Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 116
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 155
Айде дедо е от родата, ама онзи Хюит ли беше, един риж такъв, за него много пишеха. Интересно нещо са гените. Ето Филип на младини има доста впечатляваща визия, висок, мъжествен. Нито един от синовете му не носи и полъх от това. Принцеса Ан ми вдъхва повече респект от тях.

# 4 156
  • Чужбина
Тиндалови са близки с Кейт и Уилям:

Джордж е на раменете на Майк, а малкото Тиндъл - на раменете на Уилям.

# 4 157
Уилям като млад е много готин.  Разбирам Катето.
Обаче не остаряват добре с брат му, за жалост.

# 4 158
Даяна е починала, когато съм била много малка и всичко, което знам за нея е от медиите, доста снимки и малко интервюта. С това искам да кажа, че съм изпуснала цялата мания и живото и присъствие, очаровало мнозина. Но моето мнение се припокрива с това.
Проблемът на Даяна е, че до късна възраст го играеше объркана девойка. Хрисимите физиономии, въртенето на очи, наклонената главица са ми неприятни. Не я харесвам и нищо притегателно не виждам в нея.
Особено подчертаното. Намирам го за ужасно изкуствено и опит човек да се изкара невинен, неопитен и хрисим. Въобще момиченце минало пубертета бих предпочела да не прави такива мимики.

# 4 159
  • Чужбина
Има фалш в Даяна, да. Но не навсякъде. С децата ми изглежда искрена. А и децата щом са я харесвали, не е била лош човек.

Но пък много объркан. Аз не мога да приема това, че е звъняла през нощта на жената на любовника си. Не мога да си представя, че нормален човек ще прави такива неща.

Джесика Малруни, който не я познава:

Скрит текст:

# 4 160
Тази Джесика е много стилна дама...

https://www.youtube.com/watch?v=BvR7vOx3ZBk

Вчера докато търсех други неща ми попадна този филм за Диана. Интересен поглед върху отношенията между Чарлс и Диана и отражението им  върху децата. Уилям е бил по-голям, разбирал е повече, напрежението върху него е било по-голямо. Да сте го чули да се оплаква?

# 4 161
  • София
И защо пускаш снимка на Джесика Мълруни?

# 4 162
Оплаквал се е Уилям. През 2017-та. Пак по ITV. И по BBC също. Казал е, че е чувствал "Pain like no other".
https://www.express.co.uk/news/royal/1185525/royal-news-prince-w … latest-update-spt
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a27515509/prince- … liam-grief-diana/

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 10:42 от Анонимен

# 4 163
  • Чужбина
Даяна е споделяла всичко с Уилям. Той й е бил довереник. Знаел е за любовните й истории и ексцесии.

Силен характер е той. А Хари е лигльо. В едно интервю разправя, че имал малко спомени от майка си, после обяснява, че всеки път, когато му светнела светкавица от камерите, се сещал за нея.

Много объркан мъж е Хари.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 21:34 от Eleonora_27

# 4 164
Пиле, ти нали не ме четеше?
Изобщо гледа ли това, което публикува?

# 4 165
Нали имаше големи притеснения в темата, че Хари и Мегън щели да ги игнорират от РФ след интервюто. Да сме спокойни вече. 😉

Кейтито съчувствала на Мегън за случващото се и й се е обадила по телефона да изрази подкрепата си. 😉

Правела най-доброто, за да събере всички и да помогнела на Мегън.

https://www.express.co.uk/news/royal/1196909/Kate-Middleton-late … e-itv-documentary

Информацията е от бивш кралски кореспондент.

# 4 166
Мхм, много надежден източник, според твоите критерии, нали?

# 4 167
Мхм, много надежден източник, според твоите критерии, нали?

Много ясно съм написала откъде е информацията, който иска да вярва, който иска да не вярва. 😉

Вашето любимо Дейли, на което вярвате също я е публикувало. 😉

# 4 168
  • Чужбина
Да вярваме ли сега на тая информация или да не вярваме?

Но ако решим да вярваме, то тогава ще излезе, че "кралската кобра" е най-свястна от всички.

# 4 169
Джесика Малруни е много фолк.

В интерес на истината,Даяна правеше тези муцки с въртящите очи съвсем в началото,а то за нея беше 20г.
По-нататък стана по-самоуверена,сдържана и по-малко драматична в изражението.Имала е психически проблеми,за крясъците под прозорците,звънене и затваряне на тел. на любовника й,хвърляне по стълбите като бременна за да се самоубие и т.н.има сведения,но предполагам,че най-тежките й кризи са  скрили от публиката.
Даяна е споделяла всичко с Уилям. Той й е бил довереник. Знаел е за любивните й истории и ексцесии.
Ужас.Съвсем е объркала детето.

Общи условия

Активация на акаунт