Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 954
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 170
Да вярваме ли сега на тая информация или да не вярваме?

Но ако решим да вярваме, то тогава ще излезе, че "кралската кобра" е най-свястна от всички.

Ха-ха, вместо да и избоде очите и изписа веждите Joy

# 4 171
Да вярваме ли сега на тая информация или да не вярваме?

Но ако решим да вярваме, то тогава ще излезе, че "кралската кобра" е най-свястна от всички.

Не знам дали е истина информацията, но ако е истина на мен Кейт ще ми направи много добро впечатление. Не, че на нея й пука за мнението ми, ама аз да си кажа. 😄

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 19:34 от Lilia*

# 4 172
Такава си е Кейт, гледа да помогне на човек в беда. И аз да съм и на мен би ми било жал, все пак яко я мачкат Мегана, тъжна история.

Лили, би ли дала пример кога съм давала линк в дейлито? И как точно разбра, че ми е любима медия. Чакам доказателства.

# 4 173
  • София
Даже искала да помогне за разрива между братята...тамън за Коледа ще е готово 🎅🎄

# 4 174
Такава си е Кейт, гледа да помогне на човек в беда. И аз да съм и на мен би ми било жал, все пак яко я мачкат Мегана, тъжна история.

Лили, би ли дала пример кога съм давала линк в дейлито? И как точно разбра, че ми е любима медия. Чакам доказателства.

Говорех по принцип, че в темата се слагат линкове предимно от Дейлито.

Щом казваш, че не си слагала ти, значи не си.

# 4 175
Кейт точно на такъв човек ми прилича - помирител и посредник. Дано да ги видим всички на Коледа.

# 4 176
Кейт точно на такъв човек ми прилича - помирител и посредник. Дано да ги видим всички на Коледа.

Със сигурност ситуацията е трудна за всички и не само, защото ще им пострада имиджът, а най-вече, защото са едно семейство. Кой крив, кой прав, но трябва да се подкрепят.

# 4 177
Логично е Кейт предложи подкрепа на Меган в този труден момент. Самата тя премина през същото и знае какво е. Със сигурност може да й бъде полезна със съвети, стига великата Мегън да преглътне огромното си его и да ги приеме. При всички положения ще е за нейно добро.

# 4 178
Как пък докато беше сам Харко,  беше като пришит към семейството на Уилям. Все беше с тях и си личеше, че много се имат с Кейт. Дойде Геновева и се разпъ...яха. Разделиха, отделиха се набързо.

# 4 179
Преди време бях чела коментар в една от медиите, в който журналистът казваше, че е било грешка, че не са разделили администрациите преди сватбите. Разделяйки ги после изглеждало, че е заради някакъв проблем. А според авторът било редно всеки да подкрепя различни каузи.

Съжалявам, че не намирам статията, иначе щях да я сложа.

# 4 180
Дойде Геновева и се разпъ...яха. Разделиха, отделиха се набързо.
Кейт дали са я уведомили,че е оказала помощ?
Помощ за какво-за съдебните дела на Съсекс ли?Тя да не е юрист?
Помощ се оказва на човек в беда.На човек,който се опитва другите да вкара в беда,другите хм...не му съдействат,та да продължава с опитите.
Кейт е изпълнителна,но не глупава.Тия нейни присвити очи знаят кое как е,за разлика от мъченици Даяна и Мегън.

# 4 181
  • София
Гледам, Кейт е частично реабилитирана. Joy
Момичета, каква е породата на кралските кучета? Знае ли някой? Гледам, снимки кралицата от малка е кучета от тази порода. Такива изобщо не съм виждала в БГ.

# 4 182
Това е уелско корги. Кралицата вече не ги отглежда, скоро почина и последното и казаха, че спира.

# 4 183
  • Чужбина
Момичета, каква е породата на кралските кучета? Знае ли някой? Гледам, снимки кралицата от малка е кучета от тази порода. Такива изобщо не съм виждала в БГ.

Мисля, че са ей тази порода:

Уелско корги пембрук
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0% … D1%80%D1%83%D0%BA

Аз много не ги харесвам коргитата.

Повече ме кефят ей тия:

Wink

Каква талийка:

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 21:16 от Eleonora_27

# 4 184
https://www.theguardian.com/uk-news/2018/apr/18/the-queens-corgi … g-live-the-dorgis
За коргитата, доргитата (потомци на незаконната връзка между дакела на принцеса Маргарет и кралско корги) и Бонд, Джеймс Бонд.

Общи условия

Активация на акаунт