Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 508
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 380
Меган и политика в едно изречение са напълно абсурдни. Тя няма капацитет за това. Умствените й възможности са прекалено ограничени, за да се намърда в тези среди. Между другото Меган трябва да направи само две неща, за да обърне нещата в своя полза - да смени ПР-а си и съветника си с английски, за да я вкарат в техните традиции и начин на живот, и всичко ще си дойде на мястото. А тя трябва само да ги слуша и да изпълнява, каквото й се каже. Ама пусто сърце не трае - трябва да е различна, единствена и неповторима. И успява - уникална издънка е и си държи да си е такава. Само дето не осъзнава, че по този начин вреди не само на себе си, но и на съпруга си, който от зор да й тича по д-то се смачква, обезличава и изчезва.

Цитат
Историята на Уилям и Кейт е като приказката за пепеляшка. Имало едно време един принц и той се влюбил в бедното момиче Кейт.

А бе не е точно така - Кейт хич не е обикновеното, бедно момиче, което се е оженило за принц. Тя си е от доста добро семейство. Виж историята на Меган си е баш, като тази на Пепеляшка, само дето тя не може да съумее да се възползва от подаръка, който живота й е направил

# 4 381
Мегън хич, ама хич не е за жалене. С тази популярност, която придоби, ако пак реши да се снима, ще се надпреварват да я канят. 😉

Елеонора, кои са тези таблоиди? Умните хора четат издания, като списание "Пийпъл", които са с доказан авторитет сред светските издания. Има и издания известни, като "trash".  Дай да ги видим твоите таблоиди. 😉

# 4 382
Ама Меган само 6 милиона ли има бе. И това ли се хвали. То тези пари и за една къща няма да и стигнат. Това обяснява защо е живяла под наем. Защото е можела да наеме скъп и голям дом, с който уж да демострира класа, но не е имала всъщност нищо. Нещо като в Бг, дето всеки втори е с лъскав телефон и лъскава кола и арманито, ама няма 5 лева да се обръсне.

# 4 383
Ама Меган само 6 милиона ли има бе. И това ли се хвали. То тези пари и за една къща няма да и стигнат. Това обяснява защо е живяла под наем. Защото е можела да наеме скъп и голям дом, с който уж да демострира класа, но не е има всъщност нищо. Нещо като в Бг, дето всеки втори е с лъскав телефон и лъскава кола и арманито, ама няма 5 лева да се обръсне.

А според теб Кейтито с колко милиона влезе в РФ? С 8 милиона. 😁 И не е важно с колко си влязъл, важното е, ако излезеш от РФ дали ще се справиш. А Мегън е от жените, които перфектно ще се оправят. Лично аз нямам съмнения. 😉

# 4 384
  • Чужбина
Елеонора, кои са тези таблоиди? Умните хора четат издания, като списание "Пийпъл", които са с доказан авторитет сред светските издания. Има и издания известни, като "trash".  Дай да ги видим твоите таблоиди. 😉

Лили, провери си ги сама. Сори, но чак пък толкова конвенционални неща да обяснявам ...

Лили, аз не съм умна и никъде не съм твърдяла, че съм.

Аз съм от ония, които на мястото на Маркъл бих се концентрирала в/у отглеждането на детето си - да му се радвам, да си играя с него, да го разкарвам с количката по парковете, да си седим на слънчице и да си гугаме, вместо да се напъвам да правя скандали в кралското семейство и да отговарям на писма, написани от хора, които са положили клетва за вярност към Кралицата и нейните наследници.

# 4 385
Меган и политика в едно изречение са напълно абсурдни. Тя няма капацитет за това. Умствените й възможности са прекалено ограничени, за да се намърда в тези среди. Между другото Меган трябва да направи само две неща, за да обърне нещата в своя полза - да смени ПР-а си и съветника си с английски, за да я вкарат в техните традиции и начин на живот, и всичко ще си дойде на мястото. А тя трябва само да ги слуша и да изпълнява, каквото й се каже. Ама пусто сърце не трае - трябва да е различна, единствена и неповторима. И успява - уникална издънка е и си държи да си е такава. Само дето не осъзнава, че по този начин вреди не само на себе си, но и на съпруга си, който от зор да й тича по д-то се смачква, обезличава и изчезва.
Цитат
Историята на Уилям и Кейт е като приказката за пепеляшка. Имало едно време един принц и той се влюбил в бедното момиче Кейт.
А бе не е точно така - Кейт хич не е обикновеното, бедно момиче, което се е оженило за принц. Тя си е от доста добро семейство. Виж историята на Меган си е баш, като тази на Пепеляшка, само дето тя не може да съумее да се възползва от подаръка, който живота й е направил
Удебеленото - да, да, да! И аз се чудя през цялото време какви са тези американски съветници, пр-и и стилисти. Приятели - да - естесвтено, че ще има американски приятели, но за работата и трябва стабилна английска намеса. А тя трябва просто да слуша и да изпълнява. За две-три години щеше да е влязла в час.
Въбще не я виждам Мегън в политиката. Ако напусне кралското семейство, Мегън ще стане пак актриса и ще се къпе във внимание. Кейт би се облегнала на здравия семеен гръб, който има - струва ми се напълно уместно.
Колкото до второто удебелено, по принцип съм съгласна, но темата казва друго. Мегън има шест милиона и всякакви перспективи, а Кейт, горката, ще е най-бедната от всички назовани, т.е. истинска Пепеляшка. Joy

# 4 386
Ама Меган само 6 милиона ли има бе. И това ли се хвали. То тези пари и за една къща няма да и стигнат. Това обяснява защо е живяла под наем. Защото е можела да наеме скъп и голям дом, с който уж да демострира класа, но не е има всъщност нищо. Нещо като в Бг, дето всеки втори е с лъскав телефон и лъскава кола и арманито, ама няма 5 лева да се обръсне.

А според теб Кейтито с колко милиона влезе в РФ? С 8 милиона. 😁 И не е важно с колко си влязъл, важното е, ако излезеш от РФ дали ще се справиш. А Мегън е от жените, които перфектно ще се оправят. Лично аз нямам съмнения. 😉

Лили щом за теб тя се справя перфектно ок, за мен тя изобщо не се справя. Меган е от типа жени, които сa свикнали да получават, флиртувайки, събличайки се и отваряйки си краката. Този флирт и кифленско поведение обаче не и се получи нито в РФ, нито пред хората. То действа временно и само за пред мъжете.  Само че тази тактика рабти до време. В един момент, ако няма акъл в главата, който и да е мъж ще се сети, че тази става само зе едното... и за нищо повече. Хари също ще се сети в един момент, че просто един секс не е достатъчен, за да имаш пълноценен брак. Според мен даже вече се е досетил. Ако бяха обикновено семейство, вече да се е развел.

# 4 387

Аз съм от ония, които на мястото на Маркъл бих се концентрирала в/у отглеждането на детето си - да му се радвам, да си играя с него, да го разкарвам с количката по парковете, да си седим на слънчице и да си гугаме, вместо да се напъвам да правя скандали в кралското семейство и да отговарям на писма, написани от хора, които са положили клетва за вярност към Кралицата и нейните наследници.

Има ли как да знаем какво е ежедневието й по минути? Арчи и го разхожда и му гука, като всяка майка.

# 4 388
  • Чужбина
Софи:

# 4 389
...И аз искам да си имам шест милиона...
Аз пък желая продуцента на Костюмари.
Щом раздава едни милиони на всеки от екипа,готова съм и гардеробиерка да им стана.Ще да е най-скъпата продукция евър.
Обаче ще го замоля на ръка да ми плаща.Че като ме изплющят техните данъци,дето нямат нищо общо с нашите,да не се окаже,че имам аз да давам.

Все ми е тая коя мома каква зестра си е проготвила.
Предпочитам умен и читав човек пред тъп паралия.Парите минават и заминават,качествата остават.Особено когато имаш  много големи нужди.

Елеонора,помисли пак-кой ще плати на Мегън,за да се съблича....то и преди трудно,пък сега невъзможно.
Мегън беше точно като Пепеляшка,случи й се най-прекрасното нещо:да стане принцеса в приказка.
И вместо да живее,пее и красивее,се превърна в една от сестрите си.

# 4 390

Има ли как да знаем какво е ежедневието й по минути? Арчи и го разхожда и му гука, като всяка майка.

Е как пък един от тези папараци дето ги преследват и тормозят не я хвана в крачка как разхожда детето си.

# 4 391
Меган е от типа жени, които сa свикнали да получават, флиртувайки, събличайки се и отваряйки си краката. Този флирт и кифленско поведение обаче не и се получи нито в РФ, нито пред хората. То действа временно и само за пред мъжете.  Само че тази тактика рабти до време. В един момент, ако няма акъл в главата, който и да е мъж ще се сети, че тази става само зе едното... и за нищо повече.

Ти къде си я виждала да се съблича, флиртува и да си отваря краката, за да постигне това, което иска? 😁

# 4 392
  • Чужбина
Мегън беше точно като Пепеляшка,случи й се най-прекрасното нещо:да стане принцеса в приказка.
И вместо да живее,пее и красивее,се превърна в една от сестрите си.

Тъй е, но ако следваме наратива от онази статия за това, кой колко щял да печели без кралското семейство ... Кейт щеше да умира от глад без Уилям ...

# 4 393
  • София
Жената има на разположение собствена градина вероятно, едва ли ѝ е зор да ходи по парковете.
Покрай хилядите теории и конспирации, които се бълват ежечасно,  вероятно сте пропуснали, че каза че е водила Арчи на playgroup class
https://people.com/royals/meghan-markle-reveals-she-just-took-5- … roup-he-loved-it/

# 4 394
Lana, не ми се мисли какво щяхме да прочетем, ако я бяха снимали в парка с Арчи. Например, че го е извела, за да си прави ПР. 😁

Общи условия

Активация на акаунт