Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 621
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 4 110
Елица не е добре! Как може да пусне това с мишката, отвратително е... Тя няма-няма пък направи някоя голяма простотия, като това дето беше писала, че ѝ бил подут корема, защото не е акала.

Само на мен ли са ми безкрайно глупави и скучни видеата за Хелоуин и Влогмасите? По-изсмукани от пръстите и еднакви видеа няма. Сега ще се почне с "проектите" за Коледа - как си правят украса, как правят меденки и Jumbo haul-ове. Влогъри, гледали сме ги тези неща, ако може поне тази година ни ги спестете! Simple Smile
Не само на теб 😉
Аз само чета, че това правят.
Никаква креативност.

# 4 111
  • Някъде там
Кралицата на ваканциите ходи само там където агенцията на Мартин им отпусне на двамката.
Скоро май никъде не са ходили с нея.

Изпитвам ужас от мишки и няма да си причиня сторито на Елица.
Какво му е целта, на това стори,да ни информира че и в Дания в къщата на мама Бърч има гадини ли, или нещо специално се е случило? Това си е нормално за дворна котка, но чак да ги снимаш да покажеш, айде няма нужда.

Много ми хареса последното видео на Милена. Моментите с Джама винаги са забавни.

Пепа до Коледа ли ще ни качва снимки от Египет, пък видео може и за Великден?!

Точно Пепа и Фичо не са направили кой знае какви компромиси или да са си дали повече време, те всичко правят първосигнално. Самата Пепа го каза в влог. Когато се касае за сериозни решения винаги ги взима веднага.

# 4 112
Здравейте! Искам да ви питам дали знаете Мартин на Валери какво работи? И тя работила ли е преди да почне да се издържа с влогърство ако е споменавала? Защото ми се струва, че много преди да почнат да я спонсорират фирми за пътувания те пътуваха доста често и то доста дълги и скъпи пътувания. Имам наблюдения и мога да ви кажа, че пътувания в чужбина  всеки месец и понякога по две-три  седмици в 4-5 звездни хотели  може да си позволи само човек, който е почти или милионер. Та имам съмнения, че Мартин или семейството му са много богати, иначе не мога да си обясня тези постоянни воаяжи. Защото Валери от скоро я спонсорират и пътуванията, които са платени си личат кои са, а другите са много повече. А и освен пътуванията, самите дрехи, чанти и тн са доста скъпи и като цяло целият й лайфстайл говори за едни много високи финанси още преди каналът й да набере скорост.

На мен тя просто ми изглежда от типа, който е showoff, без реално да има възможности. От тези, дето ще ядат хляб и сирене, за да спестят за маркова чантичка. Показвала е как пазарува ежедневни неща в супермаркета, от типа 2 моркова, 1 парченце сьомга... Човек, който има възможности, не пазарува като мишка и все едно пресмята всеки лев. Отделно, дори да кажем, че храната не ѝ е от никакъв интерес, не я виждам да си купува сама много козметика или гримове, хем това ѝ е тема на канала. Има страшно много нови и интересни неща, които излизат, но 99%от случаите виждаме само това, което ѝ е подарено като ПР. Имам чувството, че се стиска да харчи свои пари дори за това. Екскурзиите са ясни, там МрънМартин помага, тя се съмнявам да е буквала сама полет и хотели повече от три пъти в живота си, след като неколкократно е казвала, че я е "страх" да пазарува онлайн...

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 14:14 от tuali

# 4 113
  • софия
Помня, че миналата година на 1 декември всички публикуваха едно и също видео - джъмбо хоул. Сигурно и тази година ще е така. Никаква креативност нямат, само на спонсорирани видеа и пр пратки я карат.

# 4 114
Бамбина, нито някъде съм написала, че съм компетентна на тема бизнес модели, а още по-малко съм мрънкала, че съм получила китайски боклук от алиекспрес. Няма и да ме чуеш да мрънка за такова нещо. Не те знам къде ги видя тези неща. Попита кое на мен ми идва в повече и аз обясних кое на мен ми идва в повече. А кой бил честен, кой бил нечестен и кой чиновник какво направил наистина не е по темата. Всеки си избира с какво да си вади хляба и във всяко поприще има трудности, че да тръгна да жаля едно от тях.

# 4 115
И аз да кажа по темата за Хелоуин... Дъщеря ми си търсеше някаква интересна визия... То всички слагат хиляда цвята сенки, очни линии, глупости.... Не може ли да покажат визия, която да Е прилична за 13 годишна, примерно....

# 4 116
според мен мишлето е умряло и котката си играе с него.. като цяло каква е идеята да го снимаш? Обожавам животните и никога няма да ми хрумне да гледам нещо такова да се случва пред мен, камо ли да снимам, колкото и да е "нормално" да прави една така една котка....

Валката и Ванчето са такива уона би-та. Навън да се покажем в максимален блясък /колко им се получава е друг въпрос/, а за други неща вкъщи кретаме като мишчици. Не знам дали са си купили козметика последните години /не говоря за палитрите, по които се превъзнасят от чуждите Сефови/. То и затова лицата им са в такъв вид, каквото им правят, с това се клепат, пък дали е за тяхната кожа, дали е качествено - здраве да е.
Освен всичко Валъри, ако няма събития, според мен си стои вкъщи /та какви харчения да има/. Крета, крета месец, два, три и после айдее 3-4 дена на екскурзия да сме ларж.

# 4 117
Относно екскурзиите, на които ходят Валери и Мартин - определено не е нужно да си милионер Grinning Te не са показвали скъпи дестинации, с изключение на Лондон, където са били два пъти за по 2-3 дни. По-екзотичните дестинации, на които са били, са Дубай - супер достъпно, Югоизточна Азия - там е наистина безумно евтино, а и те отсядат в среден клас хотели, които там особено са наистина изключително изгодни - вижте в Букинг и Еърбнб. Отделно могат да се ползват от цени за туроператори - те са значително по-ниски. Бяха и в Йордания и Мароко за по няколко дни - отново много евтино, а и за последното пътуваха през Милано, за да си нагласят полетите с нискобюджетните компании. Тоест изобщо не е необходимо да разполагат с неограничени възможности, за да пътуват, а и това им е страст. Една екскурзия до Тайланд за 2 седмици може да излезе около 3000лв на човек макс, включвайки всички разходи там, съдейки по типа хотели, в които отсядат. А може и да летят безплатно, ако имат конкретни кредитни карти, с които да трупат мили. Отделно пътуват в Централна и Южна Европа - много често дори с кола, ако не - с нискобюджетни авиокомпании и отново за не особено дълъг период. Не са били в скандинавските, където наистина е супер скъпо. (освен в Дания при майка ѝ). Като студентка обиколих цяла Централна Европа почти по този начин - за няколко дни на дестинация, пътувах с Ryan и WizzAir за по 10-20Евро, отсядах в прилични изгодни Airbnb-та, а всички около мен си мислеха, че някой ме издържа Grinning Отделно съм пътувала и в Близкия Изток и Азия на сходни по стандарт дестинации и мога да потвърдя, че съм излиза за 2 седмици макс 3-3500лв с билети, храна, хотели, екскурзии и шопинг.  В по-нисък клас хотели може да се свали до 2000, абсолютно съм сериозна. Вижте някои travel vlogger-и в началото на кариерата им- всички обикалят Азия и нощуват за 10-20$.
Например Зейнеб отсяда на места, за които вече си трябва да си милионер - вижте разликата между резорта в Тайланд, в който беше отседнала тя, и хотела на Валери. А също се сетих за Цвети Василева с кучетата, тя има видеа от меега луксозни хотели и резорти, за които наистина ти трябват едно 40 000лв минимум за седмица, като включим бизнес класа полетите. Но последните две наистина си ги имат тези пари.

# 4 118
Някой знае ли какво работи мъжа на Ивана?

# 4 119
Някой знае ли какво работи мъжа на Ивана?

Програмист, или нещо подобно IT e

# 4 120
Благодаря!Последното и видео нещо не ми хареса.Очаквам видеото с ремонта.

# 4 121
Иванка е на път да стане лайф коуч за сметка на Пепе. Мисля, че наистина се старае и й подхожда определението инфлуенсър с тези мисли, които копира под снимките. Понякога ми харесват. Да вземе да се занимава с психология.  Wink Ванчето си знае работата. Само дето мисля, че няма да й върви онлайн търговията.

# 4 122
На Валери пътуванията й били страст...
толкова й е досадно, че се чуди какви глупости да бръщолеви.
Единствено я интересува коя дестинация е подходяща за инстаграмъбъл снимки.
И къде най-близо има Сефора, разбира се.

# 4 123
  • Русе
Уви така е, дори и в последния й влог, освен,че вилата  е на уединено място, трябваше да се изтъкне ,и че молът е близо, поне 2 пъти  Sweat Smile

# 4 124
Ахахахах това даже не съм го гледала още 😂 но и предполагам няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт