Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 516
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 365
Една статия за Soho House, които са свързани с и Меган, и със Sussex Royal Foundation, за тези, които се интересуват:
Скрит текст:
https://www.thisismoney.co.uk/money/markets/article-7623269/Priv … ansion-globe.html
Бърз превод с чичо Гугъл:
"Собственикът на частни клубове и хотели Soho House събра 100 млн. долара (78 млн. паунда), за да помогне за финансирането на разширяването им по целия свят.
Основателят на бизираният в Лондон бизнес Ник Джоунс, заяви, че парите ще му помогнат почти да удвои марката си до 50 нови къщи на различни места в рамките на четири години.
Инвестицията идва с помощ от американските фирми Raycliff Capital и Simon Property Group в замяна на 5% дял, от компанията, оценени на близо 1,6 милиарда паунда.
Soho House също разкри годишните си загуби, нараснали от 60 млн. До 65 млн. паунда през 2018 г. поради инвестиции в амбициозните си планове за растеж.
Приходите нараснаха с 20 на сто до 432,5 милиона британски лири, стимулирани от нарастването на продажбите на храни и напитки и добавянето на повече от 20 000 членове, като общо взето до около 89 000 в световен мащаб.
Джоунс каза, че 2018 г. е била "изключително натоварена година за Soho House, тъй като продължихме да разширяваме глобалното си членство".
Компанията управлява клубове с частни членове за тези, които работят в областта на изкуствата и медиите, като пропускът към всички клубове  или къщи струва 1700 паунда годишно. Джоунс каза: „Ние сме доволни от това [загубата]. В момента става въпрос за разширяване и отваряне на повече къщи. "
Това са Ник Джоунс със съпругата си Кърсти Йънг, която "случайно" е директор на Съсекс Роял Фондация.

Тази добавчица "която "случайно" е директор на Съсекс Роял Фондация." е твоят принос към превода, нали?

Абсолютни глупости са измислиците, че Баба не харесва Кейт - изобщо не е ясно кого харесва и кого не.
Имат папарашки снимки, на които си личат добри отношения.

Да, това аз го написах, като обяснение към снимката. Не съм оставила ред растояние и наистина се възприема като част от превода, което мисля, че имаш предвид. Не е нарочно. Съгласна съм с теб, че не е коректно и ти благодаря, че ми обръщаш внимание! Поправих го.

# 4 366
За Уилям и разпределянето на парчетата от баницата се сещам това: даваха миналата година някакъв документален филм за Уилям и Кейт, не помня по какъв повод. И там един негов състудент разказваше следната случа: като студент Уилям решил да си купи костюм за ски. Спрял се на два модела, но не могъл да реши кой да избере и се допитал до приятеля си, който разказваше. Онзи му рекъл: ми, вземи и двата, щом ги харесваш еднакво. Пък Уилямчо възразил: как и двата, на мен ми трябва един! Laughing Онзи се разсмя като го разказваше. Това е човекът, който някой ден ще бъде най-богатият европейски монарх. Това му беше коментара. Не мога да повярвам, че човек с подобно мислене ще плаща парцалки по 90 хиляди на някаква си измислена херцогиня.Че искала да се фръцка с тях.
Ще има строги икономии, така мисля. Twisted Evil
Кейтито също не е по безумното харчене.И за нейната стиснатост се разправят смешки. Mr. Green

ПП Не изгледах Хари, нямам търпение. Смял се, оригвал се, ревал и всичко в рамките на няколко минути....какво му е на този човек? Crazy

# 4 367
Слагам една статия, в която се коментира, кои от Роялите колко пари биха изкарвали с професията си, ако не бяха членове на РФ. Най-забавното е, че Мегън е на първо място по доходи, а останалите й дишат прахта. 😄 Да се благодарят, че са членове на РФ, че иначе не ги виждам с тия пари. 😉

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7630227/How-royals-fa … etarial-role.html

Информацията в статията е от TheKnowledgeAcademy.com

# 4 368
Joy
Ама стига с тия напъни да я изкарате паралийка. Нали за всички години актьорстване едвам е вързала 2/3 млн, че и под наем живеела.
Дишали й прахта - смях в залата.
Катето ако си хване историята на изкуствата,  ще я издиша още преди старта, дори в родната й Сащ. Как пък няма да остане с 23к.

# 4 369
Е то на нейните години и с ролите, за които са я взимали вече щеше да е без доходи направо и да продължава да ходи да се моли на всеки,ама още по-отчаяно, да я покажат по медиите. И после някое риалити шоу и така...

# 4 370
Статията е мега малоумна. На всички останали са взети предвид стартовите заплати за наличните им образователни квалификации, само на света Мегън - годишната заплата от Suits.
Катето досега щеше да е шефка във фирмата на мама. За сведение родителите и са милионери, благодарение именно на бизнеса, който въртят.

# 4 371
Joy
Ама стига с тия напъни да я изкарате паралийка. Нали за всички години актьорстване едвам е вързала 2/3 млн, че и под наем живеела.
Дишали й прахта - смях в залата.
Катето ако си хване историята на изкуствата,  ще я издиша още преди старта, дори в родната й Сащ. Как пък няма да остане с 23к.

Кейтито баш с историята на изкуството ще я издуха, ама точно на кукуво лято. 😁

# 4 372
  • Чужбина
Маркъл на тая възраст от сериали нищо нЕмаше да изкарва, защото никой нямаше никъде я вземе. Тя е слаба актриса, застаряваща, с голямо д*пе.

Заплатите на останалите изобщо няма да ги коментирам, защото са показани някакви цифри от паралелна вселена, в която Кейт, Уилям и Хари са по на още 23 години.

Хари на онова видео ... четеше от аутокюто и там явно пишеше, че трябва да се разреве. Но той не успя да го направи като хората. После продължи да чете от листчето. Това е явно написано от PR-фирмата. Кой човек чете, когато уж разказва за собствените си преживявания?

# 4 373
  • Bristol
Някои кръщават децата си на кучета/котки, други на свекърви... Всеки черпи вдъхновение от някъде Wink

Дейлито "газ пи***ят", заради подкрепата. 😂😂😂
Ще четем статии в нейна подкрепа в Гардиън Wink

Ох, искам аз да съм неуспяла, треторазрядна, застаряваща актриса в сериал с няколко милиона в банката 😂

# 4 374
Е за нашия “лайфстайл” стигат, ама за нейния са нищо- с толко малко пари и при спряло кранче не може да принадлежи на хайлайфа, това е. Нито ще се меша със звезди, нито ще си купува маркови дрехи и ще кръжи с частни самолети по скъпи курорти, нито ще я канят на звездни партита и яхти, поддръжка... То за тия неща си трябват много пари.

# 4 375
Какви са тези напъни за Меган не мога да разбера. Ами чудесно тя ще е богата, Кейт ще е бедна. И какво от това? Това не прави професията на Кейт по-малко достойна. Маркъл ще продълява да се съблича пред всеки за да има милионите си. Понякога май е по-добре да се занимаваш с изкуство и да запазиш достойнство.
Да не говорим, че истината е съвсем различна и че Кейт наистина щеше да е на висока позиция във фирмата на родителите си. Тя и преди си имаше милиони, какво оставаше ако работеше там. Ама нейсе. Нека Меган е паралийката, пък Кейти смотаната с тъпата специалност, дето не може да изкара и два долара.
Явно не правите разлика между да си изкарам парите с достойство и нормална професия и събличам се пред всички и всичко и спя с всеки, за да ми плащат

# 4 376
  • Чужбина
Американските таблоиди са подпукали Маркъл и Хари.

Очаквам скоро Маркъл да почне да ги съди за расизъм и клевета.

Кой в Щетите ще вземе да напише отворено писмо с подкрепа за систъра Маркъл? Кой? Кооойййййй?

Аааааах ...

# 4 377
И аз искам да си имам шест милиона, но по възможност без да съм някаква си актриса. Аз ги искам да си построя къща с четири спални и да ги вложа в нещо, което обичам. Ама ако не ми бяха такива простички желанията, колко време щях да мога с шестте милиона да летя с частен самолет и колко рокли за петцифрени суми щях да имам? Сигурно въобще не и сигурно никакви.
Голяма повтаряне на шест милиона, шест милиона и милионите на Хари (17 ли бяха?). При техния начин на живот тези пари не са много и не са дълго.

# 4 378
  • Чужбина
Кейт ще е бедна. И какво от това?

Абсолютно.

Историята на Уилям и Кейт е като приказката за пепеляшка. Имало едно време един принц и той се влюбил в бедното момиче Кейт.

# 4 379

Не е фотошоп.
Ето и статията по повод книгата на дизайнерката на кралицата - https://www.vesti.bg/lyubopitno/nikoga-ne-ste-vizhdali-kralicata … za-snimka-6101497

И малко муцунки:

Общи условия

Активация на акаунт