Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 151
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 140
Много е красива Даяна.

# 4 141
  • София
Максима и Вилем посрещат полския президент и жена му

https://0.t.cdn.belga.be/belgaimage:157574521:1800x650:w?v=5da1d … 12&m=bckcljai

# 4 142
Обаче и максима си ходи с бръчките. Не ходи да й ги попълват.

# 4 143
Отново не ми харесва Максима. Червеното и стои супер, но модела не е за нея.

# 4 144
Максима отдалеч,с това палто,в снежен ден-става.В близък план и на закрито не.И без странната мрежа на главата.
Полякинята е по-адекватно и елегантно облечена.
Бръчките и да й ги попълнят,при нейните широки усмивки пак ще се сцепят.А и тя изглежда много обичана и щастлива и въпреки тях.

Виктория като непорочната Дева.Мислех,че позицията е запазена за Мегън Simple Smile
Даяна намбър уан както винаги.

# 4 145
Ако трябва да бъда честна,като природни дадености,в ролята на майка на престолонаследника и принцеса,Кейт ми стои най-добре,много по-добре и от Даяна.Фигура,коса,осанка,лице..
Скрит текст:
Единствено студенината да не бе толкова фрапантна,като машина е тая жена,няма онова което прави Даяна красива в очите на хората,а именно,душевност и одухотвореност.Гледаш и очите и потъваш в някакви дълбини.При Кейт,гледаш ѝ очите и се оглеждаш в огледало..

# 4 146
Даяна има някаква притегателна сила сякаш...не мога да си го обясня и аз. Още си спомням как по новините съобщиха за катастрофата и до ден днешен ми става гадно.

# 4 147
И аз го помня..По същия начин се чувствах и за Людмила,а тогава,при нейната смърт,бях дете..
Светла им памет и на двете!

# 4 148
Даяна изглеждаше искрена. Сега, след като минаха доста години, и очаквам фалша да прозира по-лесно, пак ми изглежда така. Докато от днешните рояли виждам предимно poker face, дори и Максима ме съмнява с тези усмивки от ухо до ухо Simple Smile

# 4 149
  • Чужбина
В очите на Даяна има една особена тъга, която я одухотворява.

За мен, Уилям прилича много на Даяна (като по-млад повече си виждаше):

# 4 150
Много ми беше смешно навремето като се твърдеше, че Хари не е от Чарлз при положение, че точно той си приличаше от малък на тях.

# 4 151
  • Чужбина
Харито, за мен, прилича на Чарлз, но повече на Кралицата Майка.

Някой казват, че Шарлът приличала на Даяна, но аз никаква прилика не виждам:

И една сладка снимка на батко и новородено:

# 4 152
Много ми беше смешно навремето като се твърдеше, че Хари не е от Чарлз при положение, че точно той си приличаше от малък на тях.
Ми те спрягаха Филип за негов баща..

Шарлот не ми прилича на Даяна,изобщо дори.Уилям да,одрал и е кожата.
Но децата са си копие на баба си

# 4 153
Проблемът на Даяна е, че до късна възраст го играеше объркана девойка. Хрисимите физиономии, въртенето на очи, наклонената главица са ми неприятни. Не я харесвам и нищо притегателно не виждам в нея. Като всички останали ми е.

# 4 154
  • Чужбина
Тиндалови са в Токио:

И Петър Филипс е там:

Скрит текст:

2014:

Общи условия

Активация на акаунт