Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 906
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 200
  • Чужбина
Склонна съм да повярвам на статията за Кейт,

Никой не се съмнява в статията за Кейт. Аз казвам, че на мястото на Маркъл бих се притеснила, ако Сара Латъм няма нищо общо с писмото на Лейбъристите.

# 4 201
  • Истински се вижда само със сърцето.
Според ББС инициирано е от лейбъристка, но е подписано от жени парламентаристки от различни партии Led by Labour MP Holly Lynch, the letter criticises the tone of recent stories about Meghan as "outdated", "colonial" and invading her privacy.
"It cannot be allowed to go unchallenged," the group of 72 cross-party MPs say..
Не мисля че е ПР за ММ това, по скоро е позиция на жени от парламента и да не забравяме, че декември ще има избори, всеки прави премерен ход.

# 4 202
  • Чужбина
Според ББС инициирано е от лейбъристка, но е подписано от жени парламентаристки от различни партии Led by Labour MP Holly Lynch, the letter criticises the tone of recent stories about Meghan as "outdated", "colonial" and invading her privacy.
"It cannot be allowed to go unchallenged," the group of 72 cross-party MPs say..
Не мисля че е ПР за ММ това, по скоро е позиция на жени от парламента и да не забравяме, че декември ще има избори, всеки прави премерен ход.

Илейн, колко МР-та от други партии са уж подписали писмото?

Брой?

# 4 203
Е сега пише 72 от различни партии колко и от коя не съм врачка да знам 😂 от там нататък всичко е спекулация и ако никой не публикува кои са точно всичко е спекулация нали Simple Smile

# 4 204

+ 1

Съгласна съм с теб. 🙂

# 4 205
  • Чужбина
Е сега пише 72 от различни партии колко и от коя не съм врачка да знам 😂 от там нататък всичко е спекулация и ако никой не публикува кои са точно всичко е спекулация нали Simple Smile

Засега преброих 3, които не са от Лейбърстката партия:

Angela Smith, Liberal Democrat MP
Tracey Crouch, Conservative MP

Sandbach

Останалите са от Лейбъристката партия. Но продължавам да гледам.

# 4 206
  • София
Аз от кралски работи не разбирам много-много, но доколкото знам кралското семейство гледа да стои по-далече от политиката. Затова мисля, че това писмо не прави добра услуга на Меркел.

# 4 207
Не съм ги чела поименно кои са се подписали, за съвсем друго отворих новините на ББС, а в тяхната статия не са изписани подробно.
Все пак смятам, че ММ няма общо с това писмо и то си е само инициатива на въпросната парламентаристка, предвид случващото се в политиката и предстоящите избори.

# 4 208
  • Чужбина
Аз от кралски работи не разбирам много-много, но доколкото знам кралското семейство гледа да стои по-далече от политиката. Затова мисля, че това писмо не прави добра услуга на Меркел.

Това, за мен, е или ход на Сара Латъм (Сара Латъм работеше за Хилъри Клинтън), което не прави услуга на Маркъл, или пък стратегия за измиване на ръцете:

1) Кралското семейство си измива ръцете с Кейт
2) Политическо измиване на ръцете чрез мнимо обещание, че ще ограничат пресата (което няма как да стане, защото ще предизвикат революция).

При всички положения, обаче, е изстрел в коляното на Лейбъристката партия, която уж е анти-монархическа, пък изведнъж се застъпва за някого, който е богат и не е по никакъв начин дискриминиран или ощетен.

Защо Лейбъристките не се застъпят така за някоя самотна майка с няколко деца, която не си намира работа заради цвета на кожата, а?

Лицемери.

Все пак смятам, че ММ няма общо с това писмо и то си е само инициатива на въпросната парламентаристка, предвид случващото се в политиката и предстоящите избори.
Грешен ход.

# 4 209
Аз пък много се радвам, че я подкрепят. Колкото повече толкова по-добре. Ако ще целият свят да я подкрепи. Да я видим сега. Ето има подкрепата, за която толкова рева. И сега да я видим как съвсем ще се оака. Казах го преди, казвам го и сега. Каквото сам си направиш.......

# 4 210
Кралицата и Софи днес на прием

https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2019102979823/ … uckingham-palace/

https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2019/10/28/queen-insist … ng-ceremony-film/

Мери

От 12 до 14 ноември Мери ще посети Кения

Мери - тоалет

Палто  Massimo Dutti
Блуза  Roksanda
Обувки  Jimmy Choo
Обеци   Sophie Bille Brahe

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 23:45 от ۵ Gray. ۵

# 4 211
  • Чужбина
Аз пък много се радвам, че я подкрепят. Колкото повече толкова по-добре. Ако ще целият свят да я подкрепи. Да я видим сега. Ето има подкрепата, за която толкова рева. И сега да я видим как съвсем ще се оака. Казах го преди, казвам го и сега. Каквото сам си направиш.......

Да, точно това е номерът. Мислиш бързо.

# 4 212
Баба старее в обратна посока. Пак са и подменяли кръвта.

Не знам чия умна кратуна е измислила това писмо, но то не е в полза нито на ММ, нито на лейбъристите.

# 4 213
Ох, подкрепят я - за какво?! В какъв свят живеем, че да се ореве орталъка за мрънканиците на една дукеса? Какви са и проблемите на тая точно - че не я харесват? Ми мен да не би всички да ме харесват?
Това не е подкрепа, а чист резил. Мегън, ако има малко достойнство би се засрамила от цирковете, които спретна из цял свят. А може би не би ги спретвала на първо място, ако наистина имаше.

# 4 214
На 26-ти октомври 1967 г., в Иран, се провежда коронацията на техни императорски величества шах Мохамед Реза Пахлави и шахбану Фарах Диба (неговата трета съпруга, два развода има преди това). Момченцето на снимката е техният син и престолонаследник Реза.
12 години по-късно ислямската революция слага край на 2500-годишна монархия.

Общи условия

Активация на акаунт