Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 947
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 2 685
“Позна ли кой ееее...не? Злодеидааааа”
И на мен ми е любим момент, исках да се гръмна на три-четири пъти

# 2 686
  • somewhere over the rainbow
Peacock, все пак принцесата я е яла на "брънч" - как няма да я снима?! А тя не беше ли веган, между другото?
Не. Тя е минималист. Абе все тая де.
Между другото тази Ралица така и не можах да я харесам. ми сори, не ми е лицеприятна.

Фичо с тоя бретон все повече изглежда като да е минал под дъгата.

# 2 687
Brave new hair не са никак лоши продукти. Особено бонбонената терапия, аз много я харесвам. И какво от това, че са произведени “от една мацка от Пловдив”. Някои дами малко преиграват.

# 2 688
https://www.instagram.com/p/B3zUdXtgfNK/?igshid=a0smqmoqsof6
Фичо мина на испански 😂
Очакваме скоро Philip Hola Jeppson

Много ми е трудно да разгадая на Фичката испанските бръщолевеници. Това: "Pablo, el plomo / Пабло оловото" ли трябва да е? Фичка, българският не е особено лесен, но испанският е песен, като изключим сложните и условните наклонения. Хайде, научи го!

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 20:12 от Yogurina

# 2 689
Yougurina, на мен в Гугъл ми излезе това : https://www.dictionary.com/e/slang/plata-o-plomo/
Фичо нещо интерпретира май.

# 2 690
На мен пък Филип ми харесва външно, за друго не мога да кажа - не го познавам.
Ралката какво прави? Върви ли бизнеса с дъските "Монтесори"? Laughing

# 2 691
Yougurina на мен в Гугъл ми излезе това : https://www.dictionary.com/e/slang/plata-o-plomo/
Фичо нещо интерпретира май.

Колумбийски сленг е явно някакъв, връщам си думите назад. Stuck Out Tongue  Ми, давай, Фичка,  и на мен латината ми е в пъти по-симпатична от на тати Джовани момичето.

# 2 692
# 2 693
Plata o plomo е израз, който знам от Пабло Ескобар, доста известен, означава “среброто или оловото”. Предполагам това на Филип е някаква игра на думи и кучето на снимката се казва Пабло или нещо такова

# 2 694
Plata o plomo е израз, който знам от Пабло Ескобар, доста известен, означава “среброто или оловото”. Предполагам това на Филип е някаква игра на думи и кучето на снимката се казва Пабло или нещо такова
Точно така. На Ексобар изразът му означава, че или те убива или приемаш парите за подкуп и му вършиш работата. Демек всички некорумпирани полицаи по негово време са били мъртви. Та дълбокият смисъл на Филипчо ще да е, че или харесваш кучето Пабло или трябва да мреш. Що така не е отдаден на децата си Филипчо не се знае?

# 2 695

Да, това е. Само дето Филипчо е написал "Pablo  o plomo",  а не оригиналният израз и затова се обърках.

Живях като дете в испаноговоряща страна, после португалският - ми замъгли ума и така.... Relaxed

Да, "plata  o plomo" се превежда като "парите или животът ".

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 11:19 от Yogurina

# 2 696
Моля поправете ме ако греша. Сутринта Полина имаше стори, което в момента не намирам, в което доколкото си спомням пишеше, че продуктите ще са на цена от 14 до 19лв. Сега влязох в сайта - шампоанът е 20лв, а маската и спреят по 25лв.

Не е стори, в поста си е писала, че цените са 19-24лв

Благодаря!

# 2 697
Скрит текст:
Точно така. На Ексобар изразът му означава, че или те убива или приемаш парите за подкуп и му вършиш работата. Демек всички некорумпирани полицаи по негово време са били мъртви. Та дълбокият смисъл на Филипчо ще да е, че или харесваш кучето Пабло или трябва да мреш. Що така не е отдаден на децата си Филипчо не се знае?

Или.... кучето трябва да хареса Филипчо или ще мре. Как послушно е застанало.
Грозна работа е с тази девойка. Много ми е неприятен. Каквито и да са отношенията със съпругата му, каквато и да е тя, е кофти спрямо децата им. То и за нея се отнася същото...

# 2 698
Много искам да оставя тук този скрийншот на Гера от последния и’ клип.

Скрит текст:

Смисъл КАРТОДЪРЖАТЕЛ НА КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД ЛИ ИМАМЕ ИЛИ СМЕ ЛУКОВА ГЛАВА. Завиждайтии, дрисли.

# 2 699
Ох и този кокалест пръст като на баба Яга  Joy

Общи условия

Активация на акаунт