Чарлз недоволен от сватовете

В статията добри хора споделят как Чарлз страда, че Карол и Майкъл Мидълтън са обсебили внуците.

# 4 099
  • Чужбина
Снимките от таблоидите ги пуснах, защото Маркъл твърди, че те у Щатите нЕмали такива таблоиди. Лъжкиня. Поне да помнеше, какво е излъгала.

Щатските таблоиди ще я разчленят на малките й части. И ако тя посмее да ги съди, ще я съсипят.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 22:00 от Eleonora_27

# 4 100
  • Истински се вижда само със сърцето.
Една готина статия https://www.bbc.co.uk/news/uk-50209441
Не мога а пусна превод, защото пътувам. Става въпрос за книгата на Анджела Кели, жената която облича кралицата от 2002 година насам.

# 4 101
Снимките от таблоидите ги пуснах, защото Маркъл твърди, че те у Щатите нЕмали такива таблоиди. Лъжкиня. Поне да помнеше, какво е излъгала.

Щатстките таблоиди ще я разчленят на малките й части. И ако тя посмее да ги съди, ще я съсипят.

Никого не са разчленили таблоидите, и тя няма да е първата, спокойно. 😉

# 4 102
Стрелбата по Чарлз ме шокира. Не съм предполагала, че е имало такова нещо.

# 4 103
  • Чужбина
Стрелбата по Чарлз ме шокира. Не съм предполагала, че е имало такова нещо.

Видя ли, колко е невъзмутим?

Добре, че охраната се хвърли да го пази. Той буквално взе да се пъчи, че да стане по-добра мишена.

Дизайнерката на Баба, Анджела Кели, която е написала книга:

Тук, втората отдясно:

Агент 007 hahaha

# 4 104
Невъзмутим до мозъка на костите си! Типичен англичанин.
На втората снимка дизайнерката изглежда доста по- класно, за разлика от първата снимка, където е с дреха от юрганска дамаска.

# 4 105
За Чарлз - той май не разбра какво става. И не само той. Нали и някакви дечица излязоха с него. Публиката също не реагира в началота, разтревожиха се като наскача охраната.

# 4 106
Хари ще пътува до Япония, заради финала на Световното по ръгби.
 Имаше шанс и Уилям да пътува, но Уелс отпаднаха на полуфинал.

# 4 107
  • в сърцето на един мъж...
Ескорт не означава да спиш с някой, а да го забавляваш, придружаваш, ако ти предложи обаче добра цена, договорката за секс е извън цената за ескорта. Ама вие си вярвайте, че е светица...

Хм, и аз не съм попадала на това, че са стреляли по Чарлз, наистина има страхотно самообладание тоя човек. Все едно не разбра какво се случва, че и се премести да види какво става, добре че охраната застана да го пази Simple Smile
Интересно каква ще бъде книгата на дизайнерката, дано излезе на нашия пазар, да видим и ние интересни неща за Бабет.
Филмът за Чарлз беше много интересен - дали има някъде информация за неговата "Британия на бъдещето"? Това градче изглежда страхотно, по негов проект. В Poundbury има паметник на Кралицата майка, за която Чарлз казва, че е любимата му баба Simple Smile А снимките от градчето са разкошни

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 00:00 от Не се сърди, човече

# 4 108
Защо на короната на баба се мъдри нацисткия кръст,след всички нацистки простотии и гафове?

https://www.google.com/search?q=nazzi+cross&sxsrf=ACYBGNQ04t … =1366&bih=657

Iron Cross

https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Cross

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 22:42 от Какво?

# 4 109
  • Чужбина
Хари ще пътува до Япония, заради финала на Световното по ръгби.
 Имаше шанс и Уилям да пътува, но Уелс отпаднаха на полуфинал.

А Чарлз ще ходи ли в Ню Делхи?

Отново:
Това, което съм споделила тук, са обществени / публични тайни.

В бг пресата просто не са писали за Маркус Андерсън, затова не се знае. А това, че това сервитьорче-сводник у частен клуб, й е най-добрият приятел, всеки може да провери, защото Маркъл го казва в прав текст.

Защо на короната на баба се мъдри нацисткия кръст,след всички нацистки простотии и гафове?
https://www.google.com/search?q=nazzi+cross&sxsrf=ACYBGNQ04t … =1366&bih=657
Трябва да се провери, дали това наистина е нацистки кръст. Не ми се вярва. Короните на Баба са по-стари.

За коя корона става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт