Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 948
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 185
Даже има анимационен филм "Кралско корги", това лято излезе. Гледахме го с детето, не е кой знае какво, но пък баба Бети и дедо Фил са ги направили максимално близо до реалните и имаше доста забавни реплики.

# 4 186
Много са симпатични коргитата, но едното струва около 2500 лв. Вярно са кралски тези сладурчета. 😄

# 4 187
Дядо Филип ми изглежда много незадоволен и кисел старец.

# 4 188
  • Чужбина
Аз пък дЕдо Филип го харесвам, щото е крипто-православен hahaha

# 4 189
Каква е идеята да се пускат разни гифчета?
Вярно, че са по темата, ама не разбирам смисъла.
Забелязала съм, че в темите за турските сериали през пост се пускат снимки и гифчета на любимите герои.
И тук ли се налага подобна тенденция?

# 4 190
Накрая повечето даже не бяха чистокръвни коргита, а мелези, то си личи. Тук примерно не виждам ни едно чисто корги.

# 4 191
72 жени от Британския парламент са изразили подкрепата си за Мегън в битката с таблоидите.

https://people.com/royals/women-of-u-k-parliament-stand-in-solid … against-tabloids/

Women MPs from all political parties have put aside our differences to stand in solidarity with the Duchess of Sussex today and are sending her this open letter,” Lynch wrote on Twitter, sharing images of the letter and all who signed it.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 22:07 от Lilia*

# 4 192
На мен ми харесват гифчетата.
Елеонора, добре ги подбираш Grinning

Кой знае след какъв натиск я подкрепят дуесата, ей тъй изведнъж, видиш ли...

# 4 193
  • На топло
За Мегън важи поговорката "Храни куче да те лае".
Не мисля, че тепърва ще се промени и ще започне да уважава семейството на Хари 🙄.
На Мегън и липсват първите 7 години....много е зле положението.
А Кейт пак действа много благородно 😊.

# 4 194
  • Чужбина
72 жени от Британския парламент са изразили подкрепата си за Мегън в битката с таблоидите.

https://people.com/royals/women-of-u-k-parliament-stand-in-solid … against-tabloids/

Women MPs from all political parties have put aside our differences to stand in solidarity with the Duchess of Sussex today and are sending her this open letter,” Lynch wrote on Twitter, sharing images of the letter and all who signed it.

Може би е добре да споменем, че Lynch е от Лейбъристката партия (превод: левичари).

Това писма обикаля от няколко часа социалните мрежи и всички се чудят, защо не е подписано, защо Лейбъристката партия прави такава инициатива, и защо е объркано обръщението към Маркъл (може би защото идва от анти-монархическа партия?).

Две думи: това е по-голям гаф на PR на Маркъл от всеки друг гаф досега.

Ако това писмо е истинско и не е ход на PR-а на Маркъл, тогава на мястото на Маркъл бих се притеснила. В един и същи ден, жените от Лейбъристката партия и Кейт я подкрепят.

Т.е. всички я подкрепят в този изключително труден момент по отношение на расистките статии с/у нея. Защото в писмото пише "colonial undertones". Хубаво е някой да посочи, кои точно статии за Маркъл имат "colonial undertones", защото това е чисто и просто обвинение в расизъм.

Бих определила обвинението като меко казано скандално.

Цитат
We will use the means at our disposal to ensure that our press accept your right to privacy and show respect, and that their stories reflect the truth.

# 4 195
Пише, че я подкрепят жените от всички политически партии, не само лейбъристките. Нека не подвеждаме аудиторията, само за да си нагласим поредната теория. Satisfied

# 4 196
Кой ще е този, който ще ги натисне, за да я подкрепят? Те едни, други не могат да се натиснат, за да приемат Брекзита, че вече станаха за смях, та за Мегън ли ще ги натискат. 😉

# 4 197
Аз  не мисля че Кейт я подкрепя , много са различни .По скоро журналистите търсят под вола теле . Тя раздели Хари  от  семейството му,  не се опита даже да ги опознае  и сега те ще и се притичват на помощ  щото тя милата е  ранима душа . Не го вярвам .Ако видя снимки между  братята , децата им и жените им ,както  виждаме топли и обичливи отношения между всички други от семейството   може и да си променя мнението .

# 4 198
  • Чужбина
Врабчо, кой е написал писмото?

Лейбъристката партия, нали така?

Преброй уж подписалите се лейбъристки. Има само няколко MP-та от други партии. Почти всички МР-та са от Лейбъристката партия, а писмото го е написала Линч, която се обръща към Маркъл с "Dear Madam", защото е член на анти-монархическа партия.

Защо писмото не е адресирано до Жабешкото имение? Някой може ли да отговори на този въпрос?

Пак повтарям, че ако това не е работа на Сара Латъм, на мястото на Маркъл бих се притеснила от хода на Кейт и хода на МР-тата.

# 4 199
Склонна съм да повярвам на статията за Кейт, защото цитират името на кралският кореспондент от който идва информацията, а ако е лъжа той винаги може да отрече. Защото по принцип пишат "Нашите източници ни казаха....", а тук са го посочили.

Общи условия

Активация на акаунт